‘Добровољна вакцинација’ и одузимање слободе

in Deep Dives3 years ago (edited)

Сигуран начин да препознате лошу намеру власти, јесу покушаји да се нешто прогура на силу, упркос потписаним међународним конвенцијама, упркос Уставу и законима, упркос чињеницама и упркос здравом разуму…Једноставне истине налазе вам се пред очима од самог почетка. Скривене су у реалним бројевима које вам корпоративни медији никако не показују, и на све начине покушавају да вам с њих скрену пажњу застрашивањем. На пример, кад је требало ширити пландемијску панику, онда је десет умрлих у Италијанским старачким домовима звучала као најава смака света! Кад се у Норвешкој (са 11 пута мањом популацијом од Италије) деси да после вакцинације 25.000 људи у врло кратком року имамо 23 смртна случаја, углавном у домовима за старе, добијамо умирујуће поруке да то није ништа неуобичајено и тек онда добијамо праву статистику:

Камила Столтенберг, шеф Норвешког института за јавно здравље, изјавила је на конференција за штампу данас: „Важно је запамтити да око 45 људи свакодневно умире у старачким домовима у Норвешкој, па није сасвим сигурно да то представља било какав вишак смртности или да постоји узрочна веза.“


Camilla StoltenbergCalifornia officials call to ban batch of Moderna jab over number of adverse events.mp4_snapshot_01.23.610.jpg

Дакле, простим скалирањем бројева, долазимо до закључка да је број од око 500 смртних случајева дневно међу штићеницима домова за старе у Италији сасвим нормална ствар. Можда и више, јер Италија има најстарију популацију у Европској Унији. Али медији нам то нису представљали као нормално док су ширили хистерију око вируса.

‘Ужасна’ 2020. година завршена је са око 1.800.000 наводно преминулих од вируса на читавом свету. Прецизније, број преминулих на дан 31. децембра 2021. био је 1.826.917.


Total20210121_201451.jpg

Занемарићемо чак и чињеницу да се тим бројевима страховито манипулише као што је то описао судија и члан хрватског Сабора Мислав Колакушић, и претпоставићемо да је тај број ипак тачан. Па, да се онда позабавимо званичном статистиком. Тренутно процењена величина светске популације креће се нешто преко 7,84 милијарде људи. Дакле, заокружићемо број на претпостављених 7.84 милијарде до 1. јануара 2021:

7.840.000.000 / 1.826.917 = 4291,38
Једна од 4291 особе или 0,0233%


Да, добро сте прочитали: Ова ‘смртоносна’ болест убија тек једног међу 4290 људи. Јесте да вирус још нико није изоловао и да се још не може доказати да је било која од тих 1.826.917 особа заиста жртва баш тог вируса а не нечег другог, али чак и да се преварантима верује на реч, злочиначки је на овако малој смртности уводити сурове мере одузимања слободе, мере уништења привреде, и практично, елиминације истински болесних људи којима је због корона театра ускраћена неопходна медицинска помоћ.

Кад би држава заиста бринула о здрављу становништва, затварала би фабрике дувана, јер од последица пушења годишње глобално умире преко седам милиона људи:


Smoking201720210121_210538.jpg

Циљ мера никад није била заштита здравља становништва, већ управо обрнуто: елиминација најслабијих уз малу помоћ вакцина, како је то показао случај из дома за старе у Шапцу. То је разлог због кога се чак и помињање слободног избора по питању вакцинације у медијима третира као злочин, свако ко се усуди да помене истину, бива провучен кроз медијско блато, а вакцинација се засад гура у виду уцене, с претњом принуде:

Трајање: 14:13

Нису статистички разлози једини који разбијају злокобну превару с вакцинацијом. То се може видети и преко ‘контролне полулације’ азиланата који улазе у Европску Унију и Велику Британију живећи у ужасавајућим околностима:

Трајање: 5:33 (енглески)

Кад би вирус био тако смртоносан, они би први масовно страдали. Међутим, међу њима не дешава се ништа. У Србији је процењени број азиланата негде између 50 и 80 хиљада. И гле, министар унутрашњих послова Вулин закључује: „Право је чудо како међу њима нема ниједног случаја ковида!“ Чудо, како да не.

Даље, корпоративни медији и њихови омиљени ‘стручњаци’ праве се потпуно блесави пред чињеницом да постоје јефтини и ефикасни лекови који потпуно разобличавају њихове лажи о ‘смртоносном’ вирусу.

Следећа важна ставка сумње у вакцине, јесу очигледне лажи о њиховом садржају и одрицање произвођача од одговорности за било какве последице. Зашто произвођачи не пријављују садржај вакцина и одричу се од одговорности ако раде у служби здравља? Одговор је јасан.

Они то раде јер знају како њихова ‘наука’ делује на људски организам, а један део одговора лежи у великом отпору људи према коришћењу ћелија абортираних фетуса за развој вакцина, што је према мишљењу многих, нарочито оне религиозне већине, потпуно неетично. Уместо да се таквом мишљењу супротставе макар некакви аргументи, добијамо само огавне лажи ‘фактчекера’ с позивањем на произвођаче! Каква идеја: Хајде да о несталим пилићима питамо лисца који чува кокошињац!

Дакле, није тачно оно у шта нас уверавају: да су ћелије/ткива абортраних фетуса узета некада давно и да се не узимају нова. Поред већ постојећих MRC-5 и WI-38, ево и новог ткива: WALVAX 2, које ће се користити у производњи вакцина. WALVAX 2 је узет из плућа тромесечног женског фетуса (изабраног између 9 абортираних беба). Током абортуса користили су ‘водене балоне’ како би спречили смрт фетуса и осигурали живе читаве органе који су одмах послати у лабораторије за припрему ћелија. (Оригинални чланак на енглеском.)

Стога је добродошло свако разобличавање пропагандемије и злочиначко наметање вакцина које и према званичним документима нису проверене, него им је без завршеног испитивања издата дозвола за употребу због које сад имамо мапу света на којој се бележе ‘ефекти’ вакцина. Једно такво разобличавање понудила је и Ева Херман, бивша ТВ водитељка а данас писац, која је на свој Телеграм налог добила поруку следеће садржине:

*** почетак превода са немачког ***

Писмо читаоца

Поштована госпођо Херман,

Следећа порука ових дана кружи интернетом:

Ако се вакцинишем:

 1. Могу ли престати носити маску?
  Власт: Не.
 2. Могу ли отворити ресторане, кафане, барове итд. и опет радити као обично?
  Власт: Не.
 3. Јесам ли тад отпоран на ковид?
  Власт: Можда, али још не знамо тачно…
 4. Је ли бар сигурно да не могу заразити друге?
  Власт: Није, и даље можете преносити вирус; нико то извесно не зна.
 5. Ако се сва деца вакцинишу, враћа ли се нормална школска настава?
  Власт: Не.
 6. Ако се вакцинишем, могу ли престати с држањем одстојања?
  Власт: Не.
 7. Ако се вакцинишем, могу ли престати с дезинфекцијом руку?
  Власт: Не.
 8. Ако се мој деда и ја вакцинишемо, можемо ли да се загрлимо?
  Власт: Не.
 9. Пошто се појавила вакцина, хоће ли се поново моћи у биоскоп, позориште и на стадион?
  Власт: Не.
 10. Могу ли се вакцинисани поново окупљати на приредбама и забавама?
  Власт: Не.
 11. Шта се заиста постиже вакцинацијом?
  Власт: Нећете умрети од вируса.
 12. Јесте ли сигурни да нећу умрети од вируса?
  Власт: Не.
 13. Ако, статистички гледано, ионако нећу умрети од вируса, зашто бих се уопште вакцинисао?
  Власт: Да бисте заштитили друге.
 14. Значи ако се вакцинишем, сто посто је сигурно да не могу заразити друге?
  Власт: Није, у то нисмо сигурни.

Дакле, вакцина против ковида:

 • Не обезбеђује имунитет;
 • Не елиминише вирус;
 • Не спречава смртни исход;
 • Не гарантује да се нећеш заразити;
 • Не спречава да се заразиш;
 • Не спречава да преносиш вирус;
 • Не искључује неопходност забране путовања;
 • Не искључује неопходност гашења предузећа;
 • Не искључује неопходност закључавања.

На први поглед, садржај делује тачно, зар не? Можда би тако актуелан садржај требало поставити на канал… и одатле га радо делити даље.

*** крај превода ***

Шта онда гарантује вакцинација?

Као што је пристанак на ношење маски омогућио почетак кампање за вакцинацију, тако сад вакцинација гарантује даљи губитак права. Ко сад пристане, пристаће и кад се за шест месеци ‘појави нови сој’. И кад за њега буде потребно три дозе. Пристаће на ковид пасош. И пристаће на сваку наредну будалаштину коју одреде злочинци на власти.

Утолико више охрабрује сваки будући протест против политичко-медијске диктатуре и медицинског терора без основа:


Protest u Hrvatskoj2.jpg

И да не заборавимо шта још гарантује вакцинација. Она без дилеме гарантује високе екстрапрофите фармацеутској и технолошкој мафији која већ развија ковид пасоше.

И опет сасвим случајно, Бил Гејтс је међу лидерима…


* * *

Related posts / Повезани текстови:

Covid-19 Vaccine Side Effects World Map [eng/срп] Мапа света с нежељеним ефектима ковид-19 вакцине

The New (ab)Normal [eng/срп] Нова (не)нормалност

Between Pfizer and Moderna [eng/срп] Између Фајзера и Модерне

Pfizer Vaccine: Consequences in Serbia [eng/срп] Фајзерове вакцине: последице у Србији

Pfizer Vaccine Death Toll [eng/срп] Жртве Фајзерове вакцине

Ask the Censored Experts [eng/срп] Питајте цензурисане стручњаке

Suddendeaths [eng/срп] Изненадне смрти

Vaccine Experiment [eng/срп] Вакцина као експеримент

A Hospital ‘Disaster’ [eng/срп] ‘Катастрофа’ у болницама

Lockdown Forever? [eng/срп] Закључавање заувек?

Vaccine? No, thank you [eng/срп] Вакцина? Не, хвала

The Thinking Stuff: Silence of Consenting Lambs

Science and ‘Science’ [eng/срп] Наука и ‘наука’

Коронапревара: Фајзер театар

Coronavirus Hoax: USA and Spain Stats [eng/срп] Коронапревара: Статистика из САД и Шпаније

‘Intelligence’ and Vaccine Math

Коронапревара: ‘Здравствене мере’ и Кока-кола позитивна на корону!

Coronavirus Hoax: German ‘crisis’ [eng/срп] Коронапревара: ‘Криза’ у Немачкој

Coronavirus Hoax: Italy approves Hydroxychloroquine [eng/срп] Коронапревара: Италија одобрила Хидроксихлорокин

Coronavirus Hoax: ‘Margaret Keenan’

Coronavirus Hoax: The Jabs of Death [eng/срп] Коронапревара: Смртоносни убоди

Coronavirus Hoax: 2020 Robbery Balance [eng/срп] Коронапревара: Биланс пљачке 2020.

Coronavirus Hoax: Lisbon Court Exposes PCR Scam [eng/срп] Коронапревара: Лисабонски суд обара ПЦР превару

Coronavirus Hoax: EU Babylon Falls [eng/срп] Коронапревара: ЕУ Вавилон у паду

Коронапревара: Српски стручњаци о вакцинама (Serbian)

Коронапревара: Ствари за размишљање (Serbian)

Coronavirus Hoax: PCR Lie [eng/срп] Коронапревара: ПЦР лаж

Коронапревара: Понуда која се не може одбити (Serbian)

Coronavirus Hoax: Censorship [eng/срп] Коронапревара: Цензура

Coronavirus Hoax: Testimony of Serbian experts [eng/срп] Коронапревара: Српски стручњаци сведоче

Coronavirus Hoax: ‘Saviours’ from AstraZeneca [eng/срп] Коронапревара: ‘Спаситељи’ из АстраЗенеке

Coronavirus Hoax: The Test Deceit [eng/срп] Коронапревара: Подвала с тестовима

Coronavirus Hoax: A Vaccine Fake [eng/срп] Коронапревара: Лаж o вакцини

Коронапревара: Отворено писмо Ангели Меркел

Coronavirus Hoax: A flu d’état!

Coronavirus Hoax: Face Masks as a Means of Mental Enslavement [eng/срп] Коронапревара: Маске као средство менталног поробљавања

Coronavirus Hoax & US Election Fraud 2020: 220 Мillion of American Zombies…

Coronavirus Hoax: Gates of Hell Opened in Serbia [eng/срп] Коронапревара: Врата пакла отворена у Србији

Coronavirus Hoax: An Open Letter to Merkel

The Great Reset: Archbishop’s Letter to Trump [eng/срп] Велико ресетовање: Надбискупово писмо Трампу

Coronavirus Hoax: Deadly virus of Truth

Коронапревара: Сврха преваре и отпор духовном уништавању

Коронапревара у медијима по Србији: Грип умро од Короне!

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part V [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део V

Who is Klaus Schwab? [eng/срп] Ко је Клаус Шваб?

Велико ресетовање: Тренутак за нови Бретон Вудс и Биткоин као појас за спасавање

The Great Reset: ‘A New Bretton Woods Moment’ and the Bitcoin Life Raft

Coronavirus Hoax: Great Barrington Declaration [eng/срп] Коронапревара: Декларација из Великог Барингтона

A Technology of Enslavement [eng/срп] Технологија поробљавања

Coronavirus Hoax: Resistance to Lies and Censorship [eng/срп] Коронапревара: Отпор лажима и цензури

Coronavirus Hoax: Rats Jumping the Ship? [eng/срп] Коронапревара: Пацови напуштају брод?

Abduction of Children in Serbia: Blood Tax [eng/срп] Отимање деце у Србији: Данак у крви

Coronavirus Hoax: The Quickening [eng/срп] Коронапревара: Убрзање

Coronavirus Hoax on Trial [eng/срп] Коронапревара на суђењу

Coronavirus Hoax: The Theater Theory [eng/срп] Коронапревара: Теорија театра

Коронапревара: „Асимптоматски преносиоци“ НИСУ заразни, налаз истраживања (Serbian)

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IV – The Pandemic Hotline

Коронапревара: Саслушајмо и другу страну (Serbian)

Coronavirus: A Second Wave of Hoax [eng/срп] Коронапревара: Други талас преваре

Coronavirus Hoax: The Plandemic Project Deadline [eng/срп] Коронапревара: Рок за пландемију

Coronavirus Hoax: The True Victims [eng/срп] Коронапревара: Истинске жртве

Coronavirus Hoax: CDC Cancels Obedience? [eng/срп] Коронапревара: ЦДЦ отказујe послушност?

Coronavirus Hoax: Face Mask Rebellion

Coronavirus Hoax: World Bank Reveals Plandemic? [eng/срп] Коронапревара: Светска банка разоткрива пландемију?

URGENT: Threat of taking children away in Serbia! [eng/срп] ХИТНО: Претња отимањем деце у Србији!

Coronavirus Hoax: Tests or Data Harvesting? [eng/срп] Коронапревара: Тестови или жетва података?

Kоронапревара: Манипулација бројевима на Шведском моделу (Serbian)

BREAKING NEWS: Berlin Court Overturns Ban of Gathering!

Coronavirus Hoax: Ugly Face of Media [eng/срп] Коронапревара: Одвратно лице медија

Why the Coronavirus Hoax is a Hoax [eng/срп] Зашто је Коронапревара превара

Coronavirus Hoax: From Pathogen to Profit

Коронапревара: Припрема за отимање деце (Serbian)

Coronavirus Hoax: First Covid Color Revolution?

Coronavirus Hoax: Announcement of a Crime [eng/срп] Коронапревара: Злочин у најави

Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’ (Serbian)

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False Triggerimg

e-vizitka - 2017-10-28_131026-mala.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

Sort:  

Rusija i Kina nisu deo tog zapadnog sveta o kome pričaš sa korporativnim medijima, plutokratijom itd. Pa ipak, obe te velike zemlje su razvile vakcine (ruska je nešto efikasnija, kineska je takođe odlična), vakcinišu svoje stanovništvo, prodaju vakcine na svetskom tržištu. Usled efikasne vakcinacije, brojevi zaraženih u Rusiji padaju, ruski državni mediji (a RT.com to svakako jeste), prenose pohvalne reči o Sputnjiku V:

https://www.rt.com/russia/513260-president-argentina-sputnik-vaccine/
President of Argentina inoculated with Sputnik V, praises creators of Russian coronavirus vaccine

Da je tvoja teorija zavere imalo tačna, pa valjda bi bar Rusija sa indignacijom i prezirom raskrinkala koronaprevaru, ne bi pravila vakcinu jer je nepotrebna, ne bi objavljivala brojke o zaraženima i umrlima (zaključno sa jučerašnjim danom u Rusiji je bilo 3.655.839 zaraženih i 67.832 umrlih) i ne bi u svemu ovome uopšte učestvovala. Naravno, Rusiji je u interesu da se o Fajzeru prenose što gore vesti, a o Sputnjiku što bolje, ali to je razumljivo, u pitanju je i stvar nacionalnog prestiža i tržišna konkurencija.

Da li je možda i pravoslavna Rusija deo tog zločinačkog udruženja koje zajedno sa Bilom Gejtsom depopulizuje svet?

Preporučujem ti da se prijaviš za kinesku vakcinu, dostupna je odmah , ne čeka se i delotvorna je. Pa nastavi posle da pričaš protiv vakcina, nema veze, ne bi bila to prva nelogičnost u tvom opusu, ali bar ćeš biti zaštićen.

U stilu vas avaksa bilo bi da kažem da su na slikama isti ljudi, a da je ovo dole snimljeno 2019, a gore 2020. Ali neću to da kažem, već da je gornja slika očigledno iz Kine i da Kinezi kojim slučajem nisu imali mere protiv epidemije, ne bi je uspešno ni suzbili. Neće ceo život da budu u skafanderima (a maske su zbog zagađena nosili i ranije), ta priča je za njih završena. Ali zbog avaksa i pomahnitalih teoretičara zavere u ovom delu sveta, koji se za sada dosta uspešno zalažu da se što više ljudi razboli i pomre, ono što može da se završi za nekoliko meseci teraćemo dve godine.

Naravno, na to zašto Rusi i Kinezi proizvode vakcine i vakcinišu ljudi ako je sve prevara i da li oni učestvuju u toj prevari, nisi odgovorio. Svejedno, jasno je koliko je to što pišeš nelogično i kontradiktorno. Jasno je i tebi.

Coin Marketplace

STEEM 0.19
TRX 0.12
JST 0.028
BTC 64940.81
ETH 3553.52
USDT 1.00
SBD 2.33