The lions legion daily report 17 nov. 2017

in steemit •  last year

dr17112017.jpg

Inleiding

Beste nedersteemers:

Jammer genoeg zijn we reeds aan de laatste ‘ the lions legion daily report’ voor deze week. Omdat dit de laatste ‘ the lions legion daily report’ is voor deze week, brengen we u terug een extra grote editie vandaag.
Meerdere blogs werden door ons gekozen en gedeeld in onze ‘ the lions legion daily report’ Toch willen we u erop attent maken dat door gebruik van onze hashtag #thelionslegion voor uw posts, u in aanmerking komt vernoemd te worden in het artikel ‘blog van de dag’ in onze ‘ the lions legion daily report’
Tevens zetten we paar van onze leden in de bloemetjes door een persoonlijk interview voor het artikel ‘de nedersteemer’ voor onze ‘ the lions legion daily report’
Bent u nog geen lid van de nederlandstalige steemit community ‘ the lions legion’
dan zijn dit enkele nuttige tips.
U kunt @nedersteemers contacteren
U kunt de onderstaande afbeelding aanklikken om een uitnodiging te ontvangen

Naamloos-1.jpg

We kunnen ook niet vergeten te vermelden dat @seersalomon en de witnesses @rival ons sponsoren, natuurlijk is een extra sponsoring nog steeds welkom en zo wordt u tevens vermeld in de ‘the lions legion daily report’ als sponsor.
Natuurlijk kan ‘the lions legion daily report’ enkel bestaan als jullie deze massaal lezen, resteemen en misschien eens upvoten. Want ‘the lions legion daily report’ is een dagelijkse blog voor en door nedersteemers.

tvdd16112017.jpg

Tip van de dag.

Hoe stuur ik geld naar een andere gebruiker?
Klik op uw wallet-pagina op de STEEM of Steem Dollar-saldo met de pijl omlaag ernaast.
Klik in het vervolgkeuzemenu op 'Overzetten'.
Typ de gebruikersnaam van het account waar naar u de STEEM of Steem-dollar wilt verzenden. Dubbele en driedubbele spelling controleren.
Voer het aantal STEEM of Steem Dollars in om te verzenden.
Voer een memo in om mee te gaan met de transactie (optioneel).
Klik op Verzenden.
U wordt om uw wachtwoord gevraagd. U moet uw hoofdwachtwoord of actieve sleutel invoeren.

bvdd17112017.jpg
Dit zijn de 5 geselecteerde blogs voor deze dag.

002.jpg
@karinxxl Hobby Hub-uitdaging: strand wandelen met de hond
In deze blog laat @karinxxl u meegenieten van haar dagelijkse wandeling langs het strand met hij huisdieren.
https://steemit.com/hobbyhubchallenge/@karinxxl/hobbyhub-challenge-beachwalking-part-3-with-the-dog-20171116t13932614z

003.jpg
@marcovanhassel Ik heb de @beekart-verloting gewonnen en vandaag mijn prijs ontvangen
In deze blog laat @marcovanhassel u meegenieten van zijn overwinning van de @beekart-verloting
https://steemit.com/art/@marcovanhassel/i-won-the-beekart-s-raffle-and-received-my-prize-today-20171116t2001420z

004.jpg
@steve1122 Een gids voor succes # 3 "met een goede zakelijke relatie met uw werknemers.
In deze blog geeft @steve1122 u enkele nuttige tips om de relatie tussen werkgever en werknemer kunnen verbeteren.
https://steemit.com/business/@steve1122/a-guide-to-success-3-having-a-good-business-relationship-with-your-employees

005.jpg
@romaan-namoor Mijn deelname aan de #dailysketch challenge SCHOTLAND
In deze blog laat @romaan-namoor u meegenieten van een van zijn nieuwe creaties.
https://steemit.com/art/@romaan-namoor/dailysketch-challenge-my-entry-in-six-steps-scotland

006.jpg
@nedersteemers De dag van OPA-Grendel 16 November.
In deze blog laat @nedersteemers u meegenieten met zijn mening over de nederlandse politiek.
https://steemit.com/nederlands/@nedersteemers/de-dag-van-opa-grendel-16-november

dn17112017.jpg

Elke week zet ‘the lions legion daily report’ een paar van zijn leden in de bloemetjes, dit door in het artikel ‘de nedersteemer’ een interview te brengen met één geselecteerd lid van ‘the lions legion’ in de ‘the lions legion daily report’
Niet enkel om de betreffende nedersteemer meer volgers of votes te bezorgen, maar vooral omdat we zo de kans krijgen om de nedersteemer beter leren kennen. Dit omdat onze community niet enkel zou groter worden, maar tevens ook omdat we zo als community de mogelijkheid hebben, om als nedersteemers onder elkaar, elkaar beter leren kennen.
Hoe maak je kans om als ‘nedersteemer van de dag’ in de ‘the lions legion daily report’ te worden vermeld?
Wordt lid van de nederlandstalige steemit community
dit door @nedersteemers te contacteren
U kunt naar ons discord kanaal ‘the lions legion’ gaan en de moderator @jackjohanneshemp of @carlschrijft of @seveaux of @macchiata of @snekky een PM berichtje sturen om lid te worden van de ‘ the lions legion’ community. Deze begeleiden u dan tot de nederlandstalige steemit community ‘ the lions legion’
Eenmaal u lid bent van ‘ the lions legion’ dan wordt u gecontacteerd door @jackjohanneshemp voor een interview voor het artikel ‘de nedersteemer’ in ‘ the lions legion daily report’
U kunt ook simpelweg de onderstaande banner aanklikken dan krijgt u een directe link naar ons discord kanaal 'the lions legion'

bannertll001.jpg

Voor deze editie van ‘nedersteemer van de week’ laten u graag kennis maken met
De nedersteemer van de week @Poeticsnake

001.jpg
https://steemit.com/@poeticsnake

@Poeticsnake is woonachtig in Nederland en is sinds juli 2016 actief op steemit. Zij heeft tot nu toe het reputatie level 68 behaalt, al kan haar reputatie level nog omhoog indien u massaal hem gaat volgen of misschien een paar van zijn posts upvote.
@Poeticsnake is een creatieve en artistieke ziel in hart en nieren en dit is in meerdere van haar blogs op steemit terug te vinden. Zoals @Poeticsnake haar naam het al verraad is ze gepassioneerd door Poëzie. Tevens kunnen we u meedelen dat @Poeticsnake een alter ego heeft die @snekky noemt en die op geregelde tijdstippen u op een plezante en informatieve manier vlogt.

Het interview met @Poeticsnake
Hoe heeft u steemit leren kennen?
@Poeticsnake heeft Steemit via een vriend leren kennen die wist dat ik op zoek was naar een platform om mijn tekeningen en gedichten te delen naast facebook. Dit is inmiddels 16 maand geleden.

Over welke onderwerpen blogt u op steemit?
@Poeticsnake blog over mijn Schilderijen en tekeningen maar deel ook het leven van Snek op mijn blog! Eerlijk gezegt blog ik over all aspecten van het leven en wat ik op dat moment het sterkst voel. Momenteel richt ik me up schilder tutorials.

Naar welke blogs gaat u op zoek op steemit?
@Poeticsnake zoek het meest in de art section van Steemit. Maar ik vind het ook erg leuk om foto's te kijken.

Waarom zou u de community'the lions legion' aan andere nedersteemers aanraden?
@Poeticsnake zou The Lions Legion aanraden omdat het een warm welkom is voor alle Nederlanders die op zoek zijn naar de ene connectie die ze misschien nog missen. Het meeste op Steemit is in het Engels en het kan erg fijn zijn om veranderingen of vragen in het Nederlands te kunnen bespreken

sn17112017.jpg

Als minnow is het niet altijd gemakkelijk om je post zichtbaar te maken aan de andere steemit gebruikers. Soms werk je ettelijke uren aan het schrijven en het verzorgen van de layout van je posts. Maar wordt die amper up gevote of geresteemd. Om dit probleem op te lossen hebben enkele whales een paar projecten opgestart. Projecten zoals minnowbooster , whaleshares of build a whale zijn opgericht om startende steemit accounts te helpen hun doelgroep te bereiken. Tevens hebben deze projecten ook een upvote bot om je posts meer upvotes te bezorgen. Natuurlijk ben je zelf vrij te beslissen of je gebruik wilt maken van deze bots of niet.

ci17112017.jpg

Er is terug heel wat gebeurt in de crypto world, en zoals blijkt is er niets zekerst in de crypto world. Want wie had vorige week verwacht dat de stijgende marktwaarde van bitcoin zou stagneren en zelf terug lopen om vervolgens zijn opwaartse mars verder te zetten. Terwijl de marktwaarde van steem blijft schommelen tussen 0,7$ en 0,9$. Maar dat menig steemit gebruiker stiekem droomt dat de marktwaarde van steem zou stijgen tot 10$ per steem.

Dalers en stijger deze week in de crupto world.
Stijgers van deze week.
stijgers.jpg

Dalers van deze week.
dalers.jpg

cip17112017.jpg

Wat is een Initial Coin Offering (ICO)?
Een ICO is een term voor crowdfunding projecten. ICO is een afkorting voor Initial Coin Offering. Het gaat om een uitgave van een nieuwe cryptocurrency of crypto-tokens voor het financieren van nieuwe projecten of nieuwe onderneming met vaak decentrale applicaties.
De ICO is meestal publiek en iedereen kan deze nieuwe crypto-tokens kopen waardoor het bedrijf geld krijgt voor het project. Deze crypto-tokens hebben het karakter van aandelen. Vaak geven ze medezeggingschap en zijn ze via een eigen blockchain en smart contract gereguleerd en een deel van de winst deelt wanneer het project winst maakt. De werking van een ICO en crypto-token moet vooraf goed worden onderzocht. Een crypto-token is vaak geprogrammeerd voor een bepaalde doelstelling en kan andere eigenschappen hebben dan alleen maar te fungeren als een digitaal effect. Ethereum is de meest gebruikte blockchain voor het opzetten van ICO’s aangezien de ontwikkeling van decentrale applicaties op basis van slimme contracten is opgezet.

dis13112017.jpg

Niet enkel kunt u gezellig kletsen met andere nedersteemers op het discord kanaal van de ‘the lions legion’
Vanaf heden kunt u zoveel meer. Zo kunt u niet enkel, actief en interactief deelnemen aan ‘the lions legion quiz’ in ons #the-quiz kanaal. Of kunt u bijpraten of de weetjes binnen in de crypto world in ons #crypto-talk. Maar vanaf nu kunt u ook mee schrijven aan het ‘the lions legion’ 5 woorden verhaal. Neem gerust een kijkje op ons discord kanaal ‘the lions legion’ en u vindt alle sub-kanalen zo terug.
Omdat we ons ‘the lions legion’ 5 woorden verhaal meer publiciteit willen geven, delen we u elke dag een deel van het ‘5 woorden verhaal van ‘the lions legion’ community.

5 woorden verhaal
[13:15] @Romaan-namoor : 'Verdorie nog aan toe!' riep
[13:29] @jackjohanneshemp: de minnow toen hij dit
[13:39] @Romaan-namoor : schouwspel aanschouwde met open mond
[13:56] @jackjohanneshemp : en verwarrende blik op de
[14:09] @Carlschrijft: Drillende dijen van de zwetende
[14:14] @Romaan-namoor : nonnen die daar heel toevallig
[14:38] @Carlschrijft: bijeen waren gekomen voor een
[16:05] @Romaan-namoor: potje billen trillen op grootmoeders
[16:30] @chemene: oude leren bankstel van Leenbakker
[16:43] @Carlschrijft: die eigenlijk in de schuur
[16:50] @Romaan-namoor: ineen was gezakt van rottigheid
[16:57] @Carlschrijft: Maar door Leen Bakker meer
[17:32] @marcovanhassel: met ganzenvet werd ingesmeerd dan
[17:35] @chemene: dat hij daadwerkelijk werd gemaakt

free005.jpg

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Nice blog

·

thx for the nice comment

·

bedankt voor de leuke commentaar, groeten

·

The @OriginalWorks BETA V2 bot has upvoted(0.5%) and checked this post!
Some similarity seems to be present here:
https://www.bestebank.org/ico/
This is an early BETA version. If you cited this source, then ignore this message! Reply if you feel this is an error.

@mrainp420 has voted on behalf of @minnowpond.
If you would like to recieve upvotes from minnowponds team on all your posts, simply FOLLOW @minnowpond.

      To receive an upvote send 0.25 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
      To receive an reSteem send 0.75 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
      To receive an upvote and a reSteem send 1.00SBD to @minnowpond with your posts url as the memo