Pinned versie 1.0

in #greendeliverence4 years ago (edited)

image
Welkom op mijn indexpagina. Deze pagina heb ik in het leven geroepen om zo meer inzicht te geven in steemit en alles er rondomheen. Natuurlijk ook om mijn boodschap duidelijker over te kunnen brengen.

Op deze blogpost zal ik mijn onderwerpen uitleggen zodat je makkelijker een onderwerp kan kiezen waarin je bent geïnteresseerd. Deze post is ook aan verandering onderhevig en zal dus wekelijks vernieuwd terugkomen. De belangrijkste onderwerpen voor nieuwkomers.

Even voorstellen

Mijn ideeën en passies. Kom je op mijn blog zie je dat ik de 5000,- per maand aan inkomsten wil bereiken. We zijn nogal wat maanden verder en het is nog niet echt van de grond gekomen. Maar het gaat er ook om wat ik daarna van plan ben. Dat is anderen helpen, mijn plan was om de kennis te delen een gemeenschap op te bouwen, een ontmoetplaats te openen om iedereen voor te lichten en te helpen met gratis maaltijden kom in de huiskamer en schuif aan. Een plaats waar je drankjes kan nuttigen die je met crypto betaalt en je helemaal kan uitleven in verschillende crypto onderwerpen. Een plaats waar cryptovoorlichtingen worden gegeven. Dit wílde ik in leven blazen met mijn tradebots en miners. Het startbedrag hiervoor dacht ik bij elkaar te traden te werken te minen en te bloggen. Nu maanden verder is er nog niet veel veranderd. Dus als een echte ondernemer denk je dan ok wat is nu mijn doel en hoe ga ik die bereiken.
Mijn doel is een plaats creëren waar men in real life elkaar kan ontmoeten en waar geïnteresseerden naartoe kunnen gaan met de vragen die ze hebben. Deel ze de foefjes van de crypto Wereld.
Waarom dan niet evenementen in het leven roepen dit is veel goedkoper en een haalbare tussenstap. Ik heb ervaring met gamingevenementen een groepje gamers in een zaaltje met wedstrijden achter de bar drankjes en eten verkopen. Dat laatste zou ik nu uitbesteden aan anderen. Nu werk ik aan die basis, wanneer dit precies gaat plaatsvinden is nog niet helemaal duidelijk. Natuurlijk kan ik dit niet alleen, plaats een reactie wat je nu precies zou willen zien op zo'n evenement of waarschijnlijk in het begin een meeting op een datum waar mensen aanwezig zijn om hun kennis en passie te delen.

Meetup alldutch

Aanstaande zondag is er een meeting van alldutch members in Rotterdam. Heb je zin om te komen? Ga dan even langs het discord kanaal.

Greendeliverence

Ik heb ook een engelstalig profiel volg de link naar de indexpagina.

Steemmonsters

Ook ik speel steemmonsters momenteel het is een andere manier om extra bij te verdienen.

Beginnerstips

Mijn eerste ervaring met steemit was whow waar... moet ik nu beginnen? Hier volgen een paar beginnerstips.

Bandbreedte problemen
Check je mana op steemworld
The steemit etiquette
Busy de nieuwe blockchain facebook
Dsound hier kan je muziek op de blockchain zetten
D-tube is een blockchain YouTube variant
Steemfest is een jaarlijks evenement om de mensen van steemit te ontmoeten
Steemauto is een automatiseringstool voor bijvoorbeeld het volgen van een curationtrail
What is een curationtrail
Krijg een gratis upvote door te zweten met actifit
Steepshot is een blockchain instagram

Extra steeminkomsten

Er worden verschillende loterijen en acties gehouden om extra steem te verdienen, hieronder is een lijst van verschillende acties. Mocht ik nog wat missen zou ik het op prijs stellen om hieronder te reageren zodat ik deze mee kan nemen in deze en opvolgende topics.

Curie wekelijkse reaktieaktie
Pundito wekelijkse loterijloterij
F-steemit 10.000 volgers loterij

Rondvraag

Hieronder zie je een aantal eerdere berichten van mij. Kloppen deze nog zo nee wat klopt er niet meer aan?
Welke onderwerpen zou ik aan moeten snijden om meer Nederlands publiek te trekken.
Welke Tips en Truuks zijn er om legaal meer te verdienen zonder te spammen al heb je daar in het begin niet zoveel mana voor.
Ze zijn ouder en moeten opnieuw bekeken worden in verband met HF20 update.

beginnen met steemit
de bevestigingsmail
stel je eigen voor
maximale curatie inkomsten
introduce yourself

Witness

Ik ben een witness Ben je geïnspireerd door mijn posts en wil je mij steunen? Dan kan je voor greendeliverence stemmen. Mocht de link niet werken kan je handmatig op mij stemmen door witnesses te kiezen en greendeliverence onderaan in te vullen.

Support

Mocht je nieuw zijn en hulp nodig hebben is er een Nederlands discord kanaal alldutch
Ook is er een alldutch pagina.

Sort:  

Het doel bereiken dat jij hebt gesteld is er eente van lange adem. Desalniettemin wens ik je alvast succes.
De aanhouder wint, een cliché maar o zo waar.

Ja kijk als je kijkt naar het bitconnectverhaal dit kan je zelf ook doen met bots dit wilde ik ook laten zien. Alleen destijds had ik gewoon 11000 euro ingezet die ik nu kwijt ben. Officieel zou je gewoon een geldmachine kunnen hebben met zo'n bot die automatisch ha deed als je hem goed hebt ingesteld. Ik maak er nog wat posts over ik heb echt onderwerpen zat geloof ik. Hahaha

Wil je die $5k per maand volledig op Steem blockchain verdienen?

Hoeveel tijd heb je er nu al ingestoken?
En hoe hoog zijn je opbrengsten?

En op welke positie sta je nu als witness?

Dat klopt. Ik heb 2 tradebots draaien ik heb 2 miners en een witness draaien. Hoeveel tijd ik erin heb gestoken is niet echt veel de miners draaien gewoon door in deze malaise ik heb zonnepanelen die de kosten een beetje dekken. Ik maak er binnenkort een post over. Ik sta nu op 274 geloof ik maar das mijn eigen schuld. Ik heb mijn geld gebruikt om anderen te helpen ipv mijn portefeuille op te bouwen. Het duurt weer even totdat ik mijn bitconnectnivo bereikt heb of ik moet ineens allemaal upvotes krijgen hier in steemit. Of kaarten krijgen van 3000 dollar dan gaat dat meteen in de steempower. Ik zit momenteel thuis zonder inkomsten en ben van plan om dit jaar gewoon thuis te blijven en te bedenken welke kant ik op wil.

Ps, beetje verwarrend om twee bijna identieke account namen te hebben 😩

Ja klopt een greendelivernl en greendeliverence en greendeliver-sm tja maar dit om de Nederlandse en Engelse volgers te woord te staan. Als ik bv Japanse tekens zie haak ik af. De Engelstalige is mijn hoofdaccount.

Bedankt voor het noemen van mijn Euro Jackpot loterij :)
En succes met de doelen - samen komen we wel ergens :)

Coin Marketplace

STEEM 0.22
TRX 0.06
JST 0.028
BTC 19268.83
ETH 1062.32
USDT 1.00
SBD 2.96