Selecție Articole pentru Vot @anomadsoul - 22-27.05.2018

in #steemromania3 years ago

Add heading(1).png

image.png

Mamă ce „bloody week” am avut pe crypto.

Un mare cinic a spus: „the time to buy is when there's blood in the streets” așa că dacă aveți cașcaval în portofele și sunteți de aceeași părere, poate ar trebui să profitați de sânge. În plus, pe partea de curare duminicală de care avem parte, se pare că cel care ne cureaza săptămânal a fost mai generos așa că voturile au fost mai consistente, în ciuda valorii Steem care a scăzut destul de mult în ultimele 7 zile. Așa că dacă puțin sânge nu ne sperie, ba chiar pe alocuri ne întărâtă, încrederea în platformă ar trebui să rămână neclintită, ca stanca Gibraltarului.

În acest articol am dori să facem cunoscut faptul că mai multe articole au fost trimise către curare în ciuda faptului că nu au respectat unele cerințe (precum tag-ul @steemromania). Am preferat să facem acest lucru decât să avem doar 5-6 articole votate și comunitatea să arunce la gunoi acel vot. După cum vedeți, preferăm să facem concesii de regulament în favoarea comunității însă nu vom înceta să credem că regulile setate inițial sunt necesare așa că apelăm la voi pentru a încerca să le respectăm într-o măsură cât mai mare. Fără a mai lungi povestea prea mult, vă prezentăm mai jos articolele curate, cu tot cu autorii lor:

image.png

Introducing Wandering Romania – autor: @steemromania

@steemromania.png

Un lucru e cert (și întărit și de cei din comunitatea internațională care votează acest tip de content): România este fascinantă. Acest lucru trebuie promovat în mod organizat pe Steemit iar @steemromania, împreună cu @ruth-elise și @calatorulmiop au decis să facă acest lucru. În rândurile de față, echipa de turism a comunității descrie pe larg direcțiile pe care doresc să le abordeze în sensul celor de mai sus. Le urăm mult succes cu acest demers și așteptăm următoarele articole pe care să le putem redistribui cu mândrie.
Un mare „thank you!” pentru @alenthin care a contribuit decisiv la grafica echipei.


China adopts blockchain technology and artificial intelligence in fighting tax evasion – autor: @cryptorg

@cryptorg.png

Ca de obicei chinezii sunt cu un pas înaintea altora, în ceea ce privește adopția și experimentele publice bazate pe tehnologii emergente. @cryptorg ne explică în articolul său, noile tendințe experimentale ale Chinei, pe baza blockchain-ului care se orientează în primul rând către aplicații ce țintesc reducerea evaziunii fiscale. Sperăm ca @cryptorg să-și formeze o obișnuință din a publica articole ce se referă la aplicabilitatea blockchain-ului.


Let’s travel together: Morii’s lake – Lacul morii – autor: @gabrielatravels

@gabrielatravels.png

Brrrr! Deși știam de existența Lacului Morii din București, nu am apucat să vizitez relicvele comuniste ale parcului pe care Ceaușescu a încercat să-l facă. Dealtfel, după citirea articolului Gabrielei, realizez că cinismul sistemului, de a construi un parc pe tragediile pe care inundarea cu scopul construirii lacului le-a creat, este greu de egalat. Desi locația arată foarte pitoresc, fantomele care se pare că bantuie locul, nu cred că sunt foarte impresionate de turismul urban.


Deva Fortress: one of the most important medieval fortifications in Transylvania – autor: @carolinaelly

carolinaelly.png

Carolina ne duce din nou în locuri interesante prin România și ne transmite informații intensive despre locațiile pe care are ocazia să le vadă. Norocoaso! Sincer, trebuie să-i mulțumesc lui @carolinaelly deoarece mi-am dat seama în timp ce citeam articolul său, că nu știam nimic despre această atracție turistică deși am trecut pe acolo de nenumărate ori. Cea mai mare confuzie de care știam, în legătură cu această cetate, este faptul că multă lume crede că aceasta este Sarmisegetusza Dacică, cea care a rezistat eroic în fața armatelor romane și care probabil nu pica dacă nu trăda Bicilis. De fapt cetatea este una medievală, de secol 13 și așa cum ne zice și Carolina, a fost construită ca necesitate în apărarea negustorilor din zonă și a influenței politice amenințată de invaziile migratorilor. Ceea ce nu știam însă este legenda construcției, asemănătoare cu legenda Meșterului Manole.


Wild gardening and life challence 6 – autor: @laurentiu.negrea

@laurentiu.negrea.png

Lui @laurentiu.negrea îi place viața la țară. Iubește să facă lucrurile cu mâna lui dar mai ales iubește să improvizeze. În articolul ales pentru curare Laurențiu ne întărâtă cu modul lui de viață, apropiat de natură, ne face recensământul mușețelului cules și al florilor de soc pe care cu siguranță le va lăsa la fermentat pentru o socată pe cinste. Nu mai zic nimic de căpșunile pe care ni le arată pentru că deja am făcut exces de căpșuni anul acesta și nu vreau să mă duc să dau spargerea în grădina bunică-mii.


The view from my office – autor: @vladcraciun

@vladcraciun.png

Unde lucrezi măi Vlad de ai asemenea view? Și fereastră decupată frumos, și vedere la centru și talent foto să surprinzi toate aceste lucruri într-un singur cadru? Nu sunt un tip invidios dar când deschid geamul biroului meu și îmi intră miros de sulf n-are cum să nu mă apuce o melancolie profesională atunci când mă uit la poza ta.


Drone chasing a boat-water ski – autor: @unknovvn

@unknovvn.png

Băiatul ăsta construiește mașinăriile pe care le folosește pentru a filma. Practic această frântură de informație ar trebuie să schimbe modul în care ne uităm la postările pe care le face de la înălțime. În plus, contribuie activ cu tutoriale de montaj și editare și sper că în curând va face acest lucru și în ceea ce privește construcția dronelor. Ar fi un subiect foarte complex de abordat care ar avea o sumă impresionantă de aplicații aici pe Steemit, în special dacă ar veni la pachet cu situații în care se repară, modifică, upgradează chiar și dronele comerciale (gen DJI). Sunt convins că public țintă ar fi din belșug.


Never stop exploring: Bellagio, Italy – autor: @alexandraioana26

@alexandraioana26.png

Nordul Italiei este o zonă superbă care țese cultura italiană cu cea austriacă. Articolul Alexandrei este ca de obicei o gură de aer proaspăt care întregește peisajul pe care majoritatea îl avem despre această zonă plină de elemente interesante și de comportamente sociale deosebite. Articolul ei este o adiției importantă pentru cine dorește să viziteze acea zonă pentru că aplică încă un „pin” pe hartă, un pin important pe care nu ar trebui să-l ratați. Cu siguranță dacă Clooney are casă acolo, locul e și de nasul nostru, nu?


Do we self destruct or suicide? Ne autodistrugem sau ne sinucidem? WAKE UP! – autor: @laviniatherapist

lavinia.png

Lavinia, eu îți pot spune clar: mă autodistrug. Dar încerc să zâmbesc când mă gândesc la asta, fac mișto de mine  Articolul lui @laviniatherapist este un îndemn la viață sănătoasă (măcar în măsura în care societatea ne mai lasă să o facem) și un îndemn la a reflecta asupra modului în care credem că trăim când noi de fapt nu facem altceva decât să ne scurtăm existența și-așa efemeră.


Birthday wishes – autor: @lymepoet

@lymepoet.png

@lymepoet continuă să ne învețe, cu informații din interior, despre greutățile prin care o persoană infectată cu boala Lyme trece. Din nefericire aflăm că aceste dificultăți nu se reduc (dacă se poate folosi acest termen minuscul în comparație cu boala) doar la dureri și simptome greu de descris și identificat. Datorită modului de operare al acestei boli autoimune precum și datorită lipsei de răspândire a cadrelor medicale specializate, de multe ori boala este greu de diagnosticat. Pe fondul acestei identificări greoaie și al diagnosticului pus cu greu, aflăm de la @lymepoet că până și societatea are tendința de a pune rapid eticheta de „ipohondru”. Articolul face parte din seria prin care autoarea ne poartă prin universul bolnavului de Lyme iar însăși continuarea vieții cu această boală, care nu poate fi eliminată, este o aventură în sine. Acest blog este unul care trebuie răsfoit și simțit până în ultimele terminații nervoase pe care fiecare dintre noi le avem.

image.png

image.png

Alătură-te serverului Discord aici

Sort:  

Pe langa faptul ca sunt chiar faine posturile votate, mie imi place extrem de mult cum se inveleste toata ideea asta de catre @steemromania
Voi chiar va pricepeti la scris. Nu am ochelarii la mine si citesc de pe telefon acum dar nu gasesc nici in ruptul capului trecut undeva autorul postului asta. As vrea sa stiu cine scrie atat de fain! Thanks.

Vrei, nu vrei, bei Gheorghe aghiazmă :)))!

Acum, lăsând gluma la o parte, apreciez enorm faptul că postarea mea se află în această listă. Mai puțin din cauza votului primit,( care de altfel mi-a făcut ziua mult mai frumoasă, chiar dacă nu am bănuit nici o clipă motivul, că de, e marți azi ;).) dar mai mult dintr-un alt motiv, mai puțin cunoscut :D.

Mă rog, incerc să spun mulțumesc mult pentru toată munca depusă de către echipa din spatele proiectului și felicitări pentru flexibilitate. Serios, nu-mi iese aproape niciodată 😅.

P.S. Foarte profi postarea asta, pe cine mituiesc cu niste vișine (căpșunile s-au terminat) să mă învețe și pe mine :D?

P.S.2. Asta cu mulțumirile îmi dă rău bătăi de cap, mă simt ca la Oscar.

Mulțumesc @laviniatherapist pentru nominalizare, tre' sa dau o bere sau ceva. Fără tine nu ajungeam aci' pe podium. Așa, am mulțumit echipei, cine mai este? Mulțumesc celui care o făcut posibil proiectul ăsta, bună treabă, să mai faci din astea :).

Gata, nu mai am mulțumiri, o scăzut PowerMultumirile sub nivelul critic, trebuie să se încarce.

Eee...vezi ca uneori regulile te duc pe podium ? 🤗😂

Apropo de sange, eu zic ca unui pirat adevarat nu ii este frica sa navigheze marile insangerate :P
download.png

again...you nailed it cu intro`ul fiecaruia! super! ms ms!

Uuu, mulțumesc frumos de nominalizare/vot guys! Sunt chiar fericita sa apar și eu pe aici 😀

Multam tare, oameni faini. Chiar nu ma asteptam. ;)

Cine-i autorul? Felicitari. Imi place mult insiruirea de cuvinte in articol.

@vonaurolacu este intreaga echipa de comunicare a comunitatii :)

Va multumesc pentru nominalizare si voturi!

Multumesc pentru descrierea postării ,care este foarte bine realizată , de asemenea multumesc pentru nominalizare și vot:)

Multumesc pt nominalizare si vot! nu ma asteptam sa ajung aici 😃