Испрани мозгови против Цукера

in #steemit6 years ago (edited)

[This Text in English] Човече, ала је ово брзо ескалирало! Корисници Фејсбука испраних мозгова, устали су против великог Цукера. Ето прилике да упознате групу највећих јадника коју сте икад видели…Као што је Лори Харфенист, позната и као The Resident, недавно најавила, Цукербергово сведочење у Сенату било је тешка спрдачина (енг.) — ако не желите да гледате скоро пет сати испитивања, замислите само како то може да изгледа кад корумпирани сенатори „прже“ човека који их плаћа:

Сен.: „Да ли бисте били ради поделити с нама назив хотела у коме сте синоћ одсели?“

Цукер: Ааааахм… Не.

Не можете да верујете? погледајте сами! (енг.)

У међувремену, група несрећника испраних мозгова које је Цукер сам одгајио на својој платформи, чланови међународне групе за онлајн активизам Авааз, окупила се на Капитол Хилу у среду и организовала костимиране протесте, постављајући стотине фотографија Марка Цукерберга у природној величини и са мајицом на којој пише „Оправи Фејсбук“. Е, па, драги протестанти, неће то тако ићи — Фејсбук је направљен да вам покупи све податке и да вас искористи. Не може се оправити. Може једино бити уништен.

Трајање: 2:14 (енг.)У кратком горњем видеу можете видети екстремни случај испраног мозга:

„Обукао сам се као човек-паук јер он представља обичног човека, знате ону снагу коју појединац има на друштво, а заједно можемо ту снагу показати целом свету…“

— Човек-паук

Како да не. Мутирани Марвелов суперхерој као истински представник обичног човека… Који ће натерати Цукера да посао води поштено и не зарађује ништа од свог бесплатног сервиса! Ето, шта Фејсбук може учинити од вашег мозга.

И док су се ти урнебесни протести одвијали паралелно са спрдачином од „пржења“, Фејсбук је наставио да цензурише виралне стране које се не уклапају у глобални либерални план. Ако пробате да се истакнете, завршићете наглавачке избачени с платформе, као Дајамонд & Силк (енг.)!

Стимит — најбоља оправка коју можете замислити

Кроз саму платформу ништа се не може учинити. Свако коме још ради мозак, напустиће Фејсбук и прећи на Стимит. Постоји само један начин да заштитите своје податке и да успут зарадите криптовалуту у комуникацији с људима. Јесте ли још увек на Фејсбуку и желите да га оправите? Ево мог предлога — направите налог на Стимиту што је пре могуће, а на Фејсбуку оставите још само једну, последњу поруку:

Одсад ме можете наћи на мом налогу на Стимиту, платформи која плаћа за постављање садржаја!


Српска језичка заједница на Стимиту

Стимит је премашио 900.000 отворених налога! Заједница сад има 941.732 налога, и убрзава раст упркос лошем периоду у коме се налазе све криптовалуте од почетка године. Према Alexa статистици тренутно (петак, 13. април 2018) је наша платформа на 1147 месту, 221 место више него пре три месеца!

Последично томе, ваши садржаји имају све мање шансе да се виде без укључивања у мрежу која ће текстове рестимовати. Један од најбољих начина да сами створите мрежу, јесте помоћ новим члановима који не знају стране језике. Помоћи можете у директном контакту, најбоље овде на Стимиту, али може се и преко дискорда, као и коришћењем тагова (на пример: srpski, teamserbia, yu-stem, serbia…) за пријављивање у неку од група које окупљају и подржавају нове чланове са простора бивше СФРЈ — @teamserbia, @yu-stem, @serbia… надам се да ће их бити још.

Писањем на матерњем, српском доприносите развоју платформе на најједноставнији начин — проширујући круг нових чланова који ће вас природно пратити због помоћи док се не снађу на платформи, а затим и због садржаја који постављате. А пошто се допринос развоју платформе високо цени, ваш текст на српском пре или касније ће доћи у видокруг заједнице која тај допринос награђује. Не заборавите да смо сви овде са 900.000 чланова још на самом почетку, и да ће они који буду развијали локалне заједнице бити у великој предности кад тај број буде 9.000.000, 90.000.000, или још више :)

Ево допуњеног списка корисника који употребљавају српски језик у комуникацији, а уколико ви знате неког ко није на списку, слободно додајте име у коментарима.
Пратите овај блог за нове вести из света децентрализованих криптовалута на српском

БИТКОИН рударење широм света
(3. март 2018)

Зашто је приватност важна
(16. јануар 2018)

БИТКОИН: Државе узвраћају ударац!
(14. јануар 2018)

БИТКОИН: Питања и одговори (III)
(18. децембар 2017)

БИТКОИН: Питања и одговори (II)
(2. децембар 2017)

БИТКОИН: Питања и одговори (I)
(30. новембар 2017)

Фејсбрука!
(28. новембар 2017)

Рик Фалквинге, председник Биткоин Кеша
(21. новембар 2017)

Соларна револуција
(15. новембар 2017)

Андреас Антонопулос:
Зашто програмери напуштају банке?
(5. новембар 2017)img

e-vizitka - 2017-10-28_131026-mala.jpg


Sort:  

Shit-country and shit-heroes.
I now had a dog bitten in childhood. For some reason I have not eaten one cat.
Take the Russian prince Svyatoslav. He put in obscene sexual positions the super power of the Middle Ages Byzantium.
Or take the Russian hero Evpati Kolovrat.


And in modern times there are enough heroes.

We do not need imaginary heroes. We have a lot of real.
Here is an example of how NATO and EU members met in Russia in 1941. They have a new NATO and a new EU have collected we can repeat.

Ja zelim da se prikljucim ovom timu. Doduse, koristim srpski vise za komentare jer i dalje otk.
Post o fb je bas kakav i treba biti. Srecno nam svima ovdje.
Namaste.

Хвала @mandalaflower, већ си прикључена. Користи језике како желиш, али би било лепо да најбоље и најзанимљивије текстове пошаљеш и на српском :)

Ovaj tekst mi je dao ideju da pisem na nasem i engleskom. Tako da ce tako i biti ubuduce. Molim Te, ako postoji neki discord kanal, sa ovom ekipom, posalji mi. Voljela bih da se povezem sa nasim ljudima. Mislim da sam jedna od rijetkih iz CG. Hvala.

pixresteemer_incognito_angel_mini.png
Congratz, your post has been resteemed and, who knows, will maybe appear in the next edition of the #dailyspotlights (Click on my face if you want to know more about me...)
Please check this Breaking News!

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.13
JST 0.030
BTC 65269.28
ETH 3441.23
USDT 1.00
SBD 2.62