YOUR OWN ANIME CHARACTER DRAWING CONTEST

in #art2 years ago

STEEMIT ART CONTEST BANNER.jpg

[ENG]

The time has been running for three months since I was first at STEEMIT, It's time to start STEEMIT ART CONTEST. This contest will held every week.
For this first theme is YOUR OWN ANIME CHARACTER, That means you have to create your own anime character, not allowed to imitate anime characters that already exist.

The total prizes I have provided are 20 SBDs from myself, here are the details:

  • 1st Prize = 12 SBD
  • 2nd Prize = 8 SBD

*prizes will continue to grow from the total SBD earned from this post (1st winner 60%, 2nd winner 40%).
I also open sponsors for contest prizes on next week

RULES

  • Make a new post for this contest with the drawing process
  • Copy - Paste your post link in this Post Comment section
  • Your drawing must include your STEEMIT ID
  • Unlimited drawing type are accept: Sketches, color pencils, computer drawings, paintings and more
  • Post required to use #orchevaartcontest tag (not have to be a first tag)
  • allowed to Resteem this post
  • This contest deadline is on 20th October, 2017

FOLLOW THESE CONTEST AND WORKS WITH YOUR BEST IMAGINATION!

[IND]

Waktu sudah berjalan selama tiga bulan semenjak pertama kali saya di STEEMIT, Ini saatnya untuk memulai STEEMIT ART CONTEST. Kontes ini akan saya gelar setiap minggu.
Untuk tema pertama saya memberikan tema YOUR OWN ANIME CHARACTER, Itu artinya kamu harus membuat tokoh karakter anime kamu sendiri, dilarang mencontoh karakter anime yang sudah ada.

Total hadiah yang saya sediakan adalah 20 SBD yang berasal dari saya sendiri, ini detailnya:

  • Juara 1 = 12 SBD
  • Juara 2 = 8 SBD

*hadiah akan terus bertambah dari total SBD yang di dapatkan dari postingan ini (juara 1 60%, juara 2 40%).
Saya juga membuka sponsor untuk hadiah kontes minggu depan

PERATURAN

  • Buatlah postingan untuk kontes ini beserta urutan proses pembuatannya
  • Copy - Paste link postingan kamu di komentar postingan ini
  • Tuliskan username kamu di dalam gambar yang kamu buat
  • Gambar tidak terbatas untuk penggunaan : Sketsa, Pensil warna, gambar komputer, lukisan dan lainnya
  • Postingan wajib menggunakan tag #orchevaartcontest (tidak diwajibkan tag yang pertama)
  • diperbolehkan untuk me-Resteem postingan ini
  • Deadline postingan kontes ini jatuh pada tanggal 20 Oktober 2017

IKUTI KONTES INI DAN BERKARYALAH DENGAN IMAJINASI TERBAIKMU!

ME.png

Sort:  

SUBMIT YOUR ENTRY HERE BELOW

I am in and my anime character still on progress, thanks for mr. @kemal13 has tell me about this contest and thanks for mr @orcheva
because you have been contemplating this contest.

Kontes yangbsangat menarik, tapi saya tidak begitu berbakat dalam melukis, mungkin akan saya coba, terima kasih untuk peluang dalam mengikuti kontes ini.

count me in buddy...

yes please...its great when everyone want to join in...

Uwaaaaaawwwwwww.....anata sugooooi desu...
pencil mana pencil.....

ayo ramaikan..!! kasih tau yg lain juga... :D

Sudah saya resteem ya :D

This looks like a great contest!

any plan to enter the contest..? :D

If I could draw I would!

Keren! Sukses untukmu @orcheva!

terimakasih kka guru..!!

ikutan yuk...

Aku dah ada, nti aku ikut celengenya

ikot tros....

I'm in!!! Yay @orcheva!

cool..!! cant wait for that..!

Luar biasa @orcheva
Semoga sukses terus..

terimakasih...sukses buat kita semua !

Resteem but not upvote, my vp is down, forgime me my friend @orcheva

makasih bang...aman..! saya juga lagi istirahat vp :D

This is incredible! @orcheva

Mantap!
Mengasah kesenian dari Steemians.
Ini baru anak muda, haha 😂😂

hahahhahaha....terimaksih suhu, ada rencana ikot ? :D

Kita sudah tua, biarkan anak muda2 saja yang ikot. Hahaha gak skill dalam bidang lukisan :-D

yoshaaa.. udah lama gua nunggu yang beginian, sebenarnya di sebelah juga ada sih, tapi dadlinenya besok nanggung bener XD.. izin ikut senpai :v @orcheva

:D semua boleh ikut..

Seems like it will be a very interesting contest @orcheva! Upvoted, Resteemed and Followed. A own unique Anime Character... will have to give it alot of thought. Have a great day!

thankyouu...cant wait for your entry.. 🤘🏼🤘🏼

I am no artist so I will not be entering but I will resteem so more see of the the contest :)

🤘🏼thankyou so much..hope it will success..

I am sure it will 👍😎

will make this as weekly contest.. 🤘🏼

thats a cool idea

yup...but still find a sponsor for next..hopefully can be a regular sponsor.. :D

Good luck with Getting a sponsor

Kereenn suhuu 👍🏻👍🏻
Resteeemm

makasih suhu.. :D

Selamat! Tulisan anda masuk di Trend Tulisan Pekan Lalu kategori Tren Jumlah Komentar Rata-rata, di https://steemit.com/tren/@puncakbukit/tren-tulisan-pekan-lalu-pekan-ke-42-tahun-2017 .. :c)

Mantap Kontesnya @orcheva
Qurator
Your Quality Content Curator
This post has been upvoted and given the stamp of authenticity by @qurator. To join the quality content creators and receive daily upvotes click here for more info.
Qurator is proudly supported by @reggaemuffin, vote for him as a witness here.

Thanks for the best put up! @orcheva

Great!! Someone refer this to me and her name is @dreamily, well i guess i will start making tomorrow.

Anyway thank you for having this kind of contest.

great..!! its great when everyone know about this contest...can't wait for your entry !

Great post and very informative. @orcheva Have learnt a lot from it.

Luar bisa tantangannya @orcheva.
Saya tertarik, tetapi masalahnya tidak bida mengambar.
Saya sangat mendukung kontes yang kamu adakan.

cool...but, are you read all rules..?

is there something missing? Hehehe sorry

please read all rules..

I sorry, maybe tonight i will post some to be cool with my own anime character .. may i ???

this is a really great event! i think i might be able to join in too if i have time. Thanks for this and followed!

Hello @orcheva

This is my entry:
Hope that you like the anime character that I created




Thought it would be cool to add some Chinese character.

"龍" Means "Dragon"
"一" Means "one"
"龍一" can mean "The Dragon One"


Animated gif of drawing process



Thanks and have a great day!
https://steemit.com/art/@apprentice001/first-entry-into-the-steemit-art-contest-challenge-hosted-by-orcheva-the-dragon-one

Great post thank you for the insight. I'm looking forward to this event great!!!

Hallo @orcheva! Congratulations! Posting anda masuk peringkat 1 kategori Tulisan Dengan Komentar Terbanyak, di 10 Besar Tulisan Hari Ini di https://steemit.com/peringkat/@puncakbukit/10-besar-tulisan-hari-ini-sabtu-21-oktober-2017 .. ;]


This post was resteemed by @steemitrobot!
Good Luck!

Resteem your post just send 0.100 SBD or Steem with your post url on memo. We have over 2000 followers. Take our service to reach more People.

Pro Plan: just send 1 SBD or Steem with your post url on memo we will resteem your post and send 10 upvotes from our Associate Accounts.

The @steemitrobot users are a small but growing community.
Check out the other resteemed posts in steemitrobot's feed.
Some of them are truly great. Please upvote this comment for helping me grow.