My heart

in steemit •  8 months ago

Today I met you again. I am very happy, I am very happy and extremely bless him. She is very good, she always trust me. I tried my best in front of him, letting him see the girl whenever he was worried that he had grown up. I would like to see you a bit, to remember him a little. I have a new memory and I still remember you, but I'm not at heart anymore, a memory has never been forgotten, just sometimes you allow yourself to be selfish, allow you to remember That memory allows me to cry when I think of him. I never see you on the way home, you still see my mother, still remember when she called me. Remember as the day he took me on his first run to spill the glass. . . . Many times I say goodbye when his hands are bloody. I was pulling you but I'm sorry. Actually I do not have the courage to continue, I do not want your image to deteriorate in my eyes, I do not want you to suffer. Maybe you were wrong, and so stupid. I did not dare to meet him to say this: I'm sorry. Today I met him, he was very happy. I cried a lot on the road. I was so comfortable. You're all right. I also called him, but I worried he would listen to the machine, but it subscribed, maybe he changed the number. That's good, I'm happy. I'm not sure how long he will miss me, it's been 7 years since the start. I'm very strong, just sometimes let me remember about you, a nice memory to give me more motivation, and let me know you were lucky when you got me. The best memory in this life.
542F6DED-073C-4B0F-A866-9C11D5F6FEA7.jpeg
Hôm nay em gặp lại anh. Anh rất hạnh phúc, em rất vui và cực kỳ chúc phúc cho anh. Chị ấy là người rất tốt, em luôn tin tưởng chị. Em đã cố gắng tự nhiên trước mặt anh, để cho anh thấy cô gái lúc nào anh cũng lo lắng h đây đã trưởng thành rồi. Em xin phép được nhìn anh một chút, được nhớ anh một chút. Ngta trách em ts có ny mới mà vẫn nhớ về anh, nhưng anh k ở tim e nữa, a đã trở thành kí ức không bao giờ e quên, chỉ là đôi khi em cho phép mình ích kỉ, cho phép m đc nhớ lại ký ức đó, cho phép m đc khóc khi nghĩ về anh. Chưa bao giờ em trên đường về nhà em không nhìn về hướng đó, em vẫn nhìn thấy mẹ, vẫn nhớ khi mẹ gọi em. Vẫn nhớ như in ngày anh đưa em về lần đầu anh run đến đổ tràn ly nước.... nhiều lắm cả lần em nói chia tay khi tay anh đẫm máu. Anh đã níu kéo em nhưng em xin lỗi. Thật sự em không đủ dũng cảm để tiếp tục, em không muốn hình ảnh của em xấu đi trong mắt anh, không muốn anh khổ. Có lẽ em đã sai, và thật ngu ngốc khi như vậy. Em cũng chưa dám gặp anh để nói lời này: Em xin lỗi anh. Hôm nay em gặp anh, anh rất hạnh phúc. Em đã khóc rất nhiều trên đường. Em đã thoải mái rất nhiều rồi. Em đã ổn rồi thật đấy. Em cũng đã gọi cho anh, nhưng em lo anh sẽ nghe máy, nhưng nó thuê bao, có lẽ anh đổi số. Vậy cũng tốt, em an lòng. Em không chắc sẽ nhớ anh đến bao giờ, tính ra đã đc 7 năm rồi từ ngày bắt đầu đến giờ. Em mạnh mẽ lắm, chỉ là đôi khi hãy cho em nhớ về anh, một phần ký ức đẹp để em có thêm động lực, và để em biết em đã từng may mắn ntn khi có anh. Ký ức đẹp nhất trong cuộc đời này.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Chúc mừng @ktun, bạn đã nhận được một upvote từ ktun. Tôi là con bot của cộng đồng Việt Nam trên Steemit. Tôi được tạo ra bởi nhân chứng @quochuy và được uỷ quyền, tín nhiệm bởi các thành viên Việt Nam, hôm nay tôi vote cho bài của bạn để ủng hộ bạn. Tôi hi vọng sẽ được thấy nhiều bài viết hay từ bạn.

Để phát triển và ủng hộ con bot, xin bạn hãy dành ít thời gian upvote comment này.

Chúc bạn vui vẻ, và hẹn gặp lại một ngày gần đây.

Hello ktun!

Congratulations! This post has been randomly Resteemed! For a chance to get more of your content resteemed join the Steem Engine Team

·

Thank u

chưa bao giờ chia tay nên mình không hiểu đc X(

·

Khi nào b chia tay thì sẽ hiểu :))

Congratulations, your post received 100.00% up vote form @spydo courtesy of @ktun! I hope, my gratitude will help you getting more visibility.
You can also earn by making delegation. Click here to delegate to @spydo and earn 95% daily reward payout! Follow this link to know more about delegation benefits.