BlockTrades gebruikers moeten nu een account aanmaken om met ons te handelen

in #blocktrades2 years ago (edited)

Dit artikel is een vertaling geautoriseerd door en voor @blocktrades. De officiële informatie is deze: https://steemit.com/blocktrades/@blocktrades/blocktrades-users-must-now-create-an-account-to-trade-with-us

Als reactie op de komende veranderingen in de regelgeving over de hele wereld, vereist BlockTrades nu dat gebruikers een account aanmaken voordat ze met ons mogen handelen. Dit betekent dat u de knop "Stortingsadres opvragen" pas te zien krijgt als u inlogt op uw account. Een voordeel van deze wijziging is dat u er zeker van kunt zijn dat al uw transacties aan uw rekening gekoppeld zijn, zodat u geen gegevens van uw transacties kunt verliezen.

Nieuwe handelslimieten voor rekeningen

Nieuwe rekeningen zullen in eerste instantie een dagelijkse handelslimiet van $1750 USD hebben, maar u kunt deze limiet verhogen door identificatie-informatie in te dienen via de autorisatiesectie op uw profielpagina. Na autorisatie heeft u in eerste instantie een dagelijkse limiet van $20.000 USD (die kan worden verhoogd doormiddel van een goedgekeurde ondersteuningsaanvraag voor een groter bedrag). Een autorisatieaanvraag zal over het algemeen binnen 48 uur na de aanvraag worden goedgekeurd of afgewezen.

Wat gebeurt er met legacy stortingsadressen van niet-geregistreerde gebruikers?

De komende drie maanden zullen we nog steeds transacties verwerken naar bestaande stortingsadressen, om problemen te voorkomen voor iedereen die een periodieke automatische overschrijving naar een dergelijk adres heeft opgezet. Merk echter op dat transacties op dergelijke adressen beperkt zullen zijn tot een limiet van $200 per dag. Als een groter bedrag wordt verzonden, moet de gebruiker een account aanmaken en contact met ons opnemen om het stortingsadres aan zijn account te koppelen zodat de transactie kan worden verwerkt.

Wat als ik een partner/affiliate ben van BlockTrades die direct gebruik maakt van de BlockTrades API?

Voor de komende drie maanden zullen we nog steeds transacties verwerken die via onze API worden gegenereerd zonder dat een gebruiker zich hoeft aan te melden, maar de bedragen die naar een dergelijk stortingsadres worden verzonden, zullen beperkt zijn tot $200 per dag. Na die periode zal uw site ondersteuning moeten integreren voor onze aankomende API-functie die een gebruiker in staat stelt om in te loggen op zijn BlockTrades account via OAUTH2.

Sort:  

Congratulations @marisabel! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 10 posts. Your next target is to reach 20 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Do not miss the last post from @steemitboard:

The Steem community has lost an epic member! Farewell @woflhart!
SteemitBoard - Witness Update
Do not miss the coming Rocky Mountain Steem Meetup and get a new community badge!
Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!