Lansarea @steemromania

in steemromania •  11 months ago

Cine suntem?


Suntem cei care au fost numiți idealiști sau visători mai toată viața. Suntem cei care au căutat alternative îndeajuns de mult încât acum trăim acest moment colectiv numit Steem. Suntem o intersecție de viziuni, atitudini, calități, defecte, interese și scopuri. Suntem prima strigare a unei idei ce trebuie construită împreună.

Steemromania se dorește a fi o fundație dinamică pentru românii de pe Steem. Vom fi un punct de sprijin atât pentru comunitatea existentă cât și pentru noii utilizatori, cu planuri mărețe de a aduce organizații și indivizi noi pe platformă.

Și mai suntem ceva, suntem prea puțini pentru a face tot ce trebuie făcut. Avem nevoie să fim mult mai mulți cei care contribuim la această fundație, alătură-te discuției pe Discord aici!

LineBreak.png

Cu ce vom contribui la comunitate?


Ca obiective imediate avem începerea activității de curare, creare de tutoriale în limba română și lansarea unui concurs de grafică pentru logo-ul comunității. Am zis să începem săptămâna în forță, așa că.

Începând de luni, echipa de curare se va ocupa de tag-urile #steemromania, #romania și #ro pentru moment, urmând a migra doar pe #steemromania când va exista destul conținut.

Tot de luni, vom posta câte un tutorial pe zi. O serie de tutoriale coerente în limba Română este necesară tuturor noilor veniți și dorim să prioritizăm această activitate pentru a reduce riscul de greșeală.

Cerințele și regulile concursului pentru logo vor fi anunțate tot luni.

Pe termen mediu și lung dorim structurarea acestui efort într-un mod cât mai coerent și transparent.

Un prin pas va fi înscrierea ca proiect open source, astfel putând accesa și voturile de la utopian.io pentru contribuțiile aduse comunității. Scopurile pe termen lung includ sprijinirea activităților antreprenoriale pe platformă sau aducerea de organizații și indivizi ce vor veni cu plusvaloare.

Vom reveni cum un plan detaliat în whitepaper-ul comunității.

LineBreak.png

Caracterul prosocial al acestui efort


Deși nimic nu este bătut în cuie, iar orice rezultat va depinde de atât de acțiunile individuale cât și de acțiunile coordonate ale comunității. Ar fi minunată păstrarea unui caracter prosocial în abordarea conținutului și construirea interacțiunilor pe platformă.

Prosocialitatea se referă la un comportament propice comunității, de genul: a coopera, a ajuta, a împărți sau a avea încredere. Acest subiect va fi detaliat cu timpul, până atunci puteți citi mai multe aici.

Cum te poți implica?


În primul rând trebuie să creștem valoare votului pe care îl va da pagina @steemromania, iar aceste lucru îl poți face prin câteva moduri:

  • poți delega Steem Power către pagină
  • poți închiria Steem Power pentru pagină de pe blocktrades.us sau minnowbooster.net
  • te poți alătura curation trail-ului paginii, astfel atunci când @steemromania votează, automat va veni și votul tău după.
  • poți dona Steem sau SBD
  • poți vota această postare și celelalte ce vor urma

Dar cel mai important lucru pe care îl poți face este să contribui cu conținut pe tag-ul #steemromania, iar noi vom răsplăti conținutul de calitate.

LineBreak.png

Ne vedem luni, stay tuned.

Alătură-te Canalul Discord SteemRomânia Aici

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

O initiativa care, daca-si pastreaza intentiile si viziunea asa cum si-a anuntat geneza, merita implicarea si suportul comunitatii de romani de pe Steem si cu siguranta va avea un impact asupra peisajului Steemit, pe toate planurile lui.

Felicitari organizatorilor si sustinatorilor acestui proiect!

·

Sper din toată inima să putem păstra direcția propusă.

Personal, voi face orice ține de mine să stăm pe linia asta, dar cetitudinile sunt un lux. Mergem și noi înainte și vedem ce iese :)!

Felicitari pentru munca depusa, sa avem succes in a crea o comunitate cat mai mare de romani.

Felicitari tuturor celor care s-au implicat! Voi contribui cum voi putea mai bine pentru a sustine acest proiect. Long live @steemromania!!!!

Felicitariiii!!!

Mă bucur să vad o astfel de inițiativă și la noi în comunitate!

Și cea mai lungă călătorie începe cu primul pas. Asta am făcut azi ! Primul pas dintr-o lungă călătorie. Să fie într-un ceas bun !

Sunt foarte incantat de aceasta initiativa. Incerc de ceva timp sa conving colegi si creatori de continut in limba romana sa se alature ecosistemului steem dar acum am si un articol cu care sa-i momesc :)

·

Minunat :)

Acum încerc să anturez lume să facem un infografic cu explicația steemit-ului. Dacă dorești, pot să îți dau un semn când e gata, poate îi ajută pe colegii tăi.

·
·

ar fi super :)

Sper sa avem un adevarat impact in comunitate si sa putem sa facem macar jumatate din lucrurile pe care ni le-am propus.

foarte tare! Felicitari ! Upvoted,followed,resteemed ;)

Superb. Sustin. Sa creștem mari!

I'm in!

Este un proiect foarte bun.Va sustin cu tot ce pot!

Felicitari! Sa fie totul intr-un ceas bun :)

Da, este tare binevenita initiativa

Forță!!

You just planted 1.98 tree(s)!


Thanks to @alexvan

We have planted already 6018.86 trees
out of 1,000,000


Let's save and restore Abongphen Highland Forest
in Cameroonian village Kedjom-Keku!
Plant trees with @treeplanter and get paid for it!
My Steem Power = 20683.63
Thanks a lot!
@martin.mikes coordinator of @kedjom-keku
treeplantermessage_ok.png

Foarte buna ideea! upvote and follow :)

abia astept!!!

Foarte tare initiativa.

Felicitari pentru initiativa!
Sper sa devenim cu adevarat o comunitate cu cat mai multi membri!