Turki nggawa tentrem

in #indonesia3 years ago

Amerika Serikat ngumumake keputusan Turki kanggo ngetokake operasi militer sepihak ing Suriah. Washington ngendika Ankara kedah berkonsultasilah karo AS sadurunge ngusir operasi militer ing Suriah.
Operasi militer sing ora koordinasi bakal ngrusak kapentingan umum AS-Turki ing Suriah. Minangka sekutu NATO lan mitra kunci ing Koalisi global nglawan kelompok teroris ISIS loro negara kasebut nduweni kewajiban serius marang keamanan saben liyane, tambahake.

Presiden Turki Tayyip Erdogan ngendika yen partai-partaine bakal nerusake operasi militèr ing wilayah wetan Kali Efrat ing sisih lor Suriah ing sawetara dina sabanjure.
Aksi militer unilateral kanggo wétan Suriah dening pihak apa wae, utamane amarga personel US bisa utawa ora bakal watara, minangka keprihatinan serius. Tindakan kasebut ora bisa ditampa, koordinasi lan konsultasi antara AS lan Turki minangka pendekatan mung kanggo ngatasi masalah keprihatinan keamanan ing lapangan iki. Kolaborasi Kelompok Kerja Tingkat Tinggi di Suriah dengan Turki minangka cara mung kanggo ngamanake wilayah wewatesan timur laut.

Sort:  

MATURNUWUN , BERITA INGKANG SAE,MUGI SURIAH TAMBAH AMAN

Congratulations! This post has been upvoted from the communal account, @minnowsupport, by emiselmivic from the Minnow Support Project. It's a witness project run by aggroed, ausbitbank, teamsteem, someguy123, neoxian, followbtcnews, and netuoso. The goal is to help Steemit grow by supporting Minnows. Please find us at the Peace, Abundance, and Liberty Network (PALnet) Discord Channel. It's a completely public and open space to all members of the Steemit community who voluntarily choose to be there.

If you would like to delegate to the Minnow Support Project you can do so by clicking on the following links: 50SP, 100SP, 250SP, 500SP, 1000SP, 5000SP.
Be sure to leave at least 50SP undelegated on your account.

Congratulations @emiselmivic! You received a personal award!

Happy Birthday! - You are on the Steem blockchain for 1 year!

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking

Do not miss the last post from @steemitboard:

SteemitBoard - Witness Update
SteemitBoard to support the german speaking community meetups
Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

Coin Marketplace

STEEM 0.30
TRX 0.06
JST 0.041
BTC 36573.27
ETH 2395.04
USDT 1.00
SBD 4.00