Hoe koop ik een Steem account via BlockTrades?

in #blocktrades-translation2 years ago (edited)

This article is a translation authorized by and for @blocktrades.

Dit artikel is een vertaling geautoriseerd door en voor @blocktrades. De officiële informatie is deze: https://steemit.com/blocktrades/@blocktrades-help/how-to-purchase-a-steem-account-through-blocktrades

We krijgen veel vragen van nieuwe klanten over hoe we onze service kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de Steem-gemeenschap, dus we hebben besloten om er een kleine handleiding voor te schrijven!

Klik op onze hoofdpagina op "Steem Account kopen" onder het "Steem"-menu, of ga er direct naartoe.

Kies uw accountnaam

Voer uw gewenste accountnaam in onder "Stap 1" en zorg ervoor dat ons systeem reageert met "Accountnaam is geldig". Uw accountnaam moet 3-16 tekens lang zijn, mag alleen uit kleine letters, cijfers en streepjes bestaan, moet beginnen met een letter en eindigen met een letter of een cijfer.

Noteer het wachtwoord dat voor u is gegenereerd!

We kunnen dit niet genoeg benadrukken: als u dit wachtwoord kwijt bent en u heeft geen backup ergens opgeslagen, dan is er geen manier om uw account terug te vinden. We raden ook aan om het handmatig in te typen, in tegenstelling tot het kopiëren en plakken, in het bevestigingsvak om te controleren of u het 100% correct heeft.

Wij begrijpen dat het bijhouden van een stuk papier een gedoe kan zijn, dus bieden wij twee wachtwoord backup oplossingen voor u aan:

Ten eerste kunt u uw hoofdwachtwoord (evenals de eigenaar-, actieve, posting- en memosleutels) als een handig bestand met platte tekst naar uw pc downloaden. Voor een extra beveiligingslaag raden we aan om deze informatie op een cd te branden of te kopiëren naar een flashstation en fysiek op te slaan in een kluisje, in tegenstelling tot op een computer die waarschijnlijk een schat aan andere persoonlijke informatie bevat.

Als u uw e-mailadres bij ons hebt geregistreerd (instructies en voordelen die in een toekomstige aflevering worden verwacht), kunt u er ook voor kiezen om een kopie van uw wachtwoord in onze beveiligde database te laten opslaan.

Een disclaimer: Hoewel onze servers veilig zijn en we meerdere back-ups hebben, is er altijd de kans dat er iets misgaat. Als zodanig wordt deze dienst geleverd zonder garanties, maar we willen toch bieden wat we kunnen om onze klanten te beschermen tegen hun eigen potentieel voor onbedoeld gegevensverlies. En als u zich zorgen maakt over de veiligheid: Dan is zelf curator van deze dossiers!

Betaling

Selecteer uw betaalmethode van een van onze ondersteunde cryptocurrencies (in dit voorbeeld gebruiken we ETH) en voer een hoeveelheid Steem in die u wenst te ontvangen om uw nieuwe account te starten. Ons systeem berekent hoeveel u moet versturen, klik dan op "Get Deposit Address" voor instructies over hoe u dit geld naar ons overmaakt. Houd er rekening mee dat dit expliciet het bedrag is dat we moeten ontvangen om uw account aan te maken en dat er blokkeringskosten kunnen zijn die aan uw kant betaald moeten worden om de transactie te starten. Dit betekent dat cryptocentrische valuta's met lagere transactiekosten inherent efficiënter zullen zijn in dit opzicht dan andere.

We raden momenteel een startsaldo van ten minste 10 Steem aan om in Steem Power te worden "opgestart" zodat u niet wordt geraakt door bandbreedtebeperkingen bij het plaatsen van opmerkingen of het upvoting van berichten, maar SteemIt is hun code aan het herwerken om te draaien op gegenereerde "Resource Credits" zodat dit in de zeer nabije toekomst kan veranderen.

Op dit moment ondersteunen wij alleen cryptocvaluta's als een vorm van betaling, dus als u een Steem account met fiat valuta probeert te kopen, moet u die eerst op een andere markt omwisselen. We hopen onze diensten uiteindelijk uit te breiden naar fiat currency, en we beloven dat we u allemaal zullen laten weten wanneer dat van start gaat.

Ons systeem zal een stortingsadres of een memo genereren om aan uw overschrijving toe te voegen, afhankelijk van het type cryptografie dat u gebruikt, en geeft u een minimum bedrag om naar dat adres te sturen om uw nieuwe Steem account aan te maken.

Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over marktschommelingen, dus om veilig te zijn raden wij u aan om ten minste 10% meer te sturen dan dit minimum bedrag om ervoor te zorgen dat uw account succesvol wordt aangemaakt. Als uw transactie wordt geweigerd door de Steem blockchain als onvoldoende, dan zullen wij uw verloren geld niet terugbetalen. Hoewel we deze in het verleden hebben terugbetaald, zijn deze specifieke ondersteuningsproblemen helaas onze mogelijkheden om ze te verwerken ontgroeid.

Zodra uw transactie is bevestigd op de blokketen kunt u onmiddellijk inloggen op uw nieuwe Steem account op http://steemit.com/@youraccountname. U ontvangt geen bevestigingsmail wanneer uw Steem account is aangemaakt, maar als u bent ingelogd op uw blocktrades.us account kunt u uw transactie volgen om te zien wanneer deze succesvol is afgerond. U kunt uw invoertransactie ook volgen op een van de vele beschikbare block explorers.

Bekijk ons volgende week vrijdag, waar we de basisprincipes van het gebruik van onze service voor het handelen in cryptocvaluta's doornemen, met name het kopen en verkopen van uw Steem/SBD, plus enkele tips om efficiënter te handelen!

Met vriendelijke groeten.

De vervagende effecten en krabbels op deze screenshots zijn gemaakt met GIMP, het GNU Image Manipulation Program, een vrije software onder de GNU GPLv3+ licentie, vrij beschikbaar voor privé of commercieel gebruik.

Sort:  

This translation is part of the BlockTrades translation project. If there is a problem with this translation (such as abuse or low-quality work), contact us at Steem.chat (@flaws) or at Discord (Flaws#0836).

To listen to the audio version of this article click on the play image.

Brought to you by @tts. If you find it useful please consider upvoting this reply.

Goeie post... hou so aan....😀

Coin Marketplace

STEEM 0.37
TRX 0.06
JST 0.041
BTC 34094.29
ETH 2119.29
USDT 1.00
SBD 6.12