Dieta Antreprenorilor

in antreprenor •  2 years ago  (edited)


cta.png

Alte articole recomandate:

Vrei mai mulți bani? Creează mai multă valoare!
Cum face acest blog $1000 pe zi?
Cum functioneaza Steemit?
Meditație pentru antreprenori (în curând...)

Rezumat:

Vreau sa te invat o “dieta” (in ghilimele pentru ca nu se refera la alimentatie), care in primul rand iti va arata care-s activitatile importante care-ti vor aduce progresul in urmatoarea perioada, in al doilea rand te va mentine focalizat pe ele, si-ti va da motivatia si energia sa marsezi consecvent inainte.

Daca aplici aceasta dieta vei obtine atat rezultate mai bune, cat si o experienta si o calitate a vietii mult mai buna, si vei intelege de ce dupa ce o parcurgem...

Are 7 componente pe care sa le faci in fiecare zi. Si chiar daca nu le faci pe toate zilnic, pentru ca viata e imprevizibila, cateodata nu vei putea sa le faci pe toate, si cateodata nu vei face niciuna dintre ele, te decizi sa iei o pauza... E ok. Important este sa le faci in majoritatea zilelor.

Cate o zi neproductiva din cand in cand nu-ti va afecta succesul, la fel cum o singura zi productiva nu-ti va aduces succes.

🎎 10-15 minute de meditatie, primul lucru dimineata
🔥 30-60 de minute de inspiratie si motivatie
✍️ Creezi valoare timp de 1-2 ore
☕ Pauza de cafea si socializare
🔍 15 minute de claritate
💌 30-60 de minute de munca de mentenanta
📈 1-2 ore de dezvoltare a afacerii

Acestea sunt cele 7 componente ale dietei antreprenorilor. Simplu nu? Daca iei valorile maxime de timp pe care le recomand, sunt 6 ore jumate de munca pe zi. Hai ca nu e greu sa faci 6 ore jumate de munca pe zi, mai ales cand ai claritate, energie, motivatie si senzatia ca esti prezent cand le faci, si ca iti traiesti viata cu intentie si tel.

Mai am o mentiune… indiferent ca vorbim de componenta de creare de valoare sau de cea de dezvoltare a businessului, educatia joaca un rol esential in succesul tau. Asa ca instruieste-te in continuare sa devii mai bun la creat valoare, la marketing, la leadership si la tot ce e important pentru succesul businessului tau.

Sa-ti dau un exemplu: eu din 2 ore de munca la crescut afacerea, poate azi petrec o ora invatand marketing si o ora o petrec aplicand ce am invatat. Deci include componenta de instruire si training pentru ca asa te vei dezvolta si crede-ma ca facand asta, si respectand dieta antreprenorilor, vei simti ca progresezi chiar de astazi.

cta.png

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Felicitari Paul. As vrea sa vad in viitor un episod despre investitia in monedele virtuale !

·

Da poate voi face unul, cand isi revine piata :)

·
·

Piata v-a fluctua continuu.. Asta e frumusetea ei

Cred ca la fiecare "meniu" sau "portie" trecuta în lista cred ca e bine sa detaliezi putin la fiecare! De ce? Cat timp ? De ce atat si nu mai putin/mult ? Cu ce ajuta fiecare! Asa cred acum ca ai detaliat doar ultimul punct. " 1-2 ore de dezvoltare a afacerii "

·

@luciancovaci Ai urmarit video-ul sau ai citit textul? ... Pentru ca in video e destul de detaliat...

·
·

Am citit doar textul !

·
·
·

Textul este REZUMAT :)

Nice post.. thanks for sharing. upvoted!

Imi place foarte mult stilul de prezentare, continua tot asa.

·

Multumesc frumos @rovision. Apreciez si eu comentariul tau!

Multumim Paul!

·

Cu placere @andr33ty

Super. Multumim!

·

Eu multumesc :P

Foarte frumos si util. Ma bucur sa te intalnesc. Simt ca pui foarte mult suflet in ceea ce faci si iti urez multa prosperitate in continuare!