Grøn energi cryptocurrency minedrift fra TLS Group

in #tlsgroup3 years ago

Langsomt og støt bliver verden modtagelig for cryptocurrencies. Investering i hedgefonde er hurtig. Der arbejdes på at regulere cryptocurrencies og sikkerhedstokenser fra de fleste større økonomier. Jeg taler om lande som USA, Rusland, Japan, Singapore og Filippinerne, der allerede er begyndt at regulere brugen, køb og salg af cryptocurrencies. Markedsværdien af ​​netop denne sektor er vokset støt siden begyndelsen af ​​dette år.

Den regelmæssige modtagelse af indtægter gennem handelsaktiver var problematisk, hvilket førte til det faktum, at crypto hedgefonde mistede mere end 25% af deres værdi sidste år. Den eneste kategori af fonde, der ikke led tab sidste år, var Quantum Funds, neutrale over for markedet, fordi de holdt deres følelser under kontrol under budprocessen.

Minedrift kan give en jævn strøm af indkomst, da kontinuerlige cyklusser med blokminedrift stimulerer mennesker over hele verden til at udnytte cryptocururrency ved at arbejde på basis af en koordinationsmekanisme. Det er på grund af denne kendsgerning, at folk er mere end klar til at lancere energikrævende maskiner for at være i stand til at mine cryptocurrency. Dette førte til, at det samlede energiforbrug i Bitcoin-netværket blev uforholdsmæssigt, da valutaens værdi nåede nye højder. I øjeblikket bruger hele Bitcoin-netværket mere energi end flere lande, ifølge en undersøgelse fra Det Internationale Energiagentur.

Det virkelige problem er relateret til det udstyr, der er nødvendigt for at løse komplekse matematiske problemer forbundet med minedrift. Det er ekstremt dyrt og ikke tilgængeligt for de fleste kryptoentusiaster. Dette er det ikke alle, der har råd til, og andre problemer er forbundet med dette, inklusive store elregninger.

TLS Group sigter mod at blive en af ​​de førende fonde inden for segmentet ren energi. I øjeblikket er de en af ​​de førende kræfter. TLS-gruppen tilbyder nøglefærdige mineservices og løsninger. TLS har revolutioneret kryptokryptoindustrien som en kryptovaluta. Investeringsprogrammer understøttes af investorkapital, der bruges mod datacenterprojektet, som allerede nævnt. Realisering af et sådant investeringsmål er kun muligt, når det nødvendige beløb når 100%, hvilket er nødvendigt for at afslutte projektet.

Mineteknologien i TLS-gruppen har overgået industristandarder takket være tilpassede pakker, der er specifikke for deres kunder. Det er ingen hemmelighed, at kryptoindustrien, som du ved, bruger mere energi under minedrift, så den traditionelle mineproces ved hjælp af grafiske processorer og ASIC-enheder bliver energikrævende. Dette firma udvikler imidlertid med deres solenergiteknologi en plausibel løsning til brug af utømmelige energikilder til minedrift.

Arbejdsprincip

Specifikationer for TLS-smarte kontrakter:

 • Gennemsigtighed. Oplysninger om antallet af tokens for enhver bruger vil blive offentliggjort, samt oplysninger om overførsler, der kan spores over tid.
 • Ejerskab. Kun Ethereum-brugere og -kontrakter kan være ejere af tokens, og hvert token tilhører en brugerindehaver uden mulighed for fælles ejerskab af tokens. Token kan overføres til en anden anden bruger, hvis der er en direkte indikation fra dens ejer, eller modtageren er direkte godkendt af ejeren indtil videre. En anden bruger kan under ingen omstændigheder godkende overførsel af token.
 • Levering af tokens. Kun personer har ret til at udstede tokener. Dette er kontraktsansatte og to virksomhedsledere.
 • Kontrakthåndtering. Om ønsket kan ejeren af ​​kontrakten give afkald på ejerskab til fordel for enhver anden Ethereum eller bruger af kontrakten. De kan også suspendere eller genoptage overførslen af ​​en token mellem indehavere på ethvert tidspunkt i tilfælde af mistanke om svig i forbindelse med indehaveren.
 • Diverse. Ethvert opkald til kontrakten, der fører til en fejl, ændrer ikke brugertokener eller balancen i eteren, men det maksimalt tilladte antal cirkulerende tokens kan indstilles og begrænses. Den smarte kontrakt har også en token-optagefunktion, hvor de resterende symboler efter STO brændes.

Sikkerhedsfunktioner på TLC-platformen.

 • Sikkerhed Investorer kan være sikre på sikkerheden ved deres transaktioner og registreringsdata i alle faser.
 • Erfaring. TLC-projektet ledes af en gruppe mennesker med stor erfaring inden for relevante områder af juridisk, økonomisk, teknisk og praktisk erfaring. Med mere end fem års erfaring på disse områder bruger de al deres energi til deres daglige arbejde med projektet.
 • Innovation. Platformen planlægger at bruge innovative teknologier inden for grønne energi- og pengehåndteringsalgoritmer for at sikre maksimal kundetilfredshed.
 • Supporttjeneste. Du får adgang til døgnet rundt kundesupport fra TLC-ledere, som altid er i standby til at besvare ethvert af dine spørgsmål. Du kan ringe til dem i løbet af ugen, i weekender og selv om natten, hvis du har brug for at afklare noget.

Detaljer om nøgletoken salg

 • TLS = 1,3$
 • Soft Cap: 10 000 000$
 • Hard Cap: 20 000 000$
 • STO: 01.09 - 30.10

Disse TSL-tokens er ETH-beskyttelsesmærker, der giver indehavere ret til at modtage udbytte på ca. 40% af TSL-gruppen. Den foreslåede token vil være gyldig i 180 dage, dvs. fra 1. april 2019 til 27. september 2019.

Du kan studere projektbegrebet mere detaljeret og finde svar på alle dine spørgsmål, du kan om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke

Yderligere oplysninger:

Website: https://tlsgroup.io

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/14TNLJNCi692T82mNXBlaooyB7KTtI6Qz/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5187473.0

Telegram: https://t.me/tlstoken

Twitter: https://twitter.com/TLSGroup1

Facebook: https://www.facebook.com/tlstoken

Instagram: https://www.instagram.com/tls_group_llc

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Congratulations @beautifulladyi! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 30 posts. Your next target is to reach 40 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Do not miss the last post from @steemitboard:

The new SteemFest⁴ badge is ready
Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

The development team is really great. It is clear that people are interested in development and think about the future of their project.

Everyone must avail this opportunity and must join the project.Its a uniqu project and it has big potential.

I join your project and look forward to a great app.

Good project and giving good information.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16564.37
ETH 1215.85
USDT 1.00
SBD 2.17