The major challenge on steemit.

in steemit •  8 months ago

I joined steemit in January 2018. Slowly I fell in love with the platform. Steemit takes time to learn and only now after 5 months I am beginning to understand how to really use it.

Part of the reason why I started to use it more actively was because we took a challenge with my girlfriend that we don't watch Netflix or YouTube for 2 months. This disrupt the habit and now I am replacing it with steemit. I find it very satisfying to read and study the platform, but I think most people don't have time to do that.

It took me some dedication to start to use steemit. First of all there is a lot of trash posts. It takes awhile to find good quality posts. I mean posts that give real value to the reader. It is like mining. Sometime you get the reward. I believe that steemit must tackle this major challenge if it wants to become huge platform.

Steemit is still pretty tight and small community and I am happy to be part of it on such an early stage. At the moment there is almost 1 mil users on steemit! (Stats: @sevenseals) The amount has doubled since I joined steem 5 months ago. The platform is still a very very very tiny fish I mean plankton in the ocean compared to giants like Facebook 2,2 billion users, Instagram 600 million users and Twitter 300 million users. But it's growing.

I remember when the YouTube was on an early stage and there was a lot of poor quality content and you actually had to search stuff and when you found something great you shared it with friends. Now the algorithm finds great stuff for you and saves a lot of your time. I believe that most people value time and want to "waste" it as little as possible. So it is really important to make steemit as easy to use and simple understand as possible and that is what I am going to do.


Daily Pick:

Here are few interesting post I picked from the "New" feed today:

https://steemit.com/steemit/@reddragonfly/commentary-ethics-and-growing-on-steemit-the-delicate-issue-of-the-self-upvote

https://steemit.com/steemit/@mazzle/1rzv8kr1

https://steemit.com/curation/@clayboyn/clayboyn-s-curation-corner-5-3-18


My older post:

https://steemit.com/future/@rahamies/what-will-life-be-like-in-the-year-2028


Thank you for reading steemians!

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Musta taas tuntuu siltä että törmään täällä jatkuvasti suomalaisiin! Voi tietysti olla että jokin kirosanallinen voima vaan ohjaa mut suomalaisten pariin, mutta silti. Noh, ehkä se on kuitenkin vain mun harhakuvitelma. Tai ehkä seuraan niitä joita seuraan siksi että postausten tyyli / sisältö / mikälie nyt vain sattuu viehättämään mua. Siksi että kirjoittaja on suomalainen. Ehkä se on... suomalaisuusmagneetti.

Mä en ymmärrä vieläkään steemittiä, käytän sitä kuin se olisi blogialusta. Annan ääniä vähän niinkuin toisissa paikoissa klikkaillaan tykkäyksiä ja kommentoin yhtä harvanlaisesti kuin missä tahansa muussakin somepaikassa.

Mutta kaippa se siitä. Pikkuhiljaa selkenee. Kerrankos sitä, jos toisenkin on osallistuttu vähän kaikkeen ymmärtämättä yhtään mitään.

P.S. Laatupostauksia on tosiaan pirun vaikea löytää. Mutta ison työn jälkeen muutama hyvä seurattava on onneksi jo löytynyt.

·

Mitä mä oon ymmärtänyt tai miten mä tän steemitin nään niin on juurikin blogialustana! Tää vissiin on myös open source joten tän ympärille on kai tehty kaikenlaisia ”työkaluja/äppejä” kuten dlive, dtube, dsound jne. En kyllä itsekkään tiedä tasan tarkkaan mikä tää on. 😂

·
·

Kyllä se siitä. Ottaa vaan ihan hitokseen päähän noi ultimatelyhyet postaukset missä on selkeästi jonkun toisen ottama valokuva tai tekemä video, pari sanaa kuten hyvää päivää kaikille ja se siinä. Blogikirjoitus nyt kattaa ihan minkä tyyppisen postauksen vain, mutta joku raja sentään vois olla.

Omituisesti myös tuollaiset lyhyet postaukset usein saavat jostain syystä paljon ääniä ja näillä tahoilla on paljon seuraajia. Herää kysymys että toimiiko tämä näennäinen yksi tili / profiili per taho niin kovin hyvin kuitenkaan? Olen ymmärtänyt että periaatteessa vain yksi tili on sallittu per käyttäjä, mutta käytännössä on kuitenkin mahdollista perustaa useampikin. Mikä on ihan ok koska on järkevää keskittää eri aiheet eri profiilien tai tilien alle. Mutta silti. Ketuttaa. Näyttää siltä että joku on ilmeisesti kovalla rahalla luonut tilejä ja äänestää sekä seuraa niiden avulla itseään ja toisia samanlaisia.

Olen myös klikkaillut mute nappulaa kaikkien niiden kohdalla jotka ovat seuranneet mua ja joiden profiilista käy ilmi että steempoweria lähettämällä voi mainostaa itseään. En seuraa, en halua nähdä. Ihan kiva juttu varmaan jos joku haluaa tehdä niin, mutta ei oo ihan mun juttu.

Tietysti 99% meistä on täällä äänien ja rahan takia. Tai siis yksi niistä syistä miksi suurin osa meistä on täällä. Minäkin. Mutta vielä kun löytyisi jokin ehkä hieman tehokkaampi keino päästä eroon nollainfoa tuottavista tahoista, mitkä vie vain tilaa steemitistä ja aikaa steemitin käyttäjiltä silloin kun haluaa löytää uusia juttuja ja mielenkiintoisia seurattavia.

Voi tietysti olla että olen käsittänyt nämä asiat väärin. :D

·
·
·

Nämä on tosiaan aika rasittavia postauksia. Joku filtteri systeemi/botti ois aika jees mikö poimis vaikkapa ainoastaan niiden käyttäien postauksia joiden repetition score on tietyn tason yli tai vaikkapa sitä feediä vois sen mukaan rajata.

Ja tosiaan liityin tähän rahan takia sen varmaan näkee minun nimestäni. Nyt olen huomannut, että koska tämä alkuun pääseminen vaati niin hirviästi vaivaa ja aikaa niin nyt tämä steemit on päivä päivältä palkitsevampi, juuri kun tapaa oikeita ja mielenkiintoisia käyttäjiä ja lukee heidän postauksia ja tsekkaa vaikka ketä he seuraavat jne. Alan pitämään tästä mestasta koska tää on loppu peleissä paljon tiiviimpi yhteisö kun joku face tai insta :D

"It takes awhile to find good quality posts. I mean posts that give real value to the reader. " En vois olla enempää samaa mieltä! On tosi vaikea löytää itseään kiinnostavaa ja tasokasta sisältöä kaikenmaailman höpöpostausten ja niiden aiheiden seasta, jotka ei itselle natsaa. Ehkäpä hiljaa hyvä tulee…

·

Niimpä! Toisaalta pidän steemitistä juuri siksi kun täällä loppujen lopuksi on aika tiivis tää yhteisö kun on niin pieni alusta. Suomalaisia täällä on vissii melko olematon määrä olisi mielen kiintoista tietää montako yhteensä :D

·
·

Joskus aiemmin chatissa tuli vastaan yllättävän paljon suomalaisia (nykyään mun chat on jotenkin lakannut toimimasta, enkä tiedä keneen ottaa yhteyttä), mutta olis tosiaan kiinnostavaa tietää montako meitä on. Ihan virkistävää muuten kirjoittaa vaihteeks suomeksi täällä! :D voisin puhua enemmän tästä yhteisön tiiviydestä ja siihen liittyvistä jutuista, mutta tää kommenttikenttä ei ehkä ole soveliain paikka sille keskustelulle. Harmi ettei se steem chat tai mun discord toimi, olis kiva päästä jutskailee noin niinkun muutenkin :(

·
·
·

Joo en mäkää oo saanut chättii auki :/ Katoin et @suomibotti seuraa huimat 78 käyttäjää joten veikkaan että siinä on ehkäpä suurin osa Suomalaisista. 🇫🇮😂

·
·
·
·

Aivan eli onkohan siinä sit joku vika ettei kukaan saa..🤔 Ihan helpottavaa kuulla ku kelasin että oon vaan ite jotenkin saanu sen sekasin.
Haha, no koitetaan korvata määrä laadulla😂

·
·
·
·
·

Suomalaisethan on tunnettuja laadusta! 💪🏼😁🇫🇮