Ethereum Clasic (ETC) si ''NON FORK'' - Noua Moneda - Callisto - (CLO)

in news •  last year 

ethereum-classic-coin-etcbtc-cryptocurrency.jpg

În afară de creșterea ultimelor zile a prețului BitCoin și, în consecință, a valorii practic a tuturor altcoin, în această ultimă perioadă a fost notat mai mult decât celelalte monede pentru performanțele excelente Ethereum Classic. Acest lucru se datorează faptului că echipa de dezvoltatori a acestei monede a anunțat nașterea unei noi criptocurrency virtuale bazată pe ETC, dar nu va fi un FORK , așa cum mulți cred, ci o monedă paralelă ("SideChain") și vor fi numiți Callisto CLO).

Ethereum-Classic.png

Cu alte cuvinte, un SideChain este un BlockChain separat, dar interacționează bidirecțional cu "părintele" său și permite schimbul de activități și trecerea prin lanțuri la un curs de schimb fix determinat.
Acest lucru înseamnă că lanțurile laterale își poartă datele care sunt legate de lanțul principal, astfel încât utilizarea lor eliberează lățimea de bandă din lanțul principal ETC.
Dacă totul merge conform planului, va fi posibil să se utilizeze contractele Smart din lanțul Callisto pe lanțul ETC și invers.
Callisto sa născut practic ca un testnet pentru rețeaua Ethereum Classic și dacă îmbunătățirile dorite facute în această monedă vor avea succes, acestea vor fi implementate și pe rețeaua paralelă originală.

Ethereum-Hard-Fork-Gives-Birth-To-A-New-Chain.jpg

O caracteristică principală a acestei monede va fi „Cold Staking“ și, prin urmare, cine va deține CLO în portofel va fi recompensat cu 10% din fiecare bloc, cu cat vor fi mai multi stakers, cu atat mai puțin vor fi recompensati. Toate acestea vor fi reglementate de Smart Contract. În plus, fiecare pachet va fi capabil să participe la guvernarea blocului, prezentând propuneri și votând pe cele existente. ''Cold Staking'' este destinată să încurajeze pe cei care dețin această monedă să-și păstreze CLO-urile pentru o perioadă foarte lungă de timp, mărind astfel statutul de "rezervă de valoare"!

Callisto, precum și realizarea unor îmbunătățiri ale serviciilor transversale și a creșterii și adoptarea Ethereum Classic ca o comunitate și ca o platformă, ar trebui să ajute pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă toate criptovalute și , de care suferă si Ethereum Clasic: Scalabilitate.

Cu toate acestea, cu toate că nu este un FORK , toți deținătorii ETC vor avea la fel ca un cadou (Airdrop) cu : raport
1 ETC - 1 Callisto. Snapshot-ul va fi luat la blocul 5500000 al blocului Ethereum Classic (în jurul datei de 5 martie 2018).

Sper sa va ajute aceste informatii daca crezi ca sunt de folos si prietenilor tai : Like, Share and Comment ! :-D

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Walleturile ce vor suporta AirDrop sunt :

ClassicEtherWallet
ClassicMask
MyEtherWallet

💸💰💸💲💰🔝