Întâlnim oameni care nu-și recunosc lipsurile, dar nu vor exista imperfecțiuni.steemCreated with Sketch.

in life •  4 months ago 

Alina stă într-un singur loc pentru că își iubește cea mai bună prietenă și își iubește cea mai bună prietenă cu cea mai bună prietenă.

Prezentare: părul lui era ușor roșu, cu talia puțin mai lungă. Dar culoarea părului său este aceeași cu cea în care s-a născut. Aspectul blondului, genele sunt roșii și buzele roșii. Era ca o păpușă vie, dotată cu un aspect fizic. Și cel mai important, ochii albaștri. Când te-ai uitat la ochi, nu i-ai privit.
Mark, te rog ajută-mă,
Nu am puterea să fac față castei și voi rămâne în această țară pentru totdeauna.

Ideea lui : știam că asta era pentru mine bogății. Lasă-mă să plâng cu un râs bun, râzând ca o actriță plină de viață, cu acest tip. A lui a fost a lui Mark. Mark nu a fost mai puțin decât vedete de la Hollywood s-a dus repede la ei pas cu pas.
Lui Mark nu-i păsa de asta. Apoi, când s-a întors, a fost șocat să vadă videoclipul familiar și eu înțelegem totul.
Până când a terminat de vorbit, uitat la, care fusese prietenul prietenului ei, uitându-se la și privind fix pe Mark. Ochii îi curgeau din ochi, toți se strecură în secția universității. Tocmai își strigase cea mai apropiată prietenă, , nu pentru ieșit din Universitate fără să spună nimănui și s-a îndreptat spre mediul rural. Viața ei a fost obosită, deoarece și prietenii ei erau prieteni pentru bani. Stătea într-un autobuz aglomerat. Dar nu a întrebat unde era autobuzul. Oamenii din autobuz au arătat o mare magie nu-i păsa de niciunul dintre părinți, dar părinții ei greșeau. Se gândea se concentrează acum pe partea cuiva, dintre care unul este să lucreze teleport în fiecare mic autobuz. Și acum, cu o mână, transformă apa într-un cerc. Cel mai interesant lucru pentru este că dă mâna cu autobuzul. Ideea lui este că trebuie să o vânez sau nu există niciun secret aici și sunt clar pe teren. Dar cum a dat foc mâna? Autobuzul s-a oprit și nu i-a crezut ochilor când a ieșit. Înainte de aceasta, cea mai mare universitate din Kazahstan, una dintre cele mai bogate, cea mai mare universitate din Kazahstan. Studenții sunt plini a spart autobuzul când a deschis gura, iar aceasta a fost vocea regizorului. Primiți microfonul
Direcalut studenți. Acum sunteți bineveniți și anunțăm un concurs pentru aceasta. Cei care au ratat concursul vor fi pentru totdeauna în orașul vrăjitorilor Astel. Ea servește la universitate i-a auzit șocul. El nu are forță în el și este pentru totdeauna în această țară. Când regizorul a murit, s-a gândit la și a căutat ajutorul lui Ia microunde, vino aici, te rog. Toți studenții erau în . Mark a văzut iar unul dintre ei a fost revărsat de gheață. Mark s-a dus direct la . era supărată și supărată când s-a înfuriat.
De ce a fost surprinsă. Nu vă lăsați păcăliți de părinți. Ce se va întâmpla cu alianța ce este vorba despre magicieni.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  


Welcome to Steemit @grezil!

I wish you much success and hope you find Steemit to be as rewarding and informative as I have.

Here are some links you might find useful.
Your stats on SteemNow
Your stats on SteemWorld
Your stats on SteemD
How does Steemit actually work?

Oh yea, I have upvoted you and followed you. Many blessings!

Welcome to steemit @grezil.

Welcome the new steemians. Have a great day!

Welcome to Steem grezil! Partiko is officially the fastest and most popular mobile app for Steem. Unlike other Steem apps, we take 0% cut of your earnings! You can also be rewarded with Partiko Points while using Partiko and exchange Partiko Points for upvotes!

Partiko for Android can be downloaded here on Google Play and the iOS version is available here on the App Store.

If you have more questions, feel free to join our Discord channel and ask @crypto.talk, we're always here to help!

Thank you so much for your interest!

Congratulations @grezil! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published your First Post
You got a First Vote

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

nice

Hi @grezil
Welcome to Steemit

Thank you for following @haccolong account. As a follower of @haccolong, this post has been upvoted by @hoaithu's Curation Trail.
This is free upvote first when you follow @haccolong . Although it is quite small, I hope you enjoy them.

To earn more rewards with your Steemit account. Check through some of the ways at this post.

I will continue with random upvotes in the future & wish you lots of luck. :)

cry_e.gif

Welcome grezil!
eSteem is the application that improves your experience on Steem. You have full control over your data and content, unlike some apps we don't use our users to promote our application or services.

We have Mobile application for Android and iOS users. We also have developed Surfer Desktop application that helps you to gain new followers and stay connected with your friends, unique features - notifications, bookmarks, favorites, drafts, and more.
We reward our users with encouragement upvotes as well as monthly giveaways rewarding Spotlight top users and active Discord users.
Learn more: https://esteem.app
Join our discord: https://discord.gg/8eHupPq

Hello downvoting, low content, spammer. How are you today?

Posted using Partiko Android

🤣🤣😂😂😂

🤔😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

have you been downvoted by this account I wouldn't worry about it they have no power 😁😂😂😂🤣🤣🤣🤣