Loligo

in #ico2 years ago

Mange mennesker forsøger nu at skabe projekter ved hjælp af Blockchain. Men du skal indsamle penge til gennemførelse af dine ideer. For at gøre dette bruger de ICO, dvs. udviklingsstadiet, hvor det foreslås at investere i ideen, at erhverve kryptomonetter - tokens. Dette ligner meget risikovillig kapitalinvestering. Men hovedproblemet ligger i de store risici for investorer, der er forbundet med svig eller med lukning af projektet på grund af utilstrækkelig finansiering. I det andet tilfælde forbliver ikke kun investorer, men også ideernes skabere.

LOLIGO er en sikker og avanceret ICO-platform med omvendt input. Han foreslår oprettelsen af ​​tokens gennem LCC smarte kontrakter. LOLIGO sikrer ligelig fordeling af midler baseret på milepæle og stemmeberettigede medlemmer. LOLIGO-platformen tilbyder alle nødvendige værktøjer til en vellykket og professionel ICO. LOLIGO er den sikreste og mest avancerede ICO-billedbehandlingsplatform. LOLIGO Tilbyder oprettelse af tokens gennem LCC smarte kontrakter. Det sikrer en retfærdig fordeling af midler baseret på milepæle og stemmeberettigede medlemmer. LOLIGO platformen tilbyder alle de nødvendige værktøjer til en vellykket og professionel ICO.

Loligo er en revolutionerende platform, der lancerer ICO gennem innovative LCC-smarte kontrakter og under investorernes kontrol. Loligo giver dig mulighed for at bruge både kollektive og centraliserede tilgange, hvilket giver gode fordele. I praksis er dette en kryptocurrency baseret på sin egen open source offentlige blockchain, som drives af et firma, der fungerer som juridisk repræsentant. Denne tilgang gør det muligt at løse sikkerhedsproblemet, alle ICO'er, der vil blive lanceret på platformen, vil opfylde de etablerede standarder og have open source-smarte kontrakter. Processen med at lancere alle ICO'er vil fortsætte i henhold til strengt definerede stadier og regler. og blockchain-teknologien garanterer deres uendelighed og implementering.

Hvordan LOLIGO virker

Opstartsalgoritmen til en Loligo tokensale er enkel:

 • Udviklingsholdet ønsker at starte en ICO.
 • Loligo-specialister kontrollerer projektet efter en række kriterier og konkluderer, at det er pålideligt.
 • Hvis alt er normalt, oprettes der en smart kontrakt til frigivelse af tokens, lanceringen af et tokenail og den retfærdige fordeling af de indsamlede midler.
 • Projektet bliver verificeret af interne eksperter. Princippet om at danne en ekspertpulje og kriterier for evaluering af opstart er endnu ikke offentliggjort.

Funktioner:

 • En minimumsværdi er garanteret, som er proportional med den anvendte energi.
 • LOLIGO er et ægte digitalt medium som guld, sølv eller bitcoin.
 • <li
 • LOLIGOs stråling reduceres med stigende vanskeligheder, der tilpasser sig det globale hashtrack.
 • LOLIGO Blockchain-kontrol er kun relateret til ydeevne og fejlstyring.
 • LOLIGO er den eneste Blockchain, der pålægger et afbalanceret forhold.
 • LOLIGO er ikke afhængig af nogen organisation tion eller organisation.
 • I modsætning til andre valutaer, Loligo Blockchain viet udelukkende til lanceringen af ​​ICO.
 • Loligo tilbyder kun tokens solgt til ICO.

Token Sale vigtigste detaljer

LLG = 0,003 ETH

Soft Cap: 950 000$

Hard Cap: 12 000 000$

Pre-sale: 11.10 — 29.12

ICO: 01.01 — 31.01

Hvis Softcap ikke nås, returneres alle køb. Restitutionen starter straks i slutningen af ICO og er tilgængelig i en måned. Da afkastet er en transaktion, betales omkostningerne i forbindelse hermed af investor.

Vejkort

Udviklingsholdet ønsker at skabe en platform for lancering af ICO, som vil skære ut upålidelige projekter. Det er en interessant ide, at hvis den gennemføres succesfuldt, vil den tiltrække investorer og tjene som en god reklame for crowdsales implementeret på Loligo platformen. pålidelighed af en crowdsale. Almindelige kreditvurderingsbureauer, for eksempel ICOreiting eller ICOBench gør det ikke, så deres vurdering giver faktisk investorerne lidt. Hvis Loligo følger denne vej, vil deres største fordel være fiktion. Hvis ikke, vil projektet have enhver chance for succes.

Yderligere oplysninger:

Website: https://loligo.co

Whitepaper: https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0

Telegram: https://t.me/loligoico

Twitter: https://twitter.com/Loligo_co

Facebook: https://www.facebook.com/loligo.co

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

Congratulations @terry-fan! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 50 upvotes. Your next target is to reach 100 upvotes.

Click here to view your Board of Honor
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Do not miss the last post from @steemitboard:

SteemFest3 and SteemitBoard - Meet the Steemians Contest

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!