RO - Trimite un SMS la 8847 cu textul: "TERAPIE" pentru a dona 4 EURO pentru terapia copiilor cu autism

in #hopefundraise6 years ago (edited)

Ajuta copii cu autism - doneaza 4 EURO pentru terapia lor


Mai intai haideti sa va spun povestea Centrului de resurse și referință în autism „Micul Prinț” Bistrița.

Scopul acestui centru pentru copii este sa ofere terapie de recuperare pentru cu copii cu tulburări din spectrul autist.

Asociaţia Autism Europa Bistriţa este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2007 de părinţi şi prieteni ai copiiilor cu autism cu 40 de beneficiari direcţi şi sute de beneficiari indirecţi. De la înfiinţare oferim servicii de informare, conştientizare, consiliere şi educare, organizăm cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Bistriţa-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiştilor şi al comunităţii.

În cursul anului 2008, printr-un proiect finanţat de Primăria Bistriţa s-a înfiinţat Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“, în incinta Spitalului Judeţean Bistriţa, într-un spaţiu aflat într-o clădire întrun stadiu avansat de degradare. Aici, într-un spaţiu restrâns, amenajat cu fonduri de la Primăria Bistriţa și prin contribuţie proprie, s-au desfăşurat activităţi de informare, consiliere, grupuri de suport pentru părinţi şi copii, precum şi activităţi de coordonare a proiectelor derulate în parteneriat cu instituţii publice şi ONG-uri din ţară şi străinătate.

În scurt timp, activitatea Centrului a devenit complexă şi recunoscută la nivel naţional iar începând cu anul 2016 își desfășoară activitatea într-un spațiu reabilitat pus la dispoziție în mod gratuit de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și care necesită extindere pentru a putea oferi serviciile necesare tuturor copiilor înscriși. De serviciile de informare, educare a părinţilor şi terapie ale acestui Centru beneficiază copiii cu TSA şi familiile acestora din mai multe localităţi din judeţ şi din țară. Centrul a devenit un model terapeutic de succes la iniţiativa părinţilor în colaborare cu autorităţile locale şi la nivel naţional.

Daca vrei sa aflii mau multe despre activitatea centrului, va invit sa priviti video-ul de mai jos si sa vizitati website-ul lor la : https://www.crra.ro/

Acum, haideti sa va spun cum am aflat de ei si cum vrem sa ii ajutam in umila lor activitate de a ajuta copii ce sufera de autism.


Acum cateva zile, trecand pe langa centrul lor de ajutor, in Bistrița, Romania am observat un afis cu urmatorul mesaj:

-Trimite un SMS la 8847 cu textul: "TERAPIE" pentru a dona 4 EURO pentru terapia copiilor cu autism

Asta este si modul in care vrem sa ii ajutam pe acesti oameni, cu cat mai multe SMS-uri la 8847 continand textul "TERAPIE". Va va costa doar 4 EURO, insa pentru ei, pentru copii care sufera de autism, aceasta suma inseamna mult. Daca eu ajut, tu ajuti si altii ajuta de asemenea, atunci cei 4 EURO pot fi folositi pentru a le face viata acestor copii, cat mai normala posibil.

Text Source

Daca doriti sa aflati mai multe despre proiectul HopeFundraise, ar trebui sa cititi articolulurmator: RO-EN. Lansare proiect @hopefundraise, Fabrica de Sperante - The @hopefundraise project, The Factory of Hopes. Ne puteti si urmari pe pagina noastra de Facebook la Facebook-Hope Fundraise

Sort:  

You got a 2.08% upvote from @minnowvotes courtesy of @nicolaepavelean!

Congratulations @hopefundraise! You received a personal award!

Happy Birthday! - You are on the Steem blockchain for 1 year!

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking

Do not miss the last post from @steemitboard:

SteemitBoard - Witness Update
Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.12
JST 0.028
BTC 64144.95
ETH 3509.20
USDT 1.00
SBD 2.55