Crypto Academy Week 7 Homework Post for @stream4u

Da bismo imali bolji život, moramo nastaviti svoj život planirano i programirano. Novac je dio našeg života. Moramo znati upravljati njime.

UPRAVLJANJE NOVCEM
Link

image.png

Ljudi koji rade, trguju ili rade kao posrednici u poslu uvijek zarađuju novac. Vrlo je važno kako i kako koriste novac koji zarade. Na nama je donijeti ispravnu odluku o upravljanju novcem. Ako ne poznajemo upravljanje novcem, pojavit će nam se problemi.

Prije nego što kupimo kripto novac, moramo postaviti svoje ciljeve. Moramo odgovoriti na pitanja zašto ulažem, koliko ću uložiti i koliku ću zaradu biti sretan ako trebam zaraditi.

Moramo odlučiti o proračunu koji ćemo dodijeliti kasnije. Nakon donošenja odluke novac koji smo dodijelili moramo podijeliti na najmanje 2 dijela. Mislim da je u redu podijeliti ga na 5 dijelova. Ulaganje u jedan novčić je opasno. Ako dođe do velikog pada cijene novčića u koji ulažemo, izgubit ćemo ga. Ali ako podijelimo proračun koji ćemo uložiti na 3 ili 4, ako cijena jednog od novčića previše padne, općenito još uvijek možemo biti profitabilni.

Stoga, čak i ako postoji novčić koji nam se jako sviđa, ne bismo trebali kupiti samo jedan novčić sa svim svojim novcem. Ako budemo imali sreće, ostvarit ćemo profit. Što ako nemamo sreće? Pa, što će se dogoditi? Izgubit ćemo i vrijeme i novac. Naša psihologija će se pogoršati, imat ćemo zdravstvenih problema. Nastat će naši zdravstveni troškovi. Tako će se naš gubitak postupno povećavati.

Osjećam se dobro zbog ovoga, jer sav moj kapital nije ni u jednoj kriptovaluti.

UPRAVLJANJE PORTFOLIJEM

image.png

Koristio sam Binance razmjenu.
Tijekom prošloga tjedna naučili smo što je rizični kapital i kako se trebamo kretati. Mala kapitalna imovina privukla mi je pozornost s kriptovalutom. Tako sam započeo svoje istraživanje o ovoj temi. Dodijelio sam proračun od oko 30 USD. Podijelio sam ga na 3. Odabrao sam kripto valute od 3 groša od 10 dolara. To su: Mainframe, Siacoin i HOT. Znamo da su peni kriptovalute kriptovalute koje imaju potencijal povećanja 10-20 puta. Mislim da je dugoročno za ove kriptovalute. Redovito ću pratiti svaki dan. Prodajem ako poraste 10 puta više od nabavne cijene. Kasnije ću kupiti još nekoliko kripto valuta.

Svoj sam portfelj podijelio na 3 novčića istog stila. Ako se i jedan od mojih omiljenih novčića dovoljno poveća, to će mi biti dovoljno. Čak i ako od druge dvije ne zaradim nikakav prihod, u cjelini ću biti profitabilan.

Mogu reći da nemam nikakvog negativnog iskustva, jer prije toga nisam redovito obavljao trgovanje kripto valutama. Ako pohađam predavanja profesora i redovito pratim njegova predavanja, pretpostavljam da se neću baviti neuspješnim zanatom.

ZAKLJUČAK

Ulaganja u kripto novac vrlo su rizična ulaganja. Potrebno je dobro poznavati upravljanje novcem i upravljanje portfeljem kako bi se ojačalo protiv rizika. Kada kupujete kripto novac ili prodajete kripto novac, potrebno je obratiti pažnju na tehničku analizu. Ako odaberemo prema tehničkoj analizi, naš dobitak će se povećati, a gubitak će se više smanjivati.

Sort:  

Hi @jesbon

Thank you for joining Steemit Crypto Academy and participated in the Homework Task 7.

Review Visit Level
Task Remark
Comment
Guidance, Feedback, Suggestions
Grade
Verification (Done, Hold)
First
Completed
Good, explained very nicely. Try to explore the subject as much as possible. You could try to ideas, suggestions, views based on what understand and explore like how people should manage their money in which what they can do and what not to do, like this something.
Looks fine, but I will suggest for to focus on a Post presentation, user markdown to highlight important notes, break sentences.
6
Done

Your Homework task 7 verification has been done by @Stream4u, hope you have enjoyed and learned something new in the 7th course.

Thank You.
@stream4u
Crypto Professors : Steemit Crypto Academy

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16894.40
ETH 1268.57
USDT 1.00
SBD 2.12