Sort:  

Ja, ideji sta malo podobni ampak vseeno precej različni... S to menjalnico bi Steem lahko prodajali in kupovali tudi na ERC20 menjalnicah kot je etherdelta in ostale. O tem sem razmišljal že pred časom, a zaradi pomanjkanja znanja nisem mogel uresničiti načrtov. Zdaj imam več JavaScript znanja in mi bo morda uspelo.

Ne vem, če imajo vsi SMTji sploh že kakšne žetone, ki bi se jih dalo prodati. SteemHunt je napovedal ERC20 žetone, a mislim da jih še niso razdelili.

Posted using Partiko Android

Ne, SMTjev sploh ni, nekaj žetonov pa je. Dokler se bodo pojavili bi se lahko ta projekt pripravil. saj po moje je princip izmenjave podoben (kar se programiranja tiče)...mogoče še lažji, ker je na istem blockchainu. Pri tvoji zadevi pa je več dela: najprej Steem nekak konvertitati v ERC20 žeton, ga na neki menjalnici zamenjati in potem spet v Steem pretvoriti.

Morali bi dobiti veliko količino žetonov od izdajateljev zetonov, kar bi znalo biti precej drago, če bi jih kupili.

Posted using Partiko Android

Ja, nekaj rezerve bi morali imet, mogoče bi se to dalo dobit na utopianu? Saj možno/verjetno že mekdo o tem razmišlja. saj to je tudi projekt ki zahteva sodelovanje več folka, tudi ni smiselno da samo eden to razvija...Poznam enega mladca, ki kao ful obvlada blockchain...najprej mmoram sam zaštekat postopke blockchaina...si moram vzet čas za pogovor :) mogoče pa bi vprašal @@@ervin-lemark