Picike Poloniex körkép 2021.10.18!

in #cryptolast month

Mindenki pozitív, oké legyen...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

cryptoparaszt.jpg

BTC, többet vártam, kicsivel több is lett, de az a több, amellyel az ATH szint fölé léphetnénk, még várattat magára! Alessio Rastani most is jó meglátással rukkolt elő, logaritmikus skálán, 2012-ig visszamenőleg vázolt fel egy Elliott hullám szisztémát, amely szerint egy lezáró 5. szakaszban mozgunk. Lényegében ugyanarról beszél, amire a hónapos idősíkon évek óta ismételgetnek, viszont még hónapos tekintetben is akkora előrehaladás kellene megvalósítani pár hónap alatt, hogy áttoljuk 2022-re azt a bizonyos 5. hullám zárást.
Órás idősíkon egyértelműen long az irány, chartra ránézve se szorul sok magyarázatra, viszont a jóból is megárt a sok, tehát nagy valószínűséggel nemsokára vége a jóvilágnak. Előreláthatólag nem kell megijedni, csak egy a 10-15k-s korrekciós igényt kellene kielégíteni és ha nem tévedek nagyot, a piros színnel felvázolt Elliott hullám elképzeléssel, nagyjából 70k környékére tornázhatjuk a mindenkori legmagasabb árszintet!
kép.png

4 órás idősík, szerencsénkre a harmonikus lehetőség 58k környékén elbukott, tehát ha minden igaz, semmiféle nagyobb visszaeséstől nem kell tartanunk.
Itt 4 órás idősíkon, már kicsit egyértelműbb az órás idősíkon kicsit megtörő csatornában mozgás! És így már az is egyértelműbb, hogy a múlt heti körképben látható elképzeléstől eltérően, miért kell változtatni a piros Elliott hullám lehetőségen!
Volume és a gyertyamozgások között, továbbra is fennáll a divergencia, ezzel nem valószínű hogy kihúzzuk a piros impulzus zárásáig, viszont abban nagy eséllyel jelzésértékkel bírhat, mikor fordulunk rá a 4. piros korrekciós hullámra. Gondolom egyértelműen látszik, hogy ezt a 4. hullámot, nem ártana a csatornán belül tartani, tehát ha a 64,970$-os ATH szinten fennakadnánk, akkor egy durván 5k-s korrekciós mozgás után, megnézhetnénk mi is a helyzet a 70k-s magasságban!
kép.png

Napos: ezen az idősíkon már az is látszik, hogy ha csak 70k-s célkitűzéseink lennének, akkor nagyon alábecsüljük a folytatási lehetőségeket. Jobban örülnénk a 32k-s lehetőségnek, ehhez viszont kellene egy ATH szintről történő visszapattanás, megerősítve az ellenkező háromszög lehetőséget, azonban, ennek a lehetőségnek nem kizárt hogy támaszra visszanéző feltételeket is teljesíteni kell, mielőtt élesítheti a 32k-s rakétát.
A júni.24.-szept.06. közötti és a jelenlegi intenzív emelkedő mozgás, tulajdonképpen hasonlít az év eleji történésekre! Ha maradunk ennél a receptnél és valahol itt az ATH szint környékén záródik a jelenlegi intenzív szakasz, esetleg felszaladunk 70k környékére, akkor hasonló támasz zónában gondolkodva, mint volt 42k környéke, most 53k környéke lehet az a zóna, ahonnan lendületet véve, akár a 32k-s lehetőséggel is élhetnénk.
Szerintem, ha a háromszögnek is, a támasz zónának is és a felkínálkozó 32k-s lehetőségnek is megakarunk felelni, akkor a jelenlegi intenzív szakasz, az ATH szint környékén megtörik és egy negatív novemberi időszakra kellene készüljünk.
Ha a háromszöget kihagyjuk a játékból és a február végi történésekhez hasonlóan visszanézünk 53k környékére, akkor már idén lehetőséget kaphatnánk, remélhetőleg sokkal többre, mint abba a kék csatornába belefulladó április környéki történet!
Jó néhány lehetőség mutatkozik a jobbnál is jobb folytatásra, mindenki találgat, mindenki a saját szisztémáját tartja a legjobbnak, aztán történik valami, ami ezt megerősíti vagy cáfolja!
kép.png

BTCUSD Shorts/Longs chartok: engem csak egy valami int óvatosságra, a 100k-s idei megvalósíthatósági tervek tekintetében, méghozzá, az itt longs charton látható, erősen profitrealizálásra hasonlító intenzív visszaesés. Természetesen, ennyi legyen a legnagyobb bajunk, mivel közben az ára emelkedik, tehát a pozíciók csak lefölözésre kerülnek és az időközben érkező páciensek, a szintentartáshoz is hozzájárulnak. A pánikhangulat kialakulásának elmaradásához, a csendes shorts oldali történések is hozzájárulnak, remélhetőleg még jó sokáig, semmiféle negatív hangulat fokozásához nem szeretnének hozzájárulni.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/29lTTWX5/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Y2oHqNtg/

Hetes idősík: ami biztos, legalábbis nekem egy nagy megerősítés, eltértünk a 2018-as történésektől! A piros ellenállás határozott áttörésével, elvileg kapnunk kellett egy határozott long jelzést. Ha a kék Elliott származást is bevesszük a játékba, akkor egy nagyon is határozott 100k-s árszintre megérkező folytatást kellene lássunk, még a 2022-es év folyamán is!
kép.png

"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!"

Ha még nem lenne poloniexes számlád!
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WMpYI5mm/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/f4jyOGqn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VHbOKOZp/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/mcRNDdbe/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/TR8jtWFf/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/20oOMdNE/
S&P 500 Index 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Rf4iZEI0/
Napos: https://www.tradingview.com/x/xwHAqm8h/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/AxOn784B/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/AxOn784B/Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra


Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo


Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!

Coin Marketplace

STEEM 0.75
TRX 0.09
JST 0.072
BTC 54352.73
ETH 4084.77
BNB 595.73
SBD 7.00