Picike Poloniex körkép 2021.07.19!

in #crypto4 months ago

A biztos bizonytalan...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

cryptoparaszt.jpg

BTC, elemzőből annyi van mint égen a csillag, tehát megoldásból is ennyivel számolhatunk... Túlgondolni nem érdemes, én se teszem, csak a számok és amit a chart mutat!
Órás idősík semmilyen megoldást nem mutat, ugyanakkora a lehetősége a csökkenésnek, mint az emelkedésnek. Viszont van egy fekete parabolikus lefordulási lehetőségünk, amellyel mintha elfelejtettünk volna élni, tehát a piros nyíllal berajzolt lehetőséget választani! Arzomban, ez a lehetőség is csak annyira biztos, mint amennyire a narancs csatornában történő tovább mozgás, majd az abból, valahol 34k magasságában kialakítandó pozitív lehetőség!
Nagyon hosszú és bizonytalan 1 hónap van a hátunk mögött, ezzel még nem is volna baj, viszont ha pozitívan akarjuk folytatni, ahhoz kellenének pozitív hírek vagy valami hasonló, mert ugyebár a semmiből, a semmire házat építeni sem lehet.
kép.png

4 órás idősíkon volt egy sántító wyckoff lehetőség, ennek működésében már az elején sem bíztunk, ettől függetlenül megkapta a lehetőséget, amely lehetőséget szerintem a kék nyíl nem követésével el is bukott! Jelenleg ott tartunk, hogy van egy hosszan elnyújtott, enyhén csökkenő csatornában történő időhúzó mozgásunk.
30k magasságában van egy nagyon vékony támasz zónánk, ami a wyckoff lehetőség úgy tűnik nem kihasználásával tulajdonképpen egyenlő a nullával és ha nem történik valami nagyon nagy meglepetés, akkor napokon belül áttérésre kerül, amely áttörésre ha azonnal nem érkezik vevői válasz, azzal az idei pozitív várakozások is elúszhatnak.
kép.png

Napos: az RSI csíkon ismét aljunk van, valószínűleg a gyertyáknál is, pontosabban remélhetőleg ott is, mert ha így marad és az RSI csíkon is megindulunk felfelé, illetve a gyertyákat is sikerül magunkkal húzni, majd a következő gyertyacsúcsot az előző fölött fixálni, ezzel adnánk egy picit pozitív esélyt arra hogy talán augusztus-szeptember magasságában újra 40-50k fölött mozoghassunk!
Berajzoltam egy fekete alj lehetőséget, a gyors és remélhetőleg pozitív helyzetmegoldása érdekében, ebbe az aljba vártam volna a gyertyákat, úgy néz ki ez nem fog összejönni. A százalékos lehetőségek pozitív irányba, illetve a jelenlegi szinten maradás tekintetében tovább csökkentek és attól tartok, ha a 70% valóban akkora lehetőség mint amilyennek látszik, akkor annak a végeredménye is sokkal súlyosabb.
Ahhoz hogy bármiféle pozitív gondolat megfogalmazódjon, legalábbis nekem olyan bizonyítékokra van szükségem, mint például a (zöld) 50-es mozgóátlag fölé történő határozott fellépés és az ezzel egyidőben történő RSI csúcsba érkezés! Én jelenleg negatív folytatásra vagyok felkészülve, mert kell egy megtisztult állapot, egy biztos alap, amelyre viszonylag biztosan lehet építkezni!
kép.png

BTCUSD Shorts/Longs chartok: egy dologra vár a longs oldali felpumpált megbízáshegy, arra hogy az ár végre kicsit határozottabban esni kezdjen és megérkezzünk arra a negatív szintre ahol a megbízások aktiválódni tudnak! Tehát amit a hetes kitérőnél is említettem, megérkezzünk a korrekciós aljba, ahol ezeket a megbízások remélhetőleg aktiválódni tudnak és nem csak arra lesznek képesek, mint az említett február végi, március eleji dupla csúcs.
Shorts oldal természetesen most is várakozik a lehetőségre, arra a lehetőségre hogy egy semmire nem alkalmas, néhány ezer dolláros emelkedést megvárva rácsapjon a könnyen elbizonytalaníthatók kezére, kiváltva egy kisebb pánikot.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/f4ZrV0VC/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/pDi25JdF/

Hetes idősík: jelenleg mi történik és mi történhet? Szerintem ugyanaz mint 2018-ban! Nem véletlenül, de májusban jól ráijesztettem azokra, akik ezeket a körképeket követik! Az ok elég jól látszik a charton, de rögtön meg is kaptam hogy ez csak riogatás és annyira stabilak az állapotok, amelyben csakis pozitívan lehet kijönni! De mi is történt akkor májusban, semmi különös csak megérkezett ugyanaz az altszezon mint 2018-ban és ez beintett a Bitcoinnak. A folytatásban sem számítok nagy meglepetésre, tehát csökkenésre és arra, hogy megtaláljuk ugyanezt a korrekciós aljat, amit a 2018-as mozgásnál zöld nyilall jelzek, ami ha megvan, akkor már csak azon múlik milyen az akkori vevői hangulat. Ha sikerülne azonnal pozitívan reagálni, tehát kialakítani egy hirtelen fordulatot, majd nem befulladni egy dupla csúcsba, ahogy azt '18 február végén, március elején tettük, akkor elkerülhető egy hosszú várakozós időszak, amely még a korrekciós aljnál(várakozások szerint 20k) is negatívabb végeredménnyel(10k alatt) tehet pontot a maciszezon végére!
kép.png

Ha még nem lenne poloniexes számlád!
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HczYbMgv/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Sii52dxI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/v4NJx07K/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/d9wLF2cB/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/fQFCfKVl/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Hvy13Eea/
S&P 500 Index 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Zcaht77C/
Napos: https://www.tradingview.com/x/lhmQ7AuI/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/WYSAaVpj/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/XqJmPUVE/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra


Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo


Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!

Coin Marketplace

STEEM 0.67
TRX 0.10
JST 0.074
BTC 57030.30
ETH 4567.59
BNB 624.56
SBD 7.27