Picike Poloniex körkép 2021.06.21!

in #crypto5 months ago

Még nem elég alacsony az ár!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

cryptoparaszt.jpg

BTC, az elmúlt heti körkép címétől eltérően, semmilyen új fejezetet nem sikerült nyitni. Csupán annyi történt, hogy folytatódott ugyanez a bizonytalan, ebből kifolyólag negatív előjelű oldalazás! Amelybe 1 hónappal ezelőtt sikerült megérkezni és még ez sem kizárható, hogy az előttünk álló 1-1.5 hónapban sem történik változás.
Az órás idősík történéseiben továbbra sem érdemes nagyon elveszni!
4 órás idősíkon sem sokkal jobbak a kilátások, viszont itt már egyértelműbben kivehető, az említett 1 hónapos 30-40k szintek közé történő beszorulás.
Az a tény, hogy a fibo 38-as szintet már az elején, pontosabban május végén egy közel 9k-s fordított fej-váll lehetőséggel nem sikerült áttörni, rámutatott arra hogy itt akár bajok is lehetnek, az újabb csúcsokat döntögető terveink megvalósítása terén. A múlt heti lehetőségünk ugyancsak egy fordított fej-váll lehetett volna, amelyből még szintén nem lehetett volna messzemenő következtetéseket levonni, de legalább mutattad volna valami pozitív életjelet!
Tehát a sávban egyelőre csökkenő irányba mozgunk és az előjelek nagyon nem azt mutatják, hogy nagy örömökben lesz részünk, kivéve ha rábízzuk magunkat a 30k fölötti vékonyka támasz zónára és az abból történő határozott visszapattanásra!
kép.png

Napos: hát igen, zöld nyíllal felvázoltam azt a lehetőséget, amellyel egy új fejezet nyitásával, tovább íródhatott volna a Bitcoin történelem pozitív irányú fejlődése! Ez a fejlődés természetesen megállíthatatlan, még nagyon is gyerekcipőben jár a történet és az sem biztos hogy a jövőbeni térhódításhoz, arra lesz szükségünk hogy csillagászati árakat láthassunk!
Kék színnel jelölve született egy harmadik csúcs, ennek a 3. csúcsnak, pozitív képet mutatva minimum az első fölött lett volna a helye, ezzel felmutathattuk volna azt a szunnyadó erőt, amellyel újra átléphettek volna az 50k-s kapun.
Ha az RSI csíkra tekintünk, jól érzékelhető hogy még a júniusi történéseke belefér egy alj, amely aljnak szintén nem mindegy hova kerül a gyertyákhoz társítható párja! Ha a megelőző aljak fölé, az egy halványan pozitív előjel, viszont ha egy előző, de inkább a piros támasz zóna alá, akkor már nem annyira pozitív a kép! Azonban, szerencsénk még itt is egy szélesebb támasz zónába érkezünk és hát ezen támasz zóna miatt semmi indok a pánikra, mert ugyebár a mögöttünk hagyott 30k-s negatív széria igencsak indokolná a pánikszerű kapkodás! Tehát az a fenyegetettség, ami a piros háromszög okán aggodalomra intett még múlt héten, az lecserélődött egy lehet hogy ugyancsak negatív folytatási lehetőségre! Viszont, ezt az esetlegesen negatívan elsülő akciót, nagyon is pozitív végkifejlettel lehet meglovagolni és ha ez a lehetőség, valóban akkora lehetőség, mint aminek kívülről látszik, akkor azt az igazán nagy befektetők biztos hogy nem hagyják csak úgy elúszni!
A várakozás roppant egyszerű, pozitív irányú sávból kilépést egyáltalán nem várnék, örülhetünk annak ha a piros támasz zónából visszatudunk pattanni, de abban az esetben sem essünk pánikba, ha az előttünk álló hetet a 30k alatti zónában sikerül zárjuk!
kép.png

BTCUSD Shorts/Longs chartok: nagyon is pozitív, hogy a longs oldali megbízások továbbra is tartva vannak, amit csak nővel, hogy a shorts oldalon ismét füstbe ment a terv, ami talán azért is alakult úgy ahogy, mivel egy fals kitörést imitálva, ész nélkül nem nézett be az ár a 42k-s ellenállási zóna fölé. Tehát ennek a longs oldani megbízáspumpának arra lenne szüksége, hogy az ár tovább essen!!! Ennek alját maximum 20k környékére kellene tegyük, mert ha "csak" ugyanaz a recept mint a mögöttünk hanyatt 1 hónapban, azzal csak a bizonytalanság erősödik, ennek a vége pedig akár egy ebből a longs oldali megbízáspumpából történő kifarolás is lehet.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/XP6xKqUL/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/5wYfBcZu/

Hetes idősík: a világoskék támasz miatt, továbbra is muszáj a HyperWave gondolata körül mozogni, de arra is figyelni, hogy ez a nevével ellentétben egyáltalán nem óriáshullám, amihez ugyebár kellett volna a kék emelkedő csatornából történő felfelé kitörés, amelynek minimum illett volna karcolni a 100k-s szintet! A karcolás elmaradt, de nem maradt el az a hirtelen visszaeső korrekciós mozgás, ami a HyperWave 5. negatív hullámában elég látványosan jelen szokott lenni. Mivel az óriáshullám nem teljesen tudod kifejlődni, de mégiscsak muszáj akként kezelni a történések, ahogy ezt a korrekciós fázistól elvárnánk! Ezért is gondolnám azt, hogy a pozitív gondolatoknak egyelőre még nincs itt a helye! Sőt annak érdekében hogy kockázatmentesebbek legyenek, a jelenlegi még bizonytalan beszállási lehetőségek, inkább annak szurkoljunk, amit a piros ötös számmal is jelzek, viszont erre az ötös hullámra lehet hogy még hónapokat kell vájunk!
kép.png

"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"

Ha még nem lenne poloniexes számlád!
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/C9HrKt0P/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/h6dOp4V6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/N8L1gaHa/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/KcUqXuYk/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/LjCfQUXg/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/dvH12xwQ/
S&P 500 Index 1 órás: https://www.tradingview.com/x/G3Uez5r5/
Napos: https://www.tradingview.com/x/Os1wYm9t/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/1gaABPYw/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/JyeEK15N/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra


Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo


Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!

Coin Marketplace

STEEM 0.70
TRX 0.09
JST 0.074
BTC 54661.55
ETH 4115.26
BNB 599.32
SBD 7.05