văzu pe mama ei zâmbind cu amărăciune la

in #writing4 years ago

Când soarele se simțea târât pe orizontul estic, Raodah era văzut că se grăbea spre dormitorul fiului său. Dimineața a salutat cocoșul kokokan din toate colțurile satului pentru a aduce impactul văduvei tinere din ce în ce mai înfricoșător.

De ce nu, direcția în sensul acelor de ceasornic aproape a îndreptat dreapta spre numărul șase, dar numai copilul nu sa trezit din somn. Nu numai nervoasa, dar incet, fata Raodah arata atat de suparata, dupa ce a vazut ca comportamentul copilului nu este la fel de obisnuit.

"Udin se trezește repede, deja zi", a spus Raodah după ce a ajuns în patul fiului său. Fie încă în lumea visului său, cuvântul a fost ignorat Udin.

"Udin să ne trezim, chiar dacă ești târziu la școală," cuvintele lui Raodah îi clătină ușor corpul fiului. Cu toate acestea, ceea ce o lume de vise, impactul lui Udin nu se trezește.

Zăpada udinului a sunat atât de clar în urechile lui Raodah, făcându-l tot mai enervat. Perna din partea dreaptă a corpului fiului său a fost luată mai târziu în pukulkannya spre fața lui Udin împreună încet.

"Udiiiin, trezește-te". Nu auzind, dar senzația de lovitură în fața lui i-a adus lui Udin o lovitură instantanee. Se pare un pic amuzant pentru răspunsul copilului său aduce impactul zâmbetului Raodah expulzarea resentimentelor sale la fiul său.

  • Ah, mama, tulbura visul lui Udin singur, salutul spontan al lui Udin îl văzu pe mama ei zâmbind cu amărăciune la ea.

"Vise, vise. Acum aveți un duș rapid și nu este mult timp să mergeți la școală ".

"Scoala, scoala din nou. Udin leneș pentru a merge la școală bu. Plictisit ", a răspuns Udin în timp ce își aruncă capul pe pernă. Ce șoc Raodah, nu putea să creadă că fiul său ar vorbi așa.