Kumaha Jieun hiji Man timburu Ceuk maranehna, sagalana kudu

in #writing3 years ago (edited)

Kumaha Jieun hiji Man timburu
Ceuk maranehna, sagalana kudu dipigawé dina cinta jeung perang, sarta dina medan perang sunda, aya sababaraha pakarang leuwih kuat batan jealousy. Lamun ngalakukeun hal katuhu, anjeun tiasa nganggo kalemahan ieu salaku kakuatan hiji. Naha rék

Kumaha Jieun hiji Man timburu
Ceuk maranehna, sagalana kudu dipigawé dina cinta jeung perang, sarta dina medan perang sunda, aya sababaraha pakarang leuwih kuat batan jealousy. Lamun ngalakukeun hal katuhu, anjeun tiasa nganggo kalemahan ieu salaku kakuatan hiji. Naha rék maénkeun keras ka-ménta pasangan calon anyar, sangkan pasangan Anjeun langkung miharep, atawa hayang meunang ex anjeun anu kasusun loba di anjeun, lengkah di handap pikeun nyieun ampir wae lalaki nurut bakal Anjeun. Mun anjeunna mangrupakeun "urut" anjeun, mangka anjeun kudu nyobaan saeutik harder pikeun meunangkeun eta ngagunakeun lalaki sejen.

maénkeun keras ka-ménta pasangan calon anyar, sangkan pasangan Anjeun langkung miharep, atawa hayang meunang ex anjeun anu kasusun loba di anjeun, lengkah di handap pikeun nyieun ampir wae lalaki nurut bakal Anjeun. Mun anjeunna mangrupakeun "urut" anjeun, mangka anjeun kudu nyobaan saeutik harder pikeun meunangkeun eta ngagunakeun lalaki sejen.

Sort:  

Kami sudah upvote dan resteem ke 6337 follower yah..

I like this post
Dear Sir/sis my post comments and upvote of your post comments and upvote will

Congratulations! This post has been upvoted from the communal account, @minnowsupport, by blackcoffee from the Minnow Support Project. It's a witness project run by aggroed, ausbitbank, teamsteem, theprophet0, someguy123, neoxian, followbtcnews, and netuoso. The goal is to help Steemit grow by supporting Minnows. Please find us at the Peace, Abundance, and Liberty Network (PALnet) Discord Channel. It's a completely public and open space to all members of the Steemit community who voluntarily choose to be there.

If you would like to delegate to the Minnow Support Project you can do so by clicking on the following links: 50SP, 100SP, 250SP, 500SP, 1000SP, 5000SP.
Be sure to leave at least 50SP undelegated on your account.