ада је сунце осетило да пузи преко источног

in #writing4 years ago

Када је сунце осетило да пузи преко источног хоризонта, видела се Раодах како се креће у спаваћу собу њеног сина. Јутро је поздравио кококан пенис из свих крајева села како би се утицало на младу удовицу све чешће изгледало непријатно.


Зашто не, смјер у смеру казаљке на часовници скоро показивао право на број шест, али само дете се није пробудило од сна. Не само нервозно, већ полако Раодахово лице изгледа толико узнемирено када се види да понашање његовог детета није уобичајено.

"Удин је брзо будан, већ дан", рече Раода након десне стране у кревету свог сина. Или још у свијету свог сна, ријеч је игнорисао Удин.

"Удин се пробудимо, чак и ако касниш у школу", Раодахове речи благо су потресле тело његовог сина. Међутим, какав свет снова, Удина се не пробуди.

Снијег удина и даље је јасно звучао у Раодаховим ушима, чинећи га све непријатним. Јастук са десне стране тела његовог сина полако је снимљен касније у пукулканниа према Удиновом лицу.

"Удииин, пробуди се". Не саслушајући, али осећајући да је ударац подупирео у његово лице, Удин је одмах повукао. Изгледа мало смешно за одговор његовог детета, доноси утицај Раодаха да се осмехује протеривање његовог срџбу код сина.

"Ах, мајка, узнемиравај Удинов сан," Удинов спонтани поздрав је видио како јој мајка осмехује.

"Снови, снови. Сада се брзо туширате и није дуго да идете у школу ".

"Школа, школа поново. Удин лењи да иде у школу. Досадно је ", одговорио је Удин док је пао главом на јастук. Какав шок Раодах, није могао веровати да ће његов син тако причати.

Sort:  

Nyoe lon bg amir

Yeah!!!
Great Post my teacher @bgraman I have been resteem your post.
dont forget to upvote my latest post on @muhammadzainijoi and resteem my post
hopefully my senior and I wish you upvote newpost