Connection lost warning sometimes doesn't turn up and there is no timeout for add wallet process

in utopian-io •  last year  (edited)

Expected behavior

After I installed Vessel on my mac, I selected "import a steemit.com account" and input my steemit username and active key. I leave the default node as https://rpc.buildteam.io. If the node is offline, it should popup a message saying the connection to server has lost. Otherwise, after I click "Add to Wallet" and if the server is not reachable, it should have some timeout message to saying connection lost.

Actual behavior

I downloaded vessel for the first time and opened it as normal. After I fill in all the information, the connection lost message doesn't popup. So I clicked "Add to Wallet" and the spinning sign come up on the screen. I waited for 2 to 3 mins, it doesn't go through to the next step. After I close and restarted a couple of times, it started to show the error message. Then I change the RPC Node to another recommended one, I can successfully import my wallet fairly quickly.

How to reproduce

I am on MacOS High Sierra 10.13.1, Macbook Pro (15-inch, 2016). I have downloaded the latest version of vessel from this link. Probably you need to manually cut your internet connection or take down a node and see if the connection lost message will pop up.

Recording Of The Bug

vessel1.png

Then the spinning sign will turn up and won't go away unless I close Vessel manually.

vessel2.png



Posted on Utopian.io - Rewarding Open Source Contributors

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Your repository is wrong, the correct one is https://github.com/aaroncox/vessel. And I guess this issue has already been reported in https://github.com/aaroncox/vessel/issues/85.

Your contribution cannot be approved because it does not follow the Utopian Rules.

If you or someone else submitted the issue on GitHub first, the Bug Report will not be accepted.

This issue was already reported here.

Your Utopian account must be connected to your GitHub account.

You don't seem to have a GitHub account. Please create an account on https://github.com and sync it with your Utopian account.

You also picked the wrong repository. If you need help with GitHub or anything else, you can contact us on Discord.
[utopian-moderator]