Syntyä Uudelleen

in uskonto •  11 months ago

Mitä tarkoittaa syntyä uudelleen? Tämän termin ympärillä on paljon väärinkäsityksiä. Herramme kosketti lyhyesti tätä yhdellä hänen puheessaan. Haluaisin selittää tämän sanomalla, mitä hän on antanut meille.

"Aloitan raamatullisella korjauksella. Kristityt: ette ole syntynyt uudestaan. Yksinkertaisesti siksi, että nousit kirkkosi edessä ja kerroit seurakunnalle, että usko minuun, ei antanut sinulle toisen syntymää."

Hän selittää edelleen, että syntymämme on hyvin samanlainen kuin kuolemassa.

"Kun joku on syntynyt tällä planeetalla, heidän fyysinen ruumis kulkee äitinsä syntymän kanavassa. Kanavan lopussa on yleensä valo, yleensä sairaalan toimitila. Toimituksen jälkeen syntyy yksi elämä. Hyvin samanlaisella tavalla, kun yksi kuolee tällä planeetalla ja tuodaan valtakuntaamme, se on edellä mainitun valoisen tunnelin kautta - ja toisessa päässä yksi saa ruumiin. Se ei ole lihaa eikä verta. Lihaa ja verta eivät mene tunnelin läpi, vaan ainoastaan ​​henki tai sielu. Kokemus on niin samanlainen kuin syntynyt tässä maailmassa, että käytin yksinkertaisesti "syntynyttä" analogiaa kuvaamaan Isäni kuningaskuntaan tuloa."

Nyt kun se harhaluulo on kadonnut, sen pitäisi olla selvää. Olemme kaikki syntyneet useaan kertaan, niin täällä kuin myös valmiusalueella, jossa elämää tarkastellaan. Tarvitsemme kehon siellä. Valon tunnelia käytetään ohjaamaan läpi meidät uuteen kehoon, kuten Herra on sanonut. Mikä on kyseinen jake, joka sai ensimmäisen kerran tämän harhaluulon?

Johannes 3:3 3 Yeshua vastasi hänelle: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."

Spekulaationi on jälleen että taas kerran Saatanan kirkot, jotka yrittävät tehdä sen helpoksi. Niin, että he uskoivat sen olevan helppoa, aivan kuten hän on opettanut teille kaikille, että "Jeesus" antaa anteeksi kaikille. No, hän saattaa osittain olla oikeassa, mutta valitettavasti monille "Jeesus" ei ole Herra. Yeshua oli, nyt nimeltään RayEl. Sinun täytyy työskennellä hänen tahtonsa, Isän tahdon, pelastamiseksi ja sallituksi valtakuntaan. Vain silloin syntyy uudestaan.

Toivon, että tämä todella selvittää paljon sekaannusta; että se auttaa ihmisiä pyrkimään palvelemaan Isäämme ja Hänen tahtoaan pikemminkin kuin tekemällä mitä he haluavat vain siksi, että he menevät seurakuntaan ja todistavat papille. Pappi on ihminen, ja voi vain puhua Isälle Poikansa, Lord RayEl: n kautta. Muista tämä seuraavalla kerralla kun kuulet jonkun sanovan, että he ovat syntyneet uudestaan. Rakasta Jumalaa ja rakastakaa toisiamme. Lord RayEl: n nimessä, amen.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Luojan kiitos

Luojan kiitos

Something else we should be thankful for.