Køb Trezor Wallet Danmark 2? Anmeldelse og Review.

in trezor •  last year

trezor-wallet.jpgSE TREZOR WALLET PRISER >

Køb Trezor Wallet Danmark. Trezor wallet giver dig mulighed for at opbevare din digitale valuta sikkert og nemt, med mulighed for at tage din wallet med dig lige meget hvor du tager hen. Her går vi i gang med vores Trezor Wallet anmeldelse og review.

Selve Trezor Wallet Anmeldelse og Review

Trezor wallet er lille og nem at have med. Den er ikke mere en 6 cm gange 3 cm gange 0.6 cm. Foran finder du en digital skærm, og to knapper. Den connecter med et micro usb til enten din computer eller mobil telefon og så kan den klare fra -20 til +60 grader. Den fungere med windows, macOS, og Linux, samt android på din mobil telefon. Og så vejer den ikke mere en 12 gram.

SE TREZOR WALLET PRIS >

Det sikre valg

Trezor wallet er det sikre valg når du skal anskaffe dig en digital wallet. På skærmen foran kan du se alle overførsler før du godkender dem, så du visuelt kan se hvad der sker i den digitale wallet. Med knapperne skal du fysisk godkende alle overførsler, og så er den sikret med de mest moderne krypteringer.

Trezor Wallet Danmark understøtter mere en en slags digital valuta

Trezor wallet understøtter mere end en slags digital valuta, blandt andet Bitcoin, litecoin, DASH, og Zcash. Desuden understøtter Trezor også en lang række apps, såsom Trezor wallet, Chrome extention, Etherwall, Mycelium, Copay og Electrum, hvilket giver dig mulighed for at samle alle dine online betalingsmuligheder under en wallet.

Sådan bruges den

Når du har købt din Trezor wallet tager det kun et par minutter at få det hele sat op. Du skal bare følge anvisningerne, og i løbet af ingen tid kan du komme i gang med at bruge din Trezor wallet nemt og sikkert.

Skulle du miste din Trezor wallet kan du uden problemer få alt din information tilbage ved hjælp af dine recovery words. Dette vil give dig ikke kun alle dine digitale nøgler tilbage, men også din betalings historie, emails og andre vigtige oplysninger.

Tankerne bag

Trezor wallet er skabt med ønsket om at bringe den nyeste og mest sikre teknologi til forbrugeren. Teamet bag Trezor arbejder konstant på at researche og udvikle de bedste produkter så de kan holde sig på toppen. Deres mål er altid sikkerhed og easy-to-use. De ønsker ikke at en digital wallet skal være umulig for den normale forbruger at bruge.

Markedet elsker Trezor Wallet 2

Trezor har været nævnt af nogle af markedets såkaldte heavy-weights. Forbes, CNN, CoinDesk, Bitcoin Magazine, Inside Bitcoins, og The Cointelegram, har alle haft Trezor i deres sigte.

Trezor wallet 2 er desuden trusted af Bitstamp, Bitex.la, Mycelium, Coinpayments, bitpay, og bitwala.

Mere en bare en hardware wallet til Bitcoin eller Ethereum

Trezor wallet kan også administrere dine passwords for dig. På den måde er dine passwords sikre. Din Trezor will krypterer dem og opbevarer dem sikkert.

Læs også vores anmeldelse om Ledger Nano S.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Hi! I am a robot. I just upvoted you! I found similar content that readers might be interested in:
http://www.tjene-penger-hjemmefra.com/blog