The Steem blockchain was upgraded earlier today. You may experience trouble posting and transacting while the new bandwidth system stabilizes. Read more here.

Onko homoseksuaalisuus todella synti? Tässä on yllättävä totuus!

in totuus •  11 months ago

HOMOSEKSUAALISUUS

Kuinka monta kertaa tämä aihe ilmestyi uutisissa? Kuinka monta kertaa se herätetään uskonnollisissa keskusteluissa? Kuinka monta kertaa sitä on käytetty oikeuttamaan murhasta?

Vastaus on se, että sitä on nostettu ja käytetty liian monta kertaa laskemaan. Se on käytetty vainoamaan viattomia, jotka vain halusivat löytää rakkautta toisen syliin.

Radikaalit muslimit käyttävät sitä oikeutuksena murhaamaan toisia.

Kristityt käyttävät sitä syyttömien syyttämiseksi.

Ihmiset valitsevat ja noukkivat, mitkä lakit ovat voimassa ja mitkä lait he voivat murtaa. He lainaavat Leviticusta perustelemaan homoseksuaalisuutta. Silti juuri sana "leviticus" määritelmän mukaan on ainoastaan Levite papeille.

Kristus sanoi, ettei hän tullut lakkauttamaan lakeja tai profetioita, mutta mihin lakeihin hän viittasi nimenomaan?

Mooseksen laki koskee edelleen tänään, mutta vain kymmenen peruskäskyä annetaan kaikille yleismaailmallisiksi, jotta kaikki puolustaisivat uskovia Kristukseen. Leviticuksen lakit oli tarkoitettu vain Levite papeille ja annettiin ajankohtana, jolloin oli olemassa erityinen tarve tällaisten lakien olemassaololle.

Jokainen, joka lainaa 603: sta Leviticus-lakia, ei voi valita, mitkä lakit ovat voimassa ja mitkä eivät. Joku, joka haluaa lainata yhdestä niistä, on oltava varma siitä, että he noudattavat jokaista lakia kirjaimellisesti tai että heitä on pidettävä lopulta hypoteettisena.

Joten, onko homoseksuaalisuus todella synti? Vastaus ei ole, se ei ole ollenkaan synti.

Kristus välittää vain siitä, että se on yksimielinen ja vastuullinen. Muuten kuin kyse on vain asianomaisista osapuolista. Se ei koske ketään muuta.

Yllättynyt? Jos olet, sinun ei todellakaan pitäisi olla. Kun Kristus tuli 2000 vuotta sitten, hän antoi kaksi yksinkertaista käskyä, jotka täyttivät kaiken lain ja profeetat. Hän yksinkertaisesti käskenyt kaikkia "rakastamaan Jumalaa, rakastamaan toisiamme" ja se oli se. Niin yksinkertaiset ovat nämä kaksi käskyä. Silti ihmiset edelleen vainoavat toisia ja tekevät kaikkensa sitä vastaan, mitä Kristus on käskenyt heitä tekemään ja silti väittävät olevansa kristittyjä.

Luovu vihasta ja ja opi seuraamaan ja tekemään, mitä Kristus käskenyt.

Tässä on piispa Fred Desharnais, joka käsittelee enemmän aiheesta

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

It is no sin, do not let people tell you it is because of one verse in Leviticus that has been misinterpreted!

Love God, love one another.

The scriptures have been manipulated to control people, love God and each other