Ngancem 'Bunuh Sultan' Dipenjara, Apa Respon Sultan HB X

in tni •  5 months ago

Dua pelaku vandalisme sing nulis kanthi nggunakake semprotan cat 'Kill the Sultan' nalika demonstrasi dina kerja internasional ing persimpangan UIN Sunan Kalijaga Yogyakarta. Apa respon Sri Sultan HB X kanggo penangkepan para pelaku?

"Ya, iku mung proses hukum, ngenteni," ngendikane Sri Sultan HB X ing pameran seni pameran gedhe Undagi Craft # 2 "Kyai Budaya Inspirasi Seni Kriya" ing Taman Budaya Yogyakarta, Rabu

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!