TLS Group - водещ доставчик на решения за управление на криптовалута и портфейл

in #tlsgroup11 months ago

Здравейте на всички. Днес имаме още един преглед на проекта и неговото име е TLS Group.

TLS Group е една от водещите компании, занимаващи се с добив на криптовалути, използвайки методите за зелена енергия и управление на парите. Основната цел на TLS Group е да се превърне в един от най-големите фондове и техните известни партньори ще им помогнат в това. Освен това проектът вече има собствена оригинална технология, благодарение на която ще бъде възможно да се обработва слънчева енергия, за да се включи допълнително в извличането на крипто активи. Използвайки тази технология, хората, които са инвестирали, ще получават стабилен допълнителен доход от над 40% всеки месец. TLS Group използва технология, наречена CSP. CSP преобразува слънчевата топлина в електричество и благодарение на партньора си, Si14 произвежда електричество от слънчевата енергия няколко пъти по-продуктивно от други подобни технологии. Следователно с помощта на слънцето електричеството ще бъде няколко пъти по-евтино.

Добивът може да осигури постоянен поток от доходи, тъй като непрекъснатите цикли на блоков добив стимулират хората по света да добиват криптовалути, като работят на базата на механизъм за координация. Именно поради този факт хората са повече от готови да пуснат енергоемки машини, за да могат да добиват криптовалута. Това доведе до факта, че общото потребление на енергия в биткойн мрежата стана непропорционално, тъй като стойността на валутата достигна нови максимуми. Понастоящем цялата биткойн мрежа консумира повече енергия от няколко страни, показва проучване на Международната агенция по енергетика.

Истинският проблем е свързан с оборудването, необходимо за решаване на сложни математически проблеми, свързани с добив. Той е изключително скъп и недостъпен за повечето ентусиасти на крипто. Това не може всеки да си го позволи и други проблеми са свързани с това, включително големи сметки за ток.

ERC-20 е най-важният технически стандарт на маркери, използвани за всички интелигентни договори в блокчейн Ethereum за внедряване на маркери. Той дефинира шест различни функции за използване на други маркери в системата Ethereum.

Всички тези функции и сигнали гарантират, че маркерите Ethereum ще функционират в по-голямата система Ethereum, като по този начин опростяват задачите на програмиста. Задачите им са опростени, тъй като продължават да работят, като знаят, че няма да е необходимо да повтарят всеки проект всеки път, когато се издаде нов маркер, стига маркерът да спазва всички приложими правила.

Как работи TLS Group

Инвестиционната цел на програмата TLS е да постигне стабилен, ускорен растеж на клиентския капитал - постигнат чрез професионално инвестиране в най-обещаващите, изключително печеливши и сравнително бързо реализирани проекти - създаване на център за данни, който може да генерира устойчива, увеличена печалба чрез хибридна система за управление.

>

Основната цел на TLS групата е да стане най-голямата компания в областта на добив на криптовалути, използвайки чиста енергия. В допълнение, TLS групата ще създаде система за единно плащане в транзакционната мрежа. Платежната система съчетава технологията Blockchain и стандартен банков механизъм. Пускането на криптовалути в комбинация с протоколите POW + POS и Masternodes. TLS платформата работи в затворена екосистема със сигурна технология и сървърът Masternode събира награди.

Защитни характеристики на платформата TLC.

  • Сигурност Инвеститорите могат да бъдат сигурни в сигурността на своите транзакции и данни за регистрация на всички етапи.
  • Опит. Проектът TLC се ръководи от група хора с богат опит в съответните области на правен, финансов, технически и практически опит. С повече от пет години опит в тези области, те отделят цялата си енергия за ежедневната си работа по проекта.
  • Иновации. Платформата планира да използва иновативни технологии в областта на алгоритмите за управление на зелена енергия и пари, за да гарантира максимално удовлетворение на клиентите.
  • Поддръжка. Ще получите достъп до денонощната поддръжка на клиенти от TLC мениджърите, които винаги ще бъдат в режим на готовност, за да отговорят на всеки ваш въпрос. Можете да им се обаждате през седмицата, през уикендите и дори през нощта, ако трябва да изясните нещо.

Tokensale:

  • TLS = 1,3$
  • Soft Cap: 10 000 000$
  • Hard Cap: 20 000 000$
  • STO: 01.09 - 30.10

Можете да изучавате този проект, като използвате техническата документация, предложена в изброените по-долу ресурси. Кои връзки, специално ви подготвих.

Допълнителна информация:

Website: https://tlsgroup.io

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/14TNLJNCi692T82mNXBlaooyB7KTtI6Qz/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5187473.0

Telegram: https://t.me/tlstoken

Twitter: https://twitter.com/TLSGroup1

Facebook: https://www.facebook.com/tlstoken

Instagram: https://www.instagram.com/tls_group_llc

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Sort:  

Very reliable project with a lot of money. This is a interesting Start-up. This Start-up is revolutionary.

Super project, which will not leave anyone indifferent! Join the project, as long as there is time and benefits.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.03
JST 0.044
BTC 10944.32
ETH 384.35
USDT 1.00
SBD 0.95