Welkom in mijn hersenkronkel! de Egotripper die van zichzelf housteemCreated with Sketch.

in thelionslegion •  last year

Alle wegen, goed of kwaad, in mijn hoofd leiden naar? Inderdaad, Letterfretter Mike! Weder keer wees welgekomen in de oneindige dwaalwegen van mijn zelfverklaarde prachtige dwaaltuin met haar majestueuze paarsblauwe bloemen. Daar waar de tijd haar bestaan niet kent, en de wind van liefde steeds zachtjes blaast met bovenaardse klanken die de oren strelen van de oprechte goudzoeker!

ik geef stoutmoedig toe aan zij die mijn verheven teksten lezen, "JA", Ik ben een Egotripper! Ik trip enorm graag die mijn ego zwaar confronteert, elke dag doe ik aan spiegelwerk, en kijk ik verrukkelijk trots in mijn eigen ogen en zeg ik luidop:" Awel vent u zie ik toch graag zulle, gij zijt mijne beste maat waar ik altijd op kan vertrouwen als er een vernielende wervelwind even ons leven doorkruist!" Man man, in het begin kreeg ik in mijn gedachten een hoop stront terug gesmeten naar mijn hoofd, gelukkig wel denkbeeldig. Als een woest, bezeten, agressief monster hoorde ik mezelf de meest uitzinnige vervloekingen denken! ik zal de taal achterwege laten om de zacht hartige onder jullie geen nachtmerries te bezorgen.

Maar door volharding heb ik het beest getemd, en geketend aan de eeuwigdurende levensboom die welig begin te groeien in mijn hart door mijn zwaktes te aanvaarden in plaats van ze te bestrijden, "wie dood met het zwaard wordt gedood met het zwaard" heeft voor mij nu een geheel anderen betekenis.

De ware trip is nu echt begonnen, mijn zelfbeeld die mijn ego aanvaard bekom een lotus bloem die zijn tocht eerst door de modder moest ondergaan. Al mijn vorige jaren werd mijn parel besmeurd met de ongure geur van de zelf opgelegde demonische modder. Een Parel blijft een Parel ook al is die besmeurt met modder, jouw ziel blijft onaangetast ongeacht wat je denkt en creëert in jouw zienswijze over jezelf. Uiteindelijk komt de ziel in opstand en kom je tot een realisatie die met een keiharde mokerslag u wakker klopt! Wat een wijsheid om eindelijk na al die jaren te begrijpen, dat de gedachten die je onbewust de loop laat gaan de kleren zijn die jouw geest bekleden.

Maar nu kom ik soms zielen tegen op mijn nieuw pad die mij niet kunnen uitstaan, als ik een stapje in de wereld zet gebeurt het wel eens dat ze mij hooghartig bekijken, en ik voel ze denken:" wat een blaas, straks spring zijn kettinkje van zijn nek door zijne dikkenek, ect" Eenvoudig weg omdat ik weiger nog negatief over mezelf te praten, ik behoor niet meer in het clubje van de zelfbeklaagers die graag spelen op het toneeltje van slachtofferschap, door het klein wijs ventje die gepasseerd is met de etherische hamer, en mij toch wel een hevige tik op mijn kop heeft gegeven, heb ik besloten om uit de vereniging van de slapende klager te stappen. Pas op, Ik heb enorm veel begrip voor deze dwalende schapen, want lang was ik zelf een dolende ziel, die niets liever deed dan alles wat verkeerd ging in mijn leeg leven op een ander te schuiven, dit is nu eenmaal menselijk en een deel van het proces die gepaard gaat met veel groeipijnen.

Nu zeg ik liefdevol tegen iedereen die een oordeel spuw naar mijn grijnzend gezicht, leg een hand op uw hoofd en kijkt wie er onder staat! Spiegeltje spiegeltje aan de wand, ik bezit hetgeen waar jij naar verlangt! In Plaats van mij de stempel te geven van arrogante egotripper, zou je beter leren ontwikkelen wat ik steeds meer en meer in mijn bezit krijg "ZELF LIEFDE" Maar nee, ze zeggen in stilte in hun hart. Ik verkies liever om mee in het gelid te wandelen van de massa en laat het verziekte nieuws voor mij denken, "Zoals een mens denkt in zijn hart zo is hij"

Conclusie:

Dat ze mij dan maar afstempelen als Egotripper, Mijn hervormde denkwijze bezorg mij elke dag een dikke smile op mijn gezicht, en een toevoer van ideeën groeien als sappige appels aan mijne wondermooie levensboom. Mijn geest ken nu de ware voedingstoffen die in overvloed groeien in het hemelrijk dat in ons aanwezig is. Ik zeg u: bekom ook een egotripper van zelf liefde die het geluk laat ontspruiten uit jouw eeuwige Goddelijke bron, en laat zij die niet willen ontwaken verder dolen, heb liefde voor hun want het kleine ventje met de hamer der waarheid loert voor hun achter de hoek. ieder op zijn tempo en eigen kracht zal tot ontdekking komen "EEN MENS DIE ZICHZELF GRAAG ZIE IS EEN GELUKKIG MENS, EN EEN GELUKKIG MENS IS EEN GEVENDE MENS"

Geïnspireerd door de blog over zelfliefde van @Ashleykalila waarin ze de vraag stelt: of we van ons zelf houden?, dit is mijn uitgebreid en excentriek letterfretter stijl antwoord. ik ga in de toekomst mij zeker nog door anderen laten inspireren om mijn hersenkronkels er de vrije loop in te laten gaan, schoonheid in het leven is door anderen geïnspireerd worden!

Life is good

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!