Even een hersenkronkel de vrije loop geven. voor sommige waarschijnlijk confronterend!

in thelionslegion •  last year

luiheid is het hoofdkussen van de duivel. ik werk zo hard dat de duivel zelfs mijn bed opmaakt om mij te verleiden, zo ik op mijn kont ga liggen!

Maar mijn filosofie is gebrandmerkt in mijn hart met de vlammen die vurig branden in mijn gedachten om nooit stil te vallen in een werkethiek die ik elke dag zal blijven omarmen als een schattig madammeke waarvoor ik door de hel wil wandelen! " Wil je uw leven veranderen, dan moet je dingen in uw leven veranderen die uw karakter bekrachtigd"

De kracht zit tussen je oren, verborgen in een diepte die de ogen niet kunnen aanschouwen, de oren niet kunnen horen. Het is een reservoir van ongekende dieptes met een onmetelijke potentie waar je met uw wilskracht de mooiste ideeën kunt uit vissen. Graaf in jouw eigen brein en ontdek het pad naar de gouden tombe waar jouw schat begraven ligt.


source vibe.be

Voor te graven moet men wel nieuwe gewoontes aankweken, zaadjes planten in uw geestelijke tuin en dan ook elke dag teder en liefdevol verzorgen met geïnspireerde actie! Ik hoor mensen in de woestijn roepen "ik wil succes, ik wil gezond zijn, ik wil gespierder zijn" en noem maar op. Maar als je in uw bed blijft liggen tot de laatste minuut en dan verzuurd opsta met zorg opwekkende gedachten die uw dag negatief primen, of je kies ervoor om heel de avond lui in uw zetel te hangen, en uw zelf te entertainen met geïntoxiceerd eten en hersencellen vernielende programmas speciaal gecreëerd voor de leeghoofden. Ja, dan zeg ik met een vuistslag in je gezicht. De oase van van je dromen waar je zo sterk over fantaseer zal een lege droom worden in deze realiteit, want je kiest er voor om niet te bewegen in jouw woestijn. Jouw leven zal even leeg blijven als de leeghoofdige programmas waar je jouw leegte tracht mee op te vullen!


source: cmo.nl

Elke schrijver, acteur, zakenman, kunstenaar, sportman en zelfs een succesvolle huismoeder of huisvader. Steekt gigantisch veel energie in hun werk om tot een goed eindresultaat te komen. Daarom dat zij ook zo goed zijn. Op het moment dat je beslist de keuze te nemen om te bewegen naar een beter leven die jouw verbeelding bevredigd met hemelse gezegende gevoelens zal het in jouw woestijn regenen. Elke druppel dat valt op je verhitte vermoeide lichaam zal jou een kracht schenken om te wandelen naar jouw prachtige oase van geluk. Ik kan het weten! Ik heb standvastig de keuze gemaakt dat ik nu de baan kies naar een mooier bestaan waar ik rotsvast in geloof. Het is een tocht waar je soms met je kop in het zand tuimel, maar telkens als je de zandkorrels voelt schuren op je lippen heb je twee mogelijkheden! je kunt er over klagen zoals de massa doet, of je kunt het zien als een les die helderheid brengt om de volgende keer het beter te doen. Aan jou de keuze!

Zoals Edison zei:

source: creatov.nl

Zoek jouw talent! Wie zoekt die vindt, doe wat je graag doet en wijdt uw leven er aan is de raad die ik onlangs leerde van "Earl Nightingale." Ontwikkel uw kunnen met een onverstoorbare wilskracht om jouw oase te bereiken. Omring u met mensen die geloven in u en laat de rest maar verder schreeuwen in de woestijn.

Life Is Good
Bless you

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Jij kent de kunst om van een eenvoudige tekst, een bombastisch verhaal te maken...
:-)

·

wauw super om te horen. Mega bedankt.

·
·