Sanksi Suspended, dr Terawan Bisa Mbukak Praktek Tanpa 'Brainwashing'

in terawan •  last year  (edited)

Sanksi beretika berupa pencabutan lisensi praktik kepada Dr. Terawan Agus Putranto ditunda. Supaya Terawan isih bisa mbukak latihan minangka dokter.

"Dr. Terawan bisa nglakoni praktek sing kaya mengkene," ngendikan Ketua Dewan Doktor Indonesia (PB IDI), Ilham Oetama Marsis, nalika rapat karo Komisi IX, ing Gedung Parlemen, Senayan, Jakarta, Rabu (11/4/2018 ).

Terawan minangka spesialis radiologi sing terkenal kanthi metode brainwashing kanggo ngobati stroke. Cacah otak sing dheweke nggunakake dikenal minangka Digital Substraction Angiogram (DSA).

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!