Granska Storichain

in #storichain2 years ago

Den mest värdefulla resursen i världen är inte längre olja, utan data! Vårt samhälle förändras, lockar och populariserar kryptokurser i världen, eftersom detta område är baserat på blockchain-tekniken, där allt är öppet, så ärligt som möjligt, säkert. Cryptocururrency får snabbt världssamhällets ställning - citat växer stadigt, vilket orsakar ett växande intresse för användare. Cryptocurrency är en typ av digital valuta, vars skapande och hantering är baserad på kryptografiska metoder för att bearbeta information. Cryptocurrency är ett alternativ till fiat-pengar.

Allt är så öppet som möjligt, projekt är baserade på blockchain-teknik - en distribuerad databas som utför omedelbara överföringar, du behöver inte vänta på bekräftelse av transaktioner, som i fallet med bankverksamhet Det finns inga onödiga kostnader, och denna teknik skyddar mot bedrägerier. Den decentraliserade regionen har stor utvecklingspotential i nästan alla sektorer i ekonomin. Decentralisering är en viktig funktion i blockchain-applikationen. Storichain https://storichain.io/ övervakar också blockchain-teknik. Storichain försöker bädda in blockchain i historien, att skapa en värld där alla deltagare kan känna tillfredsställelse genom att ta del av ansvaret.

En ny plattform baserad på blockchain, Storichain, håller på att utvecklas och uppdateras. Systemet är engagerat i skapandet och publiceringen av berättelser.

Detta är företagets huvudprodukt, som implementerar det genom att skapa en film, webbplatser och andra saker. I dagens värld delar människor ofta sina känslor och berättelser via sociala nätverk, titta på filmer, romaner, etc.

Storichain-plattformen är ett system som hanterar digitala tillgångar, specialiserat på "berättandeindustrin". Företaget ger möjlighet att göra överföringar med inte helt pålitliga personer genom att ingå ett preliminärt avtal om att inte stjäla berättelser.

Systemets arbete börjar med att placera tokens i sin databas, som gör det möjligt för författare att skapa historier. Den befintliga industrin är ganska enkel och transparent för den moderna användaren. Det viktigaste problemet är det ögonblick då vinsten fördelas. Till exempel kan ett stort koreanskt företag WebToon inte få sina pengar för arbetet i sin helhet.

Faktum är att ingen kan förhindra att en person distribuerar textinnehåll, eftersom allt han behöver göra är att ta en bild av sin bildskärm och distribuera den var han vill. I stället för att helt enkelt förhindra sådana handlingar anser Storichain att det är viktigare att bevisa värdet på författarens insatser genom att systematiskt mäta vem som bidragit till historien, när och hur de bidrog, hur ägandet överfördes och hur mycket varje skapare bidragit till berättelsen i fallet med samarbete.

Storichain kallar denna typ av data "aktivitetsmätningar". Eftersom aktivitetsmätningar används för att fördela vinster som ackumulerats i historien kan det inte förfalskas eller manipuleras. Dessutom används prestandaindikatorer också som en bas för att beräkna tillväxtindex, som används för att bestämma värdet på en berättelseens huvudtillgång. Detta kommer att ligga till grund för vinstdelning.

Principen för projektet Storichain

Storichain-projektet syftar till att utforska och utveckla "berättelser" som en typ av immateriell egendom. Berättelsebranschen kan definieras som en bransch som inkluderar arbetet med skaparna av berättelser och handlingar som använder berättelserna skapade för olika syften. Under 2014 identifierade Story Stories en bransch som skapar mervärde genom produkter och företag baserat på forskning, upptäckt, planering, utveckling, skapande, spridning och överföring av berättelser som ses som en källa till fantasi och kreativitet.

Storichain-nyckelfunktioner

  • Optimerad - Optimerad för författare - detta är ett samarbete / gemensamt inspelning / kontrakt mellan författare, en veckobelöning och API för tredjepartsleverantörer av innehåll.
  • Användarvänlighet - när som helst och var du än kan berätta en historia. Enkel och snabb skrivplattform.
  • Passande partner - Writer Matchning / Samarbetsavtal / Jobbstatistik / Uppdatering av meddelanden / Skapa en detaljerad kommentar.
  • Deltagande - i plattformen för läsare att delta i arbetet, bli författare själv, skapa berättelser och delta i dem.
  • Transparens är en plattform som uppmuntrar deltagarna att ärligt och öppet baserat på sina bidrag.
  • Global plattform är en plattform som kan översättas, säljas eller till och med copyright skyddas för ch balsal expansion.

Produktutvecklare

Junes Lee (CEO & CO-FOUNDER)

Jin-Yong CHOI (CTO)

Yoon - Chul CHUNG (CREATIVE OFFICE CHIEF)

Sang -Wook KIM (ENGINEER CO-FOUNDER)

Sang Hoon Han (CLO)

Baserat på data och fakta är Storichain mycket bra för granskning och investeringar. Om du vill investera i detta projekt bör du läsa mer om projektet. Här är de officiella informationskällorna:

Ytterligare information:

Website: https://storichain.io

Whitepaper: https://drive.google.com/drive/folders/1s902dyb4msuSu4dcg-9tlqE8vVcxC2Kb

Bitcointalk bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158251.0

Telegram: https://t.me/storichain_en

Twitter: https://twitter.com/storichain

Facebook: https://www.facebook.com/storichain

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

I really like this project, I hope the team will succeed and the project will occupy the highest positions.

I'm not technical pro, but I feel you will do something big.

By the way, the project is really something different from the others that I see in the industry, it's worth seeing.

If you have not joined the project yet, hurry up! You are waiting for amazing opportunities! I consider this project successful.

I evaluate this is low risk project and worth to invest.