Siang Bolong, Maling Curi 34 Laptop MTs in Tangsel

in siang •  last year  (edited)

34 laptop ing MTs Unwaanunnajah, Pondok Aren, Tangerang Kidul, ilang dicolong. Aktor ing aksi ing wayah awan.

"Ana nyolong ruang laboratorium komputer nganti 34 unit laptop saka macem-macem merek," ujare Kapolsek Pondok Aren, Kompol Yudho Huntoro nalika ditetepake, Sabtu (31/3/2018).

Maling ing MTs sing dumunung ing Jl Madrasah, Pondok Pucung, dumadi watara jam 12.45 WIB, Jumat (30/3). Maling njupuk 34 laptop saka macem-macem merek.

"Kabeh laptop wis diprogram kanggo nyiapake Ujian Komputer Berbasis Komputer (UNBK) sing bakal dianakake tanggal 23 April sabanjuré," lanjut Yudho

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Kami telah upvote yaa..