Mengko rapat karo Mega, Zulkifli: Pemilihan Presiden sing ora dijelasake

in senayan •  last year  (edited)

Ketua MPR Zulkifli Hasan mecat rapat karo Ketua Komite Pemimpin UKP-PIP Megawati Soekarnoputri rembugan pemilihan presiden 2019. Rapat iki mung mbahas konstitusi lan UUD 1945.

"Ora ana dongane (ngomongake Pilpres) Iki Konstitusi Konstitusi," ujare Zulkifli sawisé patemon ing Gedung MPR, Senayan, Jakarta, Rabu (14/3/2018).

Ing rapat kasebut, Megawati teka karo anggota Komite Pemimpin UKP-PIP, kayata Try Sutrisno lan Mahfud MD. Sementara, Zulkifli diiringi dening EE Mangindaan lan Mahyudin.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!