Sandiaga ngandhakake isi pertemuan karo PPP Ketum

in sandiaga •  last year  (edited)

Wakil Ketua Dewan Pengawas Gerindra Sandiaga Uno ngumumake isi pertemuan karo Ketum PPP Romahurmuziy (Rommy). Sandiaga ngandhakake, ing pidato kasebut, Rommy menehi saran babagan program pemerintah DKI Jakarta nganti taun 2022.

"Pak Rommy pancen ramah, kita fokus ing DKI, Pak Rommy menehi petunjuk babagan cara PPP nanggapi lan ndhukung program-program saka pemerintah 2017-2022," ujare Sandi ing Meradelima Restaurant, Jakarta Selatan, Kamis (19/4/2018) )


Uga maca: Gerindra Utus Sandiaga Ketemu PPP Ketum, Ngirim Koalisi?

Salah sawijining sing dibahas yaiku masalah ekonomi ing tingkat nasional. Sandi Rommy ngandhakake padha kuwatir babagan masalah ekonomi.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!