PrimaLaan

in #primalaan2 years ago (edited)

4 ting at holde øje med når du vælger et personligt lån som PrimaLån

hallo

PRIMALÅN: Når det kommer til at få et personligt lån, er der hundredvis af produkter, som forbrugerne kan vælge imellem. Så hvordan ved du, hvilken er rigtig for dig?

PRIMALÅN.png

REGN UD HVAD DIT LÅN VIL KOSTE DIG HOS PRIMALÅN >

Hvad skal man se efter i et personligt lån

Selv om det "rigtige personlige lån" for dig afhænger af din grund til at få lånet, dine aktiver og din tilbagebetalingskapacitet, er der visse ting, som en kunde skal undersøge, når man sammenligner personlige lån.

SE PRISER PÅ LÅN HOS PRIMALÅN >

Fire af disse omfatter:

1. Personlig lån tilbagebetaling fleksibilitet

Ud over de faste afdrag på dit personlige lån er det nyttigt, hvis et personligt lån også tillader yderligere faste eller faste afdrag. På den måde, hvis din økonomi tillader det, har du evnen til at tilbagebetale lånet før tiden.
Bliv ikke stødt af din finansinstitution for at tilbagebetale dit lån tidligt med et tidligt tilbagebetalingsgebyr.

2. Personlige lån gebyrer og afgifter

De gebyrer og afgifter, der gælder for dit personlige lån, kan gøre en væsentlig forskel for de samlede omkostninger ved lånet. Du skal afbalancere renten på de andre gebyrer og afgifter for at sikre, at du vælger et konkurrencedygtigt produkt. Kilde: Primalån.

3. God kundeservice

Vores forskning i år viser, at alle långivere, vi undersøger og vurderer, gør det muligt at få adgang til dit personlige lån via internetbank, tillade yderligere tilbagebetalinger, der gøres let på dit lån og har en filialbaseret hjælpelinje. Men mens låntagere vil have varierende kundeservice behov, er der nogle grundlæggende grunde til god service, der er universelle. Er dine konto forespørgsler besvaret hurtigt og præcist?

4. Et komfortabelt kort lånetid

At få et personligt lån med længere lånetid (hvor længe dit lån varer) kan virke som en attraktiv mulighed, fordi de månedlige tilbagebetalinger bliver mindre. Men det er vigtigt at huske, at jo længere dit låneperiode er, desto dyrere vil lånet være, fordi du vil tage længere tid at tilbagebetale det og derfor betale mere i rente generelt.

Tabellen nedenfor skitserer forskellen i samlede omkostninger på 10.000 kr. lån til en rente på 12,73% p.a. (gennemsnitsrenten for usikrede lån), sammenligning af lånevilkår på 2 år, 5 år og 7 år:

Lånebeløb - Lånetid - Rente - Månedlig tilbagebetaling - Livstidsomkostninger (lån plus totalrente)
10.000 kr - 2 år - 12,73% - 474 kr - 11.380 kr
10.000 kr - 5 år - 12.73% - 226 kr - 13.569 kr
10.000 kr - 7 år - 12.73% - 180 kr - 15.158 kr

Så omhyggeligt afveje fordelene ved en lavere månedlig tilbagebetaling mod en højere samlede pris for at tilbagebetale lånet!

Før du får et personligt lån, skal du sørge for at være sikker på de ovennævnte 5 faktorer, så du kan foretage et velinformeret finansielt valg.

Sort:  

Congratulations @whenmoon! You received a personal award!

1 Year on Steemit

Click here to view your Board of Honor

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!