Polisi: Broker Nyiapake Sabahan Pesta Sabu Riza Shahab di Apartemen

in polisi •  last year  (edited)

Artis Riza Shahab et al ditahan sawise pesta sabu ing The Wave Apartments, Kuningan, Jakarta Selatan. Partai sabu rampung ing salah sawijining unit apartemen sing disusun dening manajer sing ora sopan.

"Iki apartemen belongs kanggo wong liya, nanging ST (Santry Napitupulu) iku manajer apartemen, kedadeyan dadi apartemen kosong supaya diucapake kanggo panggonan konsumsi utawa partai shabu," jelas Sub Direktur II Polisi Daerah Metro Jaya AKBP Doni Alexander menyang wartawan ing Markas Kepolisian Metro Jaya, Jakarta, Minggu (15/4/2018).

Uga waca: Kronologis Panangkepan Sabuk Jaringan Pengiriman kanggo Riza Shahab

Doni ngandika, Santry nduweni akses menyang unit apartemen kosong, amarga dheweke kerjo minangka broker. "He Si ST (Santry) iku manajer apartemen, salah sijiné manajer, mungkin broker," ujare.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!