Nunggu (Puisi Ngapak)

in poetry •  13 days ago

Nunggu


Aku nunggu tekamu wis nganti sewindu

Neng kene saben bengi nganti angel turu

Siki wis wektune nglilakna  kowe

Senajan abot tapi wis dadi dalane


Manuk prit ganthil gemantung nyedot legine kembang

Aku ketantil digantung rasa sing tansah ngambang


Neng Jero ati sing paling jero aku takon karo awake dewek, 

apa aku perlu dadi Indomie ben bisa dadi seleramu

Apa aku perlu dadi mobil kidang ben ra ana lorone

Apa aku perlu dadi Rexona ben bisa setia setiap saat

Apa aku perlu dadi rokok sejati ben bisa gawe bangga


Ujug-ujug kowe ngrisiki,

"Apa aku perlu dadi kecap bango, soale rasa ra bisa nglombo."


----

Derix Al Kosamby, Karawang, 12-9-2018

Lingkar Sastra Gombong (Lisong)

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Nice photo my dear

Posted using Partiko Android

Translate mas

·

Siap. Tak cari primbon dulu yak 😁

Posted using Partiko Android

·
·

Ampun dah

continue to succeed in steemit. Hopefully this article is useful for others to be an inspiration. and continue to create scientific works.

Posted using Partiko Android

·

Terima kasih rahmifirdaus

Posted using Partiko Android

Meskipun ora ngerti dgn bhsne tp sy suka Krn diselipkan iklan disela-sela bait puisi @sentanu74 😁