Wong-wong sak gadhah fun lan mlaku-mlaku

in photography •  7 months ago

Ing beludru Burgundy,
Emas Terry,
Powdered pari-parian
Marigolds sing sadulur.

Rok digawe saka barang paling apik,
Frills ruched,
Ing tengah padhang kembang,
Scents swell gampang.

Kembang sing bard,
Abang, kain.
Ing kain alluring,
Ing mangsa panas saka nyata.

Marigolds, marigolds,
Ora bahagia ketemu,
Padhang lan sregep werna,
Ing flowerbeds cilik lan gedhe.

13.jpg

Kanggo iku ditenun-biru angin
Ndhelikake sandi katresnan ngimpi –
Ing sela-sela anak memori
Aku ngadeg... Lan sak biru iku ditenun...
Apa Pooh biru dongeng manuk,
Eh nganggo gelombang sawise gelombang,
Lan burem dening azure wates
Samudra blooming flax.
Apa ing langit ndhuwur,
Apa segara weaves lace,
Ora pisanan ningali –
Biru ... Biru... Biru...
Ing mangsa kadhemen iki njupuk kadhemen,
Lan telpon kula ing turu,
Where ing sandi mata kanggo dina iki
Biru-biru raging flax.

14.jpg

Ivan - teh blooms lilac,
Panas, panas wis teka, pungkasanipun!
Pojok kadhemen, atos sandi, Lor,
Panjenenganipun nempatno ing padhang makutha.
Ivan - teh blooms lilac,
Atimu ngalahaken, gawe kuatir, aching.
Ngombe ngombe madu panjenengan, hop,
Panjenenganipun lan sampanye ing vena nggodhok.
Karo panas, karo srengenge kang tresna inflames,
Lan aku arep kanggo njupuk mati menyang langit!
Saka katresnan jantung miskin toils,
Ambruk dening manuk nandur ing peti.

15.jpg

Ing fireweed punika blooming, tips goyang,
Lan sawijining subtle ambu ora cetha.
Lan jambon-kain wungu menang saka Ivan-teh,
Kaya lilin ngambang ing kadohan.
Ing wong-wong mau, serenity saka Lor panas.
Ing wong-wong mau kelairan lali sandi
Sun cahyo Vologda warmed.
Mine, lan mungkin yours...
Aku bakal klumpukne sawetara kembang,
Mangsa es sijine wong ing teh.
Aku bakal mikir saka panas tanpa getun.
Mikir iku minangka yen dening kasempatan...
Teh Fragrant mambu saka nggodhok banyu ing pasuryan,
Pungkasan mangsa panas, suket seger...
Lan donya misale jek sing sethitik kinder,
A sethitik luwih tender ing mangsa kadhemen.

16.jpg

Aku wong enom dewi kabeh werna.
Aku-tenderness lan spring, kula jeneng-flora.
Aku patroness saka alas, jamu, woh-wohan.
Aku kapenuhan ing pinggir karo semangat.

Aku menehi wong kabungahan lan anget.
Kula ing Roma gedhe festival darmabakti.
Ing pahargyan ing omahé iku ayu lan cahya,
Lan perhiasan paling beda turah mbrawah:

Garlands lan scented wreaths,
Suket lan godhong mesthi ing saben ngarep,
Lan wanita sing airy lan cahya,
Ing colored ageman sugih munggah kanggo riyaya iku.

Wong-wong sak gadhah fun lan mlaku-mlaku
Arranges game, nari, riyaya.
Lan saben Flora banter ngluhuraké!
Aku nggawa Kaluhuran, Katresnan lan Tentrem-rahayu.

17.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

You got a 18.68% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!

NEW FEATURE:

You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: 1000| 2500 | 5000 | 10000 | 20000 | 50000

You got a 81.20% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!