Violet-pansies

in photography •  19 days ago

Kain bouquet kaget violets
Katon kaya kain sunset.
Kaya sunset, iku cemlorot wearily
Lan lanang lepen saka roso.
Kaya sunset, kang geni iku nyusahake.
Katon ing sethitik Grumbulan,
Ora ana kabungahan ing tender godhong saka violets,
Ana ndelik-ndelik sumelang...

66.jpg

Surrendering kanggo bliss saka Wétan impen,
Kanggo wayahe, pracaya ing kaelokan.
Ngombé saka nectar banget jus,
Soaring saka rasa seneng ing swarga.

Seger paint wis kebak,
Elusan lanang saka petal,
Lan srengenge cemlorot,
Saben padhang nggulung

Lan sawise daptar acara ing springs,
Ngombé ngombe alus.
Aku terus kasebut kanthi teliti, ing tangan,
Bouquet kembang.

63.jpg

Bloomed ing jendhela violets
Bulak jambon saka esuke.
Malah yen padha ora utamané padhang,
Minangka yen jenenge sing Kawentar saka ing

Dadi lanang, supaya saat sing indah ayu,
Kaya pulo cilik saka katresnan
Lan kebak atraktif daya,
Macem raos ing getih.

Babagan wonder saka admiring,
Katon ora kanggo luh wong-wong mau
Lan naluri saka nyawa ing mituhu,
Aku arep kanggo kiss wong-wong mau.

64.jpg

Porselin putih vas...
Ing violets lanang sing worth,
Emas karo lilac-sing rasukan tiyang istri
Ing godhong ukuran droplèt minangka kristal...

Iki Anna kang nakal mata,
Katon ing bener nasibe sing arep.
Nanging, misteri bakal tetep...
Nulis bab iku wong dongeng....

Padhang ilusi lan impen...
Lan violets sepi katon,
Kaya lagi ngomong soko....
Lan gumilap ing petals saka nangis.

Lilac werna padhang,
Esuk eseman ing me -
Padha ana ing roso seduluran karo panas
Supaya autumn romances sing
Lan godhong saka wit, luh,
Supaya iku udan lan salju
Lan sumelang antarane omahé mabur
Violets bloom kanggo nyawa
Mung ing wektu kanggo sandi ulang tahun,
Seger lan supaya apik,
Isih childishly ngrugekke.
Kembang alus kaya sutra,
Godhong - ijo beludru,
Bagéyan saka tenderness-ing utang.
Ayu, becik lan padhang!

65.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

You got a 18.97% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!

NEW FEATURE:

You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: 1000| 2500 | 5000 | 10000 | 20000 | 50000

The force is with you! You got a 26.57% upvote from @steemyoda courtesy of @schmidt2015!

Hello @schmidt2015, thank you for sharing this creative work! We just stopped by to say that you've been upvoted by the @creativecrypto magazine. The Creative Crypto is all about art on the blockchain and learning from creatives like you. Looking forward to crossing paths again soon. Steem on!

You got a 79.69% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!