Panas kaendahan

in photography •  13 days ago

Kembang, lapangan, kembang, meadow -
Interweaving ing alas chime,
Kebon multicolored, edan shoots....
Lan mambu, saiki, minangka ngimpi.
Kembang nari,
Swarga panas kubah
Cat saka sawijining menghibur.
Minangka yen ngguyu,
Minangka yen tanpa ngukur
Kanggo menehi kabeh kasugihan sing arep:
"Njupuk iku, njupuk iku,
Roto, mbukak
Karo armful saka werna padhang,
Roto, mbukak,
Menehi, menehi
Priceless bouquet saka tender tembung."
Multicolored kembang ing kabèh donya decorates
Lan bungah-bungah, minangka srengenge, bruwang,
Pengarepan kabeh wong seneng, dhowo umure
Lan urip, nalika kabeh tembang.

34.jpg

Unik, alus wewangian,
Ladrang winangun, intoxicating lan nelpon,
Spring blossoming ardent prajurit,
Ing dianyari lurung-lurung arep.
Kabeh tender kapenuhan anget,
Confuses pikirane, cheers nyawa,
Lan ing haze iki, unrestrained native,
Koyo katresnan punika rada chilly.
Nyawa iku mbukak kanggo srengenge mbukak sudhut,
Iku digunakke dening sih-rahmat.
Lan aku ora mikir klambi
Siap ora mangu kanggo menehi.
Peonies mambu menehi wong bungah,
Kang, ladrang winangun, sirah spinning,
Spring nang endi wae mbuang sweetness,
Impen edan kanggo menehi ing cepet-cepet,
Lan donya iku ayu. Ing ambune saka ladrang winangun
Nang endi wae aroma
Kembang ayu, lanang, nyata,
Kaya ing lalen, sawusé paring sasmita marang taman Eden.

35.jpg

Aku nyekel srengenge,
Aku ngelus-elus wong alon-alon,
Kaya banyu saka sumur,
Aku nresep iku.
Minangka iku, aku arep wong-wong
Kanggo menehi anget lan tresno,
Menehi jenenge sing Kawentar lan padhang kanggo weekdays,
Kanggo nggawe kadonyan dongeng.
Aku arep kaya srengenge ing esuk
Kanggo krungu nggawe bisu saka esuke,
Lan puguh kanggo njaluk munggah kaya,
Entuk daya saka cahya.
Srengenge ing tangan saka nestles
Lan palms alon-alon stroking,
Lan banjur, lungguh ing kreta,
Karo donya kabèh bakal bebarengan damai.
Aku arep, minangka srengenge, karo panas,
Awal ing esuk kanggo njaluk munggah,
Lan, ora mbuang daya apa-apa,
Karo song ing lemah kanggo lumaku.

37.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Hello @schmidt2015, thank you for sharing this creative work! We just stopped by to say that you've been upvoted by the @creativecrypto magazine. The Creative Crypto is all about art on the blockchain and learning from creatives like you. Looking forward to crossing paths again soon. Steem on!