Ndalang dadi udan salju utawa.

in photography •  13 days ago

Ing Boulevard madhangi ing wayah sore
Poplar murub lilin.
Padha bungah-bungah, ora spoil apa-apa
Ora ana pangarep-arep, ora tresna, ora patemon!

Gemuruh thunder saka swarga mriem.
Udan, udan! Ing puddles freckles!
Dadi, nari, cocog ing trotoar
Heavy udan, kacang-ukuran!

Yen iku ajaib kantun,
Carane banjur manggon ing donya?!
Kabeh, sing kepungkur ati miber dening,
Ora ana cara kanggo bali mengko!

85.jpg

Penyakit lan padudon sementara ninggalake,
Sing kabeh kanggo umur ninggalake
Nyoba kanggo ing paling saiki
Iki "pesona" wis sampeyan liwati.

Supaya skeptics mutter pati.
Sampeyan marang wong-wong mau, gall skeptics sing padha ora pracaya -
Kabungahan ing ngarep utawa ing transit
Mata ala, modicum bledosan, - ora golek!

84.jpg

Lan kanggo banget, apik banget mata
Ana squabble, ora ana meri, ora glepung.
Bungah kanggo sampeyan dheweke bakal terus metu sandi tangan,
Yen sampeyan duwe padhang jantung.

Kanggo ndeleng kaendahan ing nyenengake,
Kanggo ndeleng lepen, banjir ing kali!
Sing mangerténi carane kanggo dadi seneng ing saben dinten gesang,
Wong pancene iku wong seneng!

Lan sing dalan lan kreteg,
Paint alas lan angin acara,
Lintang-lintang, manuk, kali lan kembang:
Ngupadosi rasa seneng, ngupadosi!

83.jpg

Aku bakal gawé ikatan sampeyan urip
Saka alus mohair utas.
Aku bakal gawé ikatan sampeyan urip
Aku ora ngapusi kanggo siji daur ulang.
Aku bakal gawé ikatan sampeyan urip
Ngendi pola ing lapangan pandonga
Wishes saka rasa seneng
Ing cahyo saka katresnan bener.
Aku bakal gawé ikatan sampeyan urip
Digawe saka nyenengake melange tenunan.
Aku bakal gawé ikatan sampeyan urip
Lan banjur nyawa bakal menehi!
Ngendi aku thread njupuk?
Aku bakal tau ngakeni iku kanggo sapa waé.
Kanggo gawé ikatan karo sampeyan kanggo urip,
Aku meneng-menengan disbanding mine.

82.jpg

Aku iki nunggu kanggo sampeyan... Jam crept susah,
Kaya lawas, boring mungsuh...
Kabeh wengi aku iki woken munggah dening swara darling
Lan wong kang hbs padha krungu...
Aku iki nunggu kanggo sampeyan... Transparent, seger lan cahya,
Autumn dina nyebul ndhuwur lemah...
Ing bisu prihatin dina aku ketemu
Siji searing luh...
Ngerti yen sing ing urip iki rame,
Kanggo dadi karo sampeyan , aku nyekel saben wayahe,
Aku tresna sampeyan, tresna sampeyan sebel...
Carane urip minangka rasa seneng iku kaya!..

81.jpg

Sawise nilar, iku bakal nilar.
Yen ora langsung, mesthio akeh mengko.
Nanging deed bakal bali.
Ora pangaksumo ora bakal diapura.
Ing cidra bakal ngapusi awake dhewe,
Tumindak ora bakal menyang ngendi wae.
Boomerang mangsa ngalahaken - kabeh yours sampeyan padha menehi.

80.jpg

Sawetara — kaya mbusak kapur saka Papan,
Liyane — hard kanggo narik metu saka jantung.
Lan tanpa siji sing manggon seneng,
Lan sampeyan ora bisa urip tanpa wong.
Sawetara ninggalake tanpa ninggalake tilak,
Liyane-ngambah surf kaping erases,
Lan wong godhong catu ing padusan,
Lan wong nyawa njupuk adoh...

79.jpg

Aku ngerti bebener prasaja...
Lan mbaleni mung sawijining:
Sing kita bakal ora pass,
Apa dadi adoh ora yours,

Mangsa ora ngerti,
Nanging, looking ahead,
Siji bab aku cetha ngerti:
Apa mine bakal nemokake kula!

80.jpg

Apa sing kita mbuang gesang kita ing?
Cilik bantahan.,
Ing tembung boten sae, dhiskusi kosong,
Kanggo vanity saka kanepson, nesu — maneh lan maneh.
Apa sing kita mbuang gesang kita ing?
Aku dadi rampung ing katresnan.

Diobong urip kanggo awu kabeh ing kothong soko —
Ing boring iku, rasah care,
Kanggo marga saka masyarakat nggawe topeng,
Apa sampah gesang kita!
Lan kita kudu kanggo caress.

Kita sêmbar urip gloomy omahe,
Ing "gambar" lan "prestige", rasah ilmu,
Kawulo lan pandongaku, ing gratuitous layanan.
Apa sing kita mbuang gesang kita ing?
Nanging sampeyan kudu ing paseduluran.

79.jpg

Nang endi wae kabeh ing cepet-cepet, soko kanggo njaluk.
Soko sing luwih karo ilang;
Kabeh kita nyimpen-emas, rags lan salaka.
Apa sing kita mbuang gesang kita ing?
Lan iku kudu digunakake kanggo apik.

Padha sumelang, nangis, nandhang sangsara kanggo apa-apa;
Karo akeh iku lucu milih.
Nanging carane akeh ora guess-kabeh milih salah siji.
Apa sing kita mbuang gesang kita ing?
Lan perlu kanggo nerangake ing ngimpi.

Wedi bungah, wedi kanggo pracaya ing dongeng,
Wedi lan impen, lan tenderness, lan caresses;
Wedi kanggo tresna, lan supaya ora susah,
Apa sing kita mbuang gesang kita ing?!
Lan perlu kanggo mung kanggo manggon!

77.jpg

Ana sawetara kuwi wong-wong ing gesang,
Sing bisa dipercaya nyawa,
Sing saben dina luwih aman lan luwih menowo
Lan saben taun kabeh liyane perlu.

Sawetara wong-wong sing bisa dadi dhewe karo
Kanggo patrap, kanggo gerakan, kanggo katon,
Karo kang saben ambegan punika manteb ing ati-prasaja,
Mung amarga wong iku watara.

Sawetara tangan sing babagan ing alangan
Lan siap kanggo kurban sing bantuan,
Sawetara sing elinga sampeyan
Lan dina, lan ing esuk, lan ing tengah wengi bisu.

Lan carane langka sing wong-wong sing menehi
Ing pungkasan, supaya mung siji ora nangis,
Nanging iki carane Gusti bakal paring piwales kabeh
Arang-arang dumadakan lan ing cara amba...

76.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!