Lan rose garden.

in #photography3 years ago

manah kawula sakit karo pain,
perang ing panangkaran...
dadi akeh dina....
Nangis ana ngeculaké segara lan liyane....
mung kowe....
Lungguh lan ningali status -
sampeyan lagi mati...
Sampeyan ninggalake, aku bakal ngidini...
Ninggalake gesang kawula...
Nanging yen sampeyan arep kanggo teka bali...

30.jpg

Katresnan wis ora ana alesan
Katresnan wis ora mburi
Aku bisa mati ing guillotine.
Ile ing geni, kobong kanggo lemah!
Torture ora matter.
Iki torments, ora pisanan!
Aku bakal ditangekake, tetep nyoba.
Kanggo entuk Mung,!
Edan!Sawetara Bakal Ngomong!
Padha wis brainwashed.
Duwe Katresnan, sawise kabeh, hukum liyane
Lan Cara Dheweke, ora katon!
Ing donya iki,dawa wis, tiba!
Kita, minangka Tiba Malaekat diobong!
Ngobong kreteg!Lan iku medeni!
Apa-apa kanggo mbangun banjur!
Lan mungkin aku akeh akeh
Kanggo Katresnan bakal mbayar ing lengkap
Mung iki universal tamba
Aku ora bakal menehi iku kanggo sapa!
Katresnan wis ora ana alesan!
Aku cepet-cepet! Aku kobong!
Aku wedi rusak sing Daya.
Kang ndadékaké kula kanggo salah siji sing aku tresna!

31.jpg

Aku malah saka neraka bisa golek dhuwit kanggo sampeyan lawang,
ayo wae rebutan bagéyan sampeyan ora beda-beda.
Aku bakal dadi siji pungkasan kanggo pracaya ing sampeyan.,
lan mugi kula bisa kaleksanan sawise ing paling kaping telu.

32.jpg

Aku arep ngrangkul kowe,
Kanggo dodo kanggo cuddle akeh banget.
Lan kabèh sore diwayuh kanggo kiss,
Lan ing jam saka misahake unbearable
Katon nerusake kanggo patemon anyar lan puisi sampeyan nulis...
Nanging kula sampeyan lagi kaya star,
Supaya adoh lan supaya cedhak.
Kaya sinar sunshine, kaya rembulan.
Sampeyan lagi dadi lanang lan dadi murni.
Ora mine...

33.jpg

Tengen konco house plot saka tanah dipérang dadi sektor.
Aku wis wis ana wiwit awal esuke amarga iku wektu,
amarga spring,
amarga wayahe wis teka,
amarga aku 30 taun lawas-mangga, pancikan.

Ing sisih tengen, ing wit Apel, aku disarèkaké dhewe-circus:
Padhang miturut, pundak godhongé amba.,
Siji aku iki kanca-kanca karo bruwang, ngulu ngene geni,
Sing aku wis banget beda –

34.jpg

Kemerlap lawakan, trik tenung.
Aku sijine dhewe ing lemah, lan crocuses tuwuh.

Ana, dening pager, aku disarèkaké lelungan-dhewe.
Gambar-owahan – supaya kutha-kutha ryabyat:
Iki ara-ara samun saka steppe, bali es.
Aku ora ngomong tembung Reykjavik, lan piyambakipun malmpah ing.....,

Donya iki kabèh iku marang house, saben omah iku kanca.
Aku sijine dhewe ing lemah kanggo germinate pring.

35.jpg

Cedhak kandhang aku disarèkaké aku juara:
Sing aku apik, sukses lan waspada,
Karir mengilap minangka ceret, mbuwang scum.
Aku sijine dhewe ing lemah lan poppies bloom.


P cocoons, dolls, sandi apik kebangkrutan,
Unfulfilled impen, gagal kaelokan.
Ibune digunakake kanggo ngomong, "nalika sampeyan tuwuh munggah, sampeyan bisa apa-apa sing arep."

36.jpg

Sort:  

The force is with you! You got a 33.33% upvote from @steemyoda courtesy of @schmidt2015!

You got a 61.40% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!

Hey @schmidt2015, I really like to explosion of yellow, orange and red. I looks really good, especially in winter in Germany, when it's grey outside.

Coin Marketplace

STEEM 0.46
TRX 0.08
JST 0.059
BTC 48838.47
ETH 4146.99
BNB 547.49
SBD 5.82