Lan langit, lan bakal manuk.

in photography •  8 months ago 

Spring udan mambu thawed banyu,
Ing gandane saka salju thawed lan muni apa-apa,
Lan lentur juiciness saka suket,
Lan crystal nightingales getaran minstrels.
Saka spring udan, grojogan passion,
Udan kalakon saka kaca ngendi lambé
Looking kanggo nyelehake path, supaya rauh tiba
Donya kita ndhelikake saka wong-wong mau ing payung...
Karo juli udan, mambu saka thunderstorms lan panas,
Ing gandane saka langit biru lan awal esuke,
Lan lonceng sing muni,
Lan bledug wis sakabeheng mati plangi lan werna.

39.jpg

Udan panas wis arep ing kali-lepen,
Cukup srengenge ing wong-wong mau umpluk,
Lan splattered angin bakal nyekel cahyo,
Scooping munggah merriness satus dening sakepel...
Autumn udan, mambu saka godhong tiba,
Golden nitih kreta watara alas,
Cat banyu wigati saka mentahan kaendahan –
Sing kabeh ana kanggo elinga panas.
Lingering sumelang, abu-abu kumandhang saka kangen,
Kabeh transparent kadohan dadi nyedhaki,
Lan paler lan kurang colored stroke,
Lan tanpa manuk ing alleys kabeh bisu, lan bisu...
Uga, aku ora sumelang, aku duwe dhewe pitungan,
Janji udan? Shrug sing pundak –
Aku digunakake kanggo nggoleki sampeyan, uga, ana mung supaya iku mili.
Aku ngene lumaku karo kowe kabeh sandi urip ing udan....

38.jpg

Spring bakal break menyang kutha sing rame,
Kaya ambegan saka ngraosaken kaelokan freshness...
Banyu urip bakal nyawiji kadhemen
Babbling Brooks stream...

Oh, carane ayu ing alus werna
Ing spring wong wadon – nitahaken saka Nitahake!
Dheweke angels sing ing swarga cahya,
Njupuk sakcara ing jantung wong kang...

Ing spring wong wadon, minangka putri enom,
A eseman bisa Grahana srengenge...
Ana ora luwih eloquent patrap ing donya –
Spring katresnan pratelan kanggo menehi!

36.jpg

Kanggo madness saka wani, kanggo disgrace pinter,

Kanggo dismay saka kuwat, menyang bungahaken saka enom

Nerangake sasi, jeneng April –

Lan kabeh bakal anget, kabeh kita bakal anget.

Panjenenganipun pisanan srengenge wiwit pungkasan salju,

Karo mad passion lan sepi bliss.

Iku wakes munggah sehat, janjinipun scourge,

Lan menehi rasa seneng, prasaja rasa seneng!

Lan langit, lan bakal manuk,

Lan sepisan maneh, sun nuthuk ing jendhela.

Gemblung April, April-pesulap,

Aku ngerti kanggo kasunyatan sing lagi umur sandi.

Ing nyawa wakes munggah sandi ngimpi saka wingi,

Lan iku nyengsarakke lan aku njaluk wedi,

Cupid kang panah bakal pass tengen liwat.

Ora medeni-mung nalika pisanan.

Ora ndhelikake koyo beku mata,

April mad, iku bali ing dalan maneh,

Stream nganggo mudhun gunung, ngguyu –

Lan donya tanpa perang satimbang karo panggawene kanggo iku.

Lan langit, lan bakal manuk,

Lan sepisan maneh, sun nuthuk ing jendhela.

Gemblung April, April-pesulap,

Aku ngerti kanggo kasunyatan sing lagi umur sandi.

April urip dening dheweke dhewe hukum –

Karo ijo gangguan, karo Paskah muni,

Ing catkins saka willow, ing werna saka violets.

40.jpg

Liyane ora takon, dhewe ora pikiran.

Liyane cat, syarat-syarat liyane,

Spring geni kang gedhe saka kejem.

Wong kang destinies diobong ing geni,

Kita wis kabeh wis ana – lan kita bakal maneh.

Lan langit, lan bakal manuk,

Lan sepisan maneh, sun nuthuk ing jendhela.

Gemblung April, April-pesulap,

Aku ngerti kanggo kasunyatan sing lagi umur sandi.

Kanggo madness saka wani, kanggo disgrace pinter,

Kanggo dismay saka kuwat, menyang bungahaken saka enom

Cupid kang panah bakal pass tengen liwat.

Ora medeni-mung nalika pisanan...

41.jpg

Nulis kula layang bab snowdrop ing April,
Marang kula carane macem spring...
Kita wektu mabur, alon tuwa,
Nanging tulisan isih drive sampeyan edan.

Nulis kula geguritan bab katresnan lan misahake
Lan bab milky, sakedhap lintang-lintang cara...
Tekan metu liwat jaringan saka kang tangan anget
Lan lali bab apa sing ora teka maneh.

42.jpg

Lan lali bab apa ngadeg antarane kita,
Sing babras kanggo ndeleng, krungu, kanggo ngerti...
Apa iku dadi antarane garis kabeh wektu flashed,
Ing inconspicuous pelanggaran iki nyoba kanggo kang ora biso dilalekke.

Kabeh bakal pass,bakal pass, bakal pass, bakal fly,
Bakal duwe gambar saka adoh ngarep...
Anget tembung trickle kanggo nggayuh kula,
Lan, minangka ndhuwur, aku bakal nelpon kanggo.

Nulis kula layang bab snowdrop ing April,
Nulis bab katresnan (apa maning?)
Iku mung wektu sing nemu sing sethitik lawas.,
Uga, kita, minangka sadurunge, manggon ing spring.

43.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

You got a 13.16% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!

NEW FEATURE:

You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: 1000| 2500 | 5000 | 10000 | 20000 | 50000

wow so nice photo

You got a 84.76% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!

You got a 84.41% upvote from @payforplay!

The force is with you! You got a 29.94% upvote from @steemyoda courtesy of @schmidt2015!