Cahyo srengenge ngambung, caresses, Kaya sethitik kapal mabur wreath...

in #photography3 years ago

...Werna abang saka sunrise... Urip... Mbrontak...
Lan angin angin ing kadohan sawusé paring sasmita ngimpi...
Lan nyebar extravaganza impen spring
Cahya punika cupang azure cemlorot...

Karo careless sih-rahmat saka glancing sinar sunshine
Pasuryan nyedhiyakake prawan Enom,
Ing taman ing cepet-cepet kanggo ngumpulake tetanduran tunas,
Nalika Rosa wong-wong mau ora teka mudhun ing nglukis suket...

...Dheweke hurries kanggo ketemu karo eseman saka cahya
Lan inexhaustible maya saka katresnan!!!
Nambani dhewe kanggo ambegan saka angin seger
Lan weightless iyub-iyub saka jambon saka esuk!!!

Wreath saka tart impen nengsemake lilac
Menehi dheweke garden, kapenuhan karo bliss tansaya...
Katresnan pisanan siji... Lan kasenengan...
Anggur piandel saka manis spring impen...

...Caresses pipi isin breeze cahya,
A dicokot saka tangled ing braids emas...
Lan roso saka katresnan Selat sutra nggoleki...
Lan miraculously apik nyawurake dheweke impen...

Panjenenganipun maos ing mata saka brooding languor,
Geni kang gedhe saka raos sing dumunung ing dodo...
Lan, bungkusan sepur saka anget cathetan saka lilac,
Panjenenganipun dhewasa tembung bab katresnan kang...

...Ing swarga musik saka dheweke ngraosaken kaelokan ndeleng
Kang keno ombak sing lanang maha nyawa...
Lan ing tari passion vortices pedhes aromas
Liwat Prawan Enom karo ecstasy ngubengi...

"Billeting... Billeting... Aja lunga!!! - angin. –
Ngujo supaya-ing sepisanan kaendahan!!!
Ing openwork lace lilac inflorescences
Ayo kula nemokake sing seneng kembang...

Kaendahan wis dadi sampurna lan sumringah!!!
Murni, resik mata saka biru...
Lan marketing unsophisticated... Lan laughable panjenengan salaka...
Lan kulit ono krime rosy putih...

Nutul sampeyan menehi lair kanggo geni
Lan wayahe ing geni donya esuk!!!
Katresnan piece lan intoxicating pesona
Saka jantung loman memori menehi!!!"

...Ati-ati virgin breeze tembung unctuous
Karo languid eseman... Nanging dheweke ora ngerti apa ngomong...
Mung kendel break metu pekin fun
Ing dheweke isin, loropaken mata...

Esuke online saka miwiti perkawis raos anget,
Unwittingly nresep sing sepisanan kang katresnan...
Lan nyebar apik banget cat banyu
Lilac, pink, lilac nada...

7.jpg

Ing alas mbusak
Aku nenun wreath.
Ing wreath wis dirajut
konco kembang:
Pink lan kuning,
abang, biru...
Iku bakal dadi ayu
iki wreath saka mine.

Aku whipping, whipping wreath,
Iku tak chamomile, cornflower,
Biru lonceng –
Punika sandi wreath.

Panjenengan wreath-wreath,
nggawa ngarep.
Enggo bareng karo kanca
kaendahan iki.
Liyane ayu lan elegan
dheweke bakal dadi ing iku.
Karo dheweke liyane wreath
kita banjur nenun.

8.jpg

Kuning dandelion looking metu saka suket –
Apa ing langit biru saka badai mega.
Udan panas kanggo wengi ilang kekuatan,
Ing esuk kelara-lara nangis ing kabeh mandegake.

Nodding sirahe, lancip gagang,
Mesem ing sun-kuning kembang.
Teka nyedhaki padhang karpet,
Panas kembang akeh ngumpulake.

Ibu bakal nuduhake kula carane kanggo nenun kembang,
Kanggo njaluk solar wreath.
Sesuk ing ngresiki karo ibu bebarengan
Padhang kembang sijine bab iki bali bebarengan...

9.jpg

Aku tangi munggah dina karo cemlorot.,
Ing suket mlayu barefoot,
Narwhal kembang ing ara-ara,
Panjenenganipun kapandeng kanggo abad-lawas oaks...

Saka kembang aku nggabungaké cerita sing akèh wreath,
Disambungake a iku ditenun girdle,
Supaya wong mudhun cepet kali
Lan swam sandi wreath kanggo sampeyan...

Angin, muter, iku drive,
Ombak sing lanang, karo katresnan ayunan,
Cahyo srengenge ngambung, caresses,
Kaya sethitik kapal mabur wreath...

Dina bakal pindhah, mungkin loro,
Konco dharat lan kali suket...
Ing kali sepi,transparent lumahing,
Udhara punika ladrang winangun, ing syarat-syarat saka sih-rahmat...

Tumrap ombak saka kali ing kaki,
Tangan dipencet kanggo dodo wreath,
Sampeyan mesthi pangling karo panjenengane minangka kembang-
Violets, daisies... lan cornflowers...

Kembang lapangan bouquet...
Ing raos sandi lanang sonnet:
Pengabdian, katresnan, kemurnian,
Ing iku ditenun sabuk - kebecikan...

Sampeyan sijine iku rodo cute,
Eseman, sumelang saka misahake,
Ayo saka saben liyane kita sing adoh,
Kita jiwo bakal anget kembang ing ara-ara!

10.jpg

Nggawa kula kembang, inspirasi dening Dahl,
Sijine wong ing lemah, diobong dening uyah,
Kanggo nggawe iku kanggo swarga, biru Zerkalo,
Pasuryan kuning nguripake-kang ngelak lan bakal.

Kabeh iklan kanggo kajelasan vaguely nggoleki,
Nyawiji negesake saka badan ing banyu erosi,
Cat ing cathetan. Dadi, dissolve -
Iki happiest akèh saka seneng.

Nggawa kula piece saka kobong panas,
Ngendi transparent whitish karangan donya
Lan ing ngendi urip evaporated kanggo tepak saka ether, -
Nggawa kula kembang, mad karo cahya

11.jpg

Ora kanggo martakaké bebener, iku ora?,
donya iku ora kanggo nuduhake kabungahan lan sumelang...
Kembang mundak akeh ing dhuwur gagang
lan kuwat ngemu srengenge ing pundak.

Ora perlu kanggo katon kaya luminary.
lan kanggo pour cahyo saka ing dharatan.
Mung cukup kanggo nggawe iku kuning.
lan wonder saben wayahe urip.

Peck blueberries wiji-lan becik.
Apa iku udan luwih saka tentrem.
Pensive, cupang lan gamelan,
eseman tetep ing pipi kang.

Lan kita tresna wong supaya akeh, supaya nuwun,
minangka yen iku negara kang cadangan emas,
lan misale jek, watara wong – rodok anget,
lan soften karo banyolan watara mata.

12.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Sort:  

You got a 8.70% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!

NEW FEATURE:

You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: 1000| 2500 | 5000 | 10000 | 20000 | 50000

The force is with you! You got a 24.34% upvote from @steemyoda courtesy of @schmidt2015!

You got a 65.29% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!