Indonesia kohët e fundit ka rizgjedhur si anëtar i

in pase •  2 years ago  (edited)

Indonesia kohët e fundit ka rizgjedhur si anëtar i bordit të Organizatës Ndërkombëtare Detare (IMO) kategori C. ambasadori në Britani të Madhe e cila është gjithashtu një kryetar alternativ i delegacionit në seancën e IMO, Rizal Sukma ka një rekord pozitiv në këtë arritje.

"Jemi nga nëntë, tani është i teti. Ajo u arrit në sajë të punës së një ekip të shquar që nga sesionin e hapjes së Asamblesë së 30 IMO," tha Rizal në Albert breg, Londër, të shtunën (02/12/2017).

Delegacioni indonezian në gjyqin e IMO u drejtua nga Ministri i Transportit Budi Karya Sumadi. Pasi Budi Karya u kthye në atdhe - njëri prej tyre për të marrë pjesë në Sabang Sail - delegacioni u drejtua nga Rizal Sukma.

Rizal Sukma dhe ekipi në seancën e kuvendit IMO 30Rizal gjithë Sukma dhe ekipi në IMO seancën e kuvendit 30 Foto: Dawn Pratt / AFP

Lidhur me rrjedhën e serisë së gjyqit, Rizal Sukma tha se konkurrenca për statusin e anëtarëve të bordit të IMO këtë herë është më e rreptë se periudha e mëparshme. Secila nga vendet kandidate ka prezantuar sukseset dhe rolet e tyre në botën ndërkombëtare të transportit.

Lexo gjithashtu: Ministri i Transportit zbulon rëndësinë e anëtarësimit të IMO-s për Indonezinë

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!